Normaldir canim.Benim sariliktan degil de 10 sene bekledik diye babasi da ben de hep kucaga aldik uyurken bile gogsume yatirip uyutuyorum iyice alisti yere koydugumuz an agliyo artik gunduz bisey degil de gece uyumadigi zaman cok zorlaniyorum hele bu aralar huysuz uykusuzluktan mahvoldum ya o iyi olsun da derdini de anlamiyom ki agliyo da agliyo o agliyo diye hem kiziyorum hem uzuluyorum ne yapcagimi bilmiyorum bu aralar cok yorucu ama insallah bu donemler de gececek ,inaniyorumSelam kizlar insallah herkes icin hersey yolundadir. Bizde biraz durumlar karisik sarilik degerimiz biraz yuksek diye sureklj meme ve biberonla.besleme yaptim. Simdi ise uyudugunda yatagina yatirdigimda kiyamet kopuyir. Sizdede durunlar aynimi? Resmen 2 saat memede duruyor emiyor duruyir tam yataga gececek basliyor aglamaya durmuyor uyumuyor resmen isyan moduna gececegim. Icim sizliyor o agladikca.ayni durumda olypta cozum üretebilen var mi ?
Aynı şeyi yaşıyoruz birebir aynıSelam kizlar insallah herkes icin hersey yolundadir. Bizde biraz durumlar karisik sarilik degerimiz biraz yuksek diye sureklj meme ve biberonla.besleme yaptim. Simdi ise uyudugunda yatagina yatirdigimda kiyamet kopuyir. Sizdede durunlar aynimi? Resmen 2 saat memede duruyor emiyor duruyir tam yataga gececek basliyor aglamaya durmuyor uyumuyor resmen isyan moduna gececegim. Icim sizliyor o agladikca.ayni durumda olypta cozum üretebilen var mi ?
Canım çok rahat sorunsuz bir operasyon olsun, sağlıkla al kucağına inşallahKizlar benim de nasipse yarin sezeryanim olcak 15 00 gibi falan birlikteydik basindan beri insallah dualarinizi beklerim
Amin canim benim insallahCanım çok rahat sorunsuz bir operasyon olsun, sağlıkla al kucağına inşallah
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımAmin canim benim insallah
Amin canimm insallahHayırlı haberlerini bekliyoruz canımsağlıcakla kucağına al...
Insallah hayirli kolay bir dogum olur canimm saglikla kucaklariz bebislerimiziGünaydınnn güzel anneler , anne olmayı bekleyen güzellerben doğuma gidiyorum sabah 8.30 gibi inşallah bebişimi kucağıma almış olurum neler beni bekliyor korku ve heyecan içindeyim Allahım sağlıkla sıhhatle nasip etsin her şeyi
Saglikla kucagina almissindir insallah canim.Allah hayirli bereketli saglikli omur versin.gozun aydinGünaydınnn güzel anneler , anne olmayı bekleyen güzellerben doğuma gidiyorum sabah 8.30 gibi inşallah bebişimi kucağıma almış olurum neler beni bekliyor korku ve heyecan içindeyim Allahım sağlıkla sıhhatle nasip etsin her şeyi
Canim Allah kavustursun saglikla gelsin bebisin insallah ,hayirli haberlerini bekliyoruz insallah.o buyuk gun geldi heKizlar benim de nasipse yarin sezeryanim olcak 15 00 gibi falan birlikteydik basindan beri insallah dualarinizi beklerim
Amin canim benim geldi valla insallah saglikla gelir beybimCanim Allah kavustursun saglikla gelsin bebisin insallah ,hayirli haberlerini bekliyoruz insallah.o buyuk gun geldi he❤
Canım gözün aydınCanlar ben de kucagima aldim minisimi dunemzirme konulari zorlaniyorum aglayip duruyor ben de emzik henuz vermedim napcaz bilmiyorummm
Benim kızım da aynı durumda ama doktor bu duruma sevinmemi istyor bebegin beyin gelişimi için çok iyi bir durummuş ancak anneye yorucu oluyor tabi dedi. Bana emzik başlaybilirsin dedi tabi biz bir ayı geçtik. Ama benim kızım emzik almadı. 2-3 gündür parmağını emmeyi öğrendi şimdilik o daha tatlı geliyor sanırım:) doktora sorup emziğe karar vermeni önerirmKızlar emzik kullanıyor musunuz? Doktorlar pek önermiyor ama etrafımda çok kullanan da var öneriyorlar. Bizimki memeden ayrılmak bilmiyor. Sürekli meme istiyor emse de emmese de. Gece özellikle hiç uyutmadı uyumadı da aglıyor yatırınca. Emzik versem bir şey olur mu?
Hayırlı olsun canımmmmmCanlar ben de kucagima aldim minisimi dunemzirme konulari zorlaniyorum aglayip duruyor ben de emzik henuz vermedim napcaz bilmiyorummm
Ayyy Allah yardimciniz olsun cnm bence de verebilirsn biz daha hastanedeyz yarin cikis alismaya calisiyoruz da daha yeni yeni süt artcak sanrmCanım gözün aydınMeme reddi olmuyorsa verilebilir diyor arkadaşlarım onlar vermişler bilemedim. Bibs damaksız emzik varmış iyimiş sanırım bi deniyeceğim. Çok fena insanlıktan çıktık eşimle gece gündüz durmuyor
Sagol canim benm ben de doydugundan emin olmadan emzik vermiyim diyorum :)Hayırlı olsun canımmmmmcanım ilk günler çok normal pes etme bence emzik için erken meme reddi yapabilir yavaş yavaş öğrenicek annesi emmeyi merak etme sen sabret