Aynı durumdayız demek. 1,5 saatte 1 emmek istiyo dolamıyo meme sagıorum da bi yandan ama yetmemeye başladı. Çok iştahlı. Sanırım büyüyolar mide büyüyo süt aynı. E dinlenmeyince ara vermeyince de meme dolmuyor. Mamaya mecbur kalıcaz galiba ya poffBizimkini iki gündür memeden ayiramioruz canım.Ayirinca çığlık çığlığa bebeğim.Memeyi emio ve orda uyuyo.Sutum çoktu ve bı haftada 470 gram almıştı en son gittigimiz kontrolumuzde.Dun sağım yapım de eşime verim o baksın biraz bebeğe dedim 20cc bile çıkmadı.Butun moralim bozuldu.Acaba doymadigi için mi sürekli memede dedim.Kaka desen günde 6 7 defa yapio doymuosa nasıl kaka yapio bu çocukboşalan memenin dolması 3 saatmis.Benim kızım memeyi hiç boş birakmio ki dolsun.Acaba ondan mı sütüm az şuanda diorum.Ya hicbisi bilmiorum sadece çok üzgünüm.Doktoruna sordum az önce bence günde 2 3 defa 60 CC mama verin bir dahaki kontrole kadar dedi.Bi dahaki kontrol 23 aralikta.Bunun dışında 2 saatte bir emiodu.Gece bazen 4 saate kadar uyuyup emmek için uyaniodu.Ama dediğim gibi iki gündür düzenimiz çok değişti.
Aynen mamaya mecbur kalicaz galiba.Cok uzuluorum ama elimden de bişi gelmio.Aynı durumdayız demek. 1,5 saatte 1 emmek istiyo dolamıyo meme sagıorum da bi yandan ama yetmeye başladı. Çok iştahlı. Sanırım büyüyolar mide büyüyo süt aynı. E dinlenmeyince ara vermeyince de meme dolmuyor. Mamaya mecbur kalıcaz galiba ya poff
Mama ne veriyorsun peki doktorun ne önerdi. Biz dün ilk defa bi kere verdik hipp önerdi bizimki.Aynen mamaya mecbur kalicaz galiba.Cok uzuluorum ama elimden de bişi gelmio.
Daha bugün sordum doktoruma verimi diye günde 2 3 defa 60cc verebilirsin dedi.Ne verim diye sormadım çünkü benim aklımda hipp vardı.Mama ne veriyorsun peki doktorun ne önerdi. Biz dün ilk defa bi kere verdik hipp önerdi bizimki.
Bizim velet temsiliDaha bugün sordum doktoruma verimi diye günde 2 3 defa 60cc verebilirsin dedi.Ne verim diye sormadım çünkü benim aklımda hipp vardı.
Bizim oğlan da ilk denemede sevdi bibsiKızlar benim kızım bibs emziği tuttu düşünen arkadaşlar bilginiz olsun. Chicconun emziğini tutmamıştı.
Kafana takma canım. Zamanı geldiğinde düzene binecektşr. Her bebek ayrıdır. Bizim de hiçbir günümüz aynı degil. Hergün yeni saatler, farki saatlerde uyanık kalma. Bir ğün çok uyuyorken diğer gün uyumuyor. Bu günler gelecekKızlar bizimle aynı dönem doğum yapan birkaç influencer takip ediyorum instagramda bebeğimin uyku düzeni oturdu falan diyen var. Bizde düzen sıfır yani doktora göre üç aydan önce erken zaten ama bilmiyorum benim bebegimin 8 saat fln uyumadıgı oluyor iki uyku arası gece uykusuna bir türl geçiremiyorum memede ya da kucakta uyuyor beşikte uyanıyor emzik de almadı şimdi bibs sipariş verdim inşallah onu kullanır. İki gğndür ne gece ne gündüz doğrh düzgün uyumuyor. Nasıl oturcak bu uyku düzenleri bilmiyorum
2 saate bir, 3 saate bir bazende 1 bucuk saatte bir uyanıyor. Ama 16 saat uyuyor nasıl oluyorsa kendi düzenini kendi kuruyor bu karmaşadaKızlar yine bir sorum var. Kaç saatte 1 emziriyorsunuz veya bebiş ne kadar da bir acıkıyo. Bizimki çok çabuk sanki. Sütüm mü yetmiyor acep? Zaten gece iştahı açıldı diye 1 defalık ek mama vermeye başladık çok üzülüyorum
Çok yoruldum 3 gündür uyumuyor,sabahlara kadar bağırıyor.Ac değil,gazını çıkarıyoruz,altı da temiz.Derdi ne bu çocuğun anlamadım.Deli gibi kilo verdim uykusuzluktan.
Denedim canım hiç bı faydasi olmadı.Kolik mi onu da bilmiorum.Arada böyle gece krizleri tutuo perişan oluoruz.Bu günlerin geçecek canım hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Kolik müzikleri var onları denedin mi
Benim de 3 gün önce tuttu öyle bir kriz 3 gün boyunca ne uyku ne yemek, şimdi geri normale bindi degişmez se yineDenedim canım hiç bı faydasi olmadı.Kolik mi onu da bilmiorum.Arada böyle gece krizleri tutuo perişan oluoruz.
Aynen canım çok şükür varlıklarınaBenim de 3 gün önce tuttu öyle bir kriz 3 gün boyunca ne uyku ne yemek, şimdi geri normale bindi degişmez se yineRabbim önce sabır versin bizlere. Herşeyleriyle yine de çok şükür
Sanırım aynı anda aynı şeyleri yaşıyoruz. Kilo vermek benim için de iyi oldu tam 15 kg gitti ama çok üzülüyorum, uyutamıyorum ve uyumuyorum...Çok yoruldum 3 gündür uyumuyor,sabahlara kadar bağırıyor.Ac değil,gazını çıkarıyoruz,altı da temiz.Derdi ne bu çocuğun anlamadım.Deli gibi kilo verdim uykusuzluktan.
Aynen canım ne uyutabiliorum ne ben uyuyabiliorum.Surunuorum kaç gecedirSanırım aynı anda aynı şeyleri yaşıyoruz. Kilo vermek benim için de iyi oldu tam 15 kg gitti ama çok üzülüyorum, uyutamıyorum ve uyumuyorum...
Hepimizde ayni sorun galiba. Kendimide gectim cocugu susturamamak onun oyle ağlayışı icimiz parçalanıyor ama gececek insallah. Kimle konussam 40 i cikinca geçiyor diyor ama bakalim göreceğiz. Hepimize sabırlar diliyorumAynen canım ne uyutabiliorum ne ben uyuyabiliorum.Surunuorum kaç gecedir
Hafif müzik eşliğinde masaj falan yapsanız. Bir de şöyle biz evin derecesini yüksek tutmuşuz bebegim cok rahatsız oluyırdu sebepsizce. Sonra eve derece aldık dereceyi 23-24 e ayarladık daha rahat etti. Bebekler deneme yanılma oluyor canım yaşadıkça öğrenşyoruz bunu da dene birÇok yoruldum 3 gündür uyumuyor,sabahlara kadar bağırıyor.Ac değil,gazını çıkarıyoruz,altı da temiz.Derdi ne bu çocuğun anlamadım.Deli gibi kilo verdim uykusuzluktan.