TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Normaldir canim.Benim sariliktan degil de 10 sene bekledik diye babasi da ben de hep kucaga aldik uyurken bile gogsume yatirip uyutuyorum iyice alisti yere koydugumuz an agliyo artik gunduz bisey degil de gece uyumadigi zaman cok zorlaniyorum hele bu aralar huysuz uykusuzluktan mahvoldum ya o iyi olsun da derdini de anlamiyom ki agliyo da agliyo o agliyo diye hem kiziyorum hem uzuluyorum ne yapcagimi bilmiyorum bu aralar cok yorucu ama insallah bu donemler de gececek ,inaniyorum onlar bi uc ay daha anneyle butunler hatta uznanlar ilk uc ayi hamileligin devami olarak goruyolar bol bol kucak bol bol ten temasi

Merhaba kızlar bende ne zamandır yazamadım. Salı günü yarı korkumuz çıkıyor bizimde 20 günlük oluyoruz. Bebek iyi ama göbegimiz kanıyor bizimde sürekli pazartesi tekrardan doktora gidecegiz. Kan durdurufu igne falan yaptılar ama halen devam ediyor hafif sızıntı şeklinde. Neden olduğunu bilmiyorum. Sarılıgıöız çıkmıyor ama suratı sarı nedense. Geceleri uyumuyor gündüz de uyanmıyor güzel telaşlar bakalım şu göbek kanamamıs da dursaydı, canımı sıkan bir durum çünkü beslenmede falan sorunumuz yok çok sükğr. Biraz da gazlı bir bebegiz. Ama bunların hepsi geçevecek. Her gün yeni bir huy ediniyoruz.babamız grip o yüzden evde maskeli geziyor bebege dokunamıyor kendinize iyi bakın

Aynı şeyi yaşıyoruz birebir aynı

Insallah hayirli kolay bir dogum olur canimm saglikla kucaklariz bebislerimizi

Saglikla kucagina almissindir insallah canim.Allah hayirli bereketli saglikli omur versin.gozun aydin

Kızlar emzik kullanıyor musunuz? Doktorlar pek önermiyor ama etrafımda çok kullanan da var öneriyorlar. Bizimki memeden ayrılmak bilmiyor. Sürekli meme istiyor emse de emmese de. Gece özellikle hiç uyutmadı uyumadı da aglıyor yatırınca. Emzik versem bir şey olur mu?

Canlar ben de kucagima aldim minisimi dunemzirme konulari zorlaniyorum aglayip duruyor ben de emzik henuz vermedim napcaz bilmiyorummm
Canım gözün aydın Meme reddi olmuyorsa verilebilir diyor arkadaşlarım onlar vermişler bilemedim. Bibs damaksız emzik varmış iyimiş sanırım bi deniyeceğim. Çok fena insanlıktan çıktık eşimle gece gündüz durmuyor

Benim kızım da aynı durumda ama doktor bu duruma sevinmemi istyor bebegin beyin gelişimi için çok iyi bir durummuş ancak anneye yorucu oluyor tabi dedi. Bana emzik başlaybilirsin dedi tabi biz bir ayı geçtik. Ama benim kızım emzik almadı. 2-3 gündür parmağını emmeyi öğrendi şimdilik o daha tatlı geliyor sanırım:) doktora sorup emziğe karar vermeni önerirm

Canlar ben de kucagima aldim minisimi dunemzirme konulari zorlaniyorum aglayip duruyor ben de emzik henuz vermedim napcaz bilmiyorummm
Hayırlı olsun canımmmmm canım ilk günler çok normal pes etme bence emzik için erken meme reddi yapabilir yavaş yavaş öğrenicek annesi emmeyi merak etme sen sabret

Ayyy Allah yardimciniz olsun cnm bence de verebilirsn biz daha hastanedeyz yarin cikis alismaya calisiyoruz da daha yeni yeni süt artcak sanrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…