TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Merhaba canim vitamin olarak falan bi farki yok sadece gece anneden bi hormon salgilaniyomus bebegin daha huzurlu uyumasini sagliyomus uyku hormonu gibi bisey yani.bu yuzden diyolardir oyle gece bebek uyusa da uyumasa da zaten sık sık yada belirli saatlerde kalkip emziriyosun.Bence farketmez ama yine de bu konuda daha kapsamli bilgisi olan varsa yazsin biz de ogrenmis oluruz sen de bi dahaki kontrolde doktoruna sor istersen canim.Saglikla buyusun bebisin insallah

Kizlar cuma gunu sanirim dogum olcak bebis kilo almamis beklemeyelim dedi dr. pers tekrar kontrolum var 37+2 dualarinizi beklerim.
Canim ben de simdi sana yazacaktim ne oldu nasil gidiyo dogum ne zaman diye?Saglikla gelsin bebisin insallah.Haberlerini bekliyoruz.Insallah agrisiz sancisiz rahat bi dogum olur ve sonrasi da cok iyi,guzel gecer.Dualarimiz seninle ve bebisinle.

Amin canim benim sen nasilsin bebis nasil

Kalp atışı , cinsiyet falan derken bebeler tker teker kucaklarımızda çook şükür çok yazamıyorum kızlar ama hepimiz adına o kadar mutluyum ki anlatamam .. bizler yavrularımıza kavuştuk dileğim isteyen herkesin bu duyguyu yaşaması uykusuz geceler , lohusalık psikolojisi,korkular pipirikler hepsini yaşamak ayrı güzelmiş.. bin şükür bu günlerimizi gösteren rabbime Bundan daha güzel nasıl olur

Merhaba kizlar dogum bitti simdi ki
Amin canim benim sen nasilsin bebis nasil
Iyiyiz cok sukur meme tutmadigi icin mama veriyorum mama verdigim icin de uzgunum ve kendimi o acidan kotu ve yetersiz hissediyorum bebisim icin de uzuluyorum anne sutu almadigi icin.sagmaya sagmaya da iyice azaldi zaten sagmaya da vakit bulamiyorum.bi yandan diyorum memeye doner mi donmez mi diye ama memeyi itiyo israr edince agliyo.onun disinda cok sukur her sey yolunda kontrollerimize gidiyoruz asilarimizi oluyoruz.

Aynen oyle ,cok sukur canim.her seyiyle cok guzel gercekten.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.onun o gulusu dunyaya bedel

Aynı durumdayız sarılıktan sonra korkudan biberonla beslemeye geçiş yaptım ve memeye alıştırmaya çalışıyorum karnı çok acıkmadan bile versem memeyi kıyamet kopuyor yüreğim dayanmıyor ama memeye de dönsün istiyorum emzirme danışmanı arıyorum bulursam bir görüşeceğim bizler kıymetli bebelerin anneleriyiz hassas olmamız çok doğal canım lütfen kendini yetersiz hissetme.. onlar bizi seçtiler ne mutlu bize ve biz onların anneleri olarak çok güçlüyüz ve onlar için her şeyin en iyisini düşünür , onu uygularız

O
Oy masallah ya buyudu minnoshic uzulme canim hic farketmez mamayla iyise bir sikintisi yoksa bosver ani yasa. Benim kizimda mamayla buyudu kendileri nasil isterse

Merhaba anneler nasılsınız. Ben 2 gündür yazamadım bir türlü. Evettt zorlu bir sürecin sonunda evladımı pazartesi günü kucağıma aldım şükürler olsun . 11 saat suni sancı sonunda doktor suyumu boşalttı ona rağmen inmedi sıpa. Bu seferde yavrumun kordonu benim belime dolanmış nasıl becerdiyse artık . Mecburi sezeryan oldum . İki gündür iyiydim artık sancılar sızılar başladı. Çok agresif oldum gelen geçeni azarlıyorum sonra pişman oluyorum ama istemsiz yaptığımı fark ettim. Sizde de oldu mu ?

Canim gozun aydin cok sukur kavustun yavrusa

Ayni durumdayım canım.14 saat sancı sonunda mecburi sezeryana alındımkızım emerken kucağımda uyuyakaldi şimdisonra detaylıca yazicam hikayemi

Gozun aydin canim saglikla buyut bebegini ,hayirli olsun.Olur oyle seyler hormonlardandir etrafindakiler de bilir anlayis gosterir diye dusunuyorum sen de farkindasin madem frenlemeye calis kendini biliyorum insanin elinde degil oluyor bazen yapcak bisey yok.Kendine ve bebise dikkat et havalar serinledi usutme.Herkesi herseyi bosver bebegine odaklan bu gunler gelip gecici tadini cikar

Evet canım bendede oldu o yüzden kendini kasma rahat ol

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor annelik. Bizim haftaya cuma kırkımız cıkıyor inş. Biraz daha toparladım artık uykusuzluğa alıştım:) yarın ilk ay komtrolümüz var doktora soracağkm büssür sorum olacak hepsini not aldım. Hergüm bir huy ediniyor büyüme hızları gerçekten cok hızlı hayret ediyor insan.

Hayatimda yaşadığım en muhteşem duyguyu yaşıyorum.Bulutlarda uçuyorum sankiuykusuzluk beni zorlamio.Hatta gece emzirmelerine bayiliorum

Selam kizlar insallah herkes icin hersey yolundadir. Bizde biraz durumlar karisik sarilik degerimiz biraz yuksek diye sureklj meme ve biberonla.besleme yaptim. Simdi ise uyudugunda yatagina yatirdigimda kiyamet kopuyir. Sizdede durunlar aynimi? Resmen 2 saat memede duruyor emiyor duruyir tam yataga gececek basliyor aglamaya durmuyor uyumuyor resmen isyan moduna gececegim. Icim sizliyor o agladikca. ayni durumda olypta cozum üretebilen var mi ?

Selam canım maalesef sanırım aynı durumdayız. Sarılık geçsin diye aynı süreci biz de yaşadık, şimdi de bir bütün şeklinde yaşıyoruz. Dr da bu şekilde devam et dedi.

Benim kızımda sarılık olmadı ama bizimki de beşiğe konduğunda gözler açıyor. Doktorum bunun çok normal olduğunu o sıcaklığı aradığını söyledi. Evet anne için zor oluyor ama bebeklern ilk üç ay beyin gelişimi kucakta bizim kokumuzu kalp atımımızı duyarak gelişiyormus. Benim doktorum bu sekilde bilgi verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…