TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kızlar selamlar. Gece uykuları nasıl bebişlerinizin. Geceleri uykular haram oldu modundayım:) çözüm de yok ilk üç ay doktor patron o dedi böylr böyle büyüyxek heralde:)
Bir gün iyi bir gün kötü geçen gece mahvetti bizi bir gram uyumadı uyutmadı. Bu gece uyudu sayılır. Eh buna da şükür diyoruz 💆🏼‍♀️😄

Uykusu geliyor dalamıyor iyice huysuzlaşıyır. Kucakta dalıyor beşiğe konunca gözler açılıyor benimkinn canım:)
Al benden de o kadar. Kucağımdan ve memeden ayiramiyorum, bir de burnu tıkalı. Aspiratör ile temizlerken sanki etini kesioz gibi aglio, elim ayağım birbirine giriyor. Allah hepimize kolaylık versin.

Al benden de o kadar. Kucağımdan ve memeden ayiramiyorum, bir de burnu tıkalı. Aspiratör ile temizlerken sanki etini kesioz gibi aglio, elim ayağım birbirine giriyor. Allah hepimize kolaylık versin.
Şimdi serum fizyolojikle burnunu temizleyelim dedik çığlık çığlığa aglio,sesi cinlamali cikio ben de agliorum canı yanıo diye🙁

Canım aspiratör için henüz erken demişlerdi bana. Sadece serum fizyolojik damlatın dediler.

Ya kızlar bu arada kanamanız ne durumda doğum sonrası? Benimki bitti 1 haftadır yok. Ama böyle sarımsı garip bi akıntı oluyor. Yaprak koyuyorum. Normal mi böyle olması?
Benim baya azaldı günlük ped yeterli oluo dolmuo bile.Doktorum kesilip geri gelebilir,akıntı da olabilir hepsi normal dedi kontrolümde.

Şimdi serum fizyolojikle burnunu temizleyelim dedik çığlık çığlığa aglio,sesi cinlamali cikio ben de agliorum canı yanıo diye🙁

Kızlar benim kızımın da maalesef 10.gün burnu tıkandı bi 10 gün serum+aspire gittik .. Hatta dün 1.ay kontrolümüzde doktorumuz her beslemeden önce mutlaka serum sık burnuna dedi bebek burun temiz emmeliymiş

Ya kızlar bu arada kanamanız ne durumda doğum sonrası? Benimki bitti 1 haftadır yok. Ama böyle sarımsı garip bi akıntı oluyor. Yaprak koyuyorum. Normal mi böyle olması?
Benim de 2 gün önce kesildi canım aynı daha önce hiç görmediğim koyu sarı gibi bir renk kahverengi olmak istemiş de gücü yetmemiş gibi😁

Kızlar benim kızımın da maalesef 10.gün burnu tıkandı bi 10 gün serum+aspire gittik .. Hatta dün 1.ay kontrolümüzde doktorumuz her beslemeden önce mutlaka serum sık burnuna dedi bebek burun temiz emmeliymiş
Peki siktiktan sonra aspire edin dedi mi canım yoksa sıkıp birakicak miyiz?

Canim normal mi bilmiyom da benim de oyle oldu 15- 20 gun anca surdu sonra sari akinti sordum bilenlere normal dediler ben 40 gun kanicam saniyodum :) hatta kasimda adet de oldum ama ben emzirmedigim icin erken olmam normal emzirenler daha gec adet olabiliyormus

Merhabalar herkese . Uzun zamandır yazamadım . Oğlusum 2 aylık oldu , hersey yolunda cok şükür 🙏 emiyor sadece 🙏 emzik birinci ayda verdik biz , ve ilk verdiğimizde aldı hemen , çok rahatlattı emzik beni . Bibs marka aldım , herkes cok öneriyordu her çocuk alıyor diye , ben de aldım ve daha ilk denemede tuttu 🙏🥰🙏 tavsiye ettiğim bütün arkadaşlarım da da aynı şekilde tuttular , bir bakın isterseniz . Burnunu biz 2-3 günde bir banyo sırasında otri bebe ile cekiyoruz , doktorumuz cekin dedi. Serum fiZyolojik damlatmadık henüz hiç . Akıntı benim de 40-45 güne kadar zaman zaman kahverengi zaman zaman sarımtrak devam etti . Daha yeni yeni kesildi sayılır . Hala arada geliyor sanki . Doktorum regl olmamın daha. 3-4 ay daha süreceğini söyledi kontrolümde .

Kızlar yine bir sorum var. Kaç saatte 1 emziriyorsunuz veya bebiş ne kadar da bir acıkıyo. Bizimki çok çabuk sanki. Sütüm mü yetmiyor acep? Zaten gece iştahı açıldı diye 1 defalık ek mama vermeye başladık çok üzülüyorum😣

Kızlar yine bir sorum var. Kaç saatte 1 emziriyorsunuz veya bebiş ne kadar da bir acıkıyo. Bizimki çok çabuk sanki. Sütüm mü yetmiyor acep? Zaten gece iştahı açıldı diye 1 defalık ek mama vermeye başladık çok üzülüyorum😣
Bizimkini iki gündür memeden ayiramioruz canım.Ayirinca çığlık çığlığa bebeğim.Memeyi emio ve orda uyuyo.Sutum çoktu ve bı haftada 470 gram almıştı en son gittigimiz kontrolumuzde.Dun sağım yapım de eşime verim o baksın biraz bebeğe dedim 20cc bile çıkmadı.Butun moralim bozuldu.Acaba doymadigi için mi sürekli memede dedim.Kaka desen günde 6 7 defa yapio doymuosa nasıl kaka yapio bu çocuk😢boşalan memenin dolması 3 saatmis.Benim kızım memeyi hiç boş birakmio ki dolsun.Acaba ondan mı sütüm az şuanda diorum.Ya hicbisi bilmiorum sadece çok üzgünüm.Doktoruna sordum az önce bence günde 2 3 defa 60 CC mama verin bir dahaki kontrole kadar dedi.Bi dahaki kontrol 23 aralikta.Bunun dışında 2 saatte bir emiodu.Gece bazen 4 saate kadar uyuyup emmek için uyaniodu.Ama dediğim gibi iki gündür düzenimiz çok değişti.

X