- 10 Temmuz 2019
- 547
- 670
- 32
Uykusu geliyor dalamıyor iyice huysuzlaşıyır. Kucakta dalıyor beşiğe konunca gözler açılıyor benimkinn canım:)Wala iki gecedir anamızı ağlatio canımşimdi eşim yattı ben devraldım.
Benimki de emiyo sonra emzirme yastığında meme ağzında uyuyo.Yatirinca cin gibi oluoUykusu geliyor dalamıyor iyice huysuzlaşıyır. Kucakta dalıyor beşiğe konunca gözler açılıyor benimkinn canım:)
Bir gün iyi bir gün kötü geçen gece mahvetti bizi bir gram uyumadı uyutmadı. Bu gece uyudu sayılır. Eh buna da şükür diyoruzKızlar selamlar. Gece uykuları nasıl bebişlerinizin. Geceleri uykular haram oldu modundayım:) çözüm de yok ilk üç ay doktor patron o dedi böylr böyle büyüyxek heralde:)
Hahaha hepsi aynı demekki yaBenimki de emiyo sonra emzirme yastığında meme ağzında uyuyo.Yatirinca cin gibi oluo
Bizimki emziği sevmedi canım.İki cekio sonra atıo ağzından.Onun favorisi memeHahaha hepsi aynı demekki yaemzik verebilirsiniz dedi doktoru bana ama almadı henüz
Gerçekten öyle oluyor. Diyorum sen bebeksin uyusana yaBir gün iyi bir gün kötü geçen gece mahvetti bizi bir gram uyumadı uyutmadı. Bu gece uyudu sayılır. Eh buna da şükür diyoruz
Al benden de o kadar. Kucağımdan ve memeden ayiramiyorum, bir de burnu tıkalı. Aspiratör ile temizlerken sanki etini kesioz gibi aglio, elim ayağım birbirine giriyor. Allah hepimize kolaylık versin.Uykusu geliyor dalamıyor iyice huysuzlaşıyır. Kucakta dalıyor beşiğe konunca gözler açılıyor benimkinn canım:)
Şimdi serum fizyolojikle burnunu temizleyelim dedik çığlık çığlığa aglio,sesi cinlamali cikio ben de agliorum canı yanıo diyeAl benden de o kadar. Kucağımdan ve memeden ayiramiyorum, bir de burnu tıkalı. Aspiratör ile temizlerken sanki etini kesioz gibi aglio, elim ayağım birbirine giriyor. Allah hepimize kolaylık versin.
Canım aspiratör için henüz erken demişlerdi bana. Sadece serum fizyolojik damlatın dediler.Al benden de o kadar. Kucağımdan ve memeden ayiramiyorum, bir de burnu tıkalı. Aspiratör ile temizlerken sanki etini kesioz gibi aglio, elim ayağım birbirine giriyor. Allah hepimize kolaylık versin.
Benim baya azaldı günlük ped yeterli oluo dolmuo bile.Doktorum kesilip geri gelebilir,akıntı da olabilir hepsi normal dedi kontrolümde.Ya kızlar bu arada kanamanız ne durumda doğum sonrası? Benimki bitti 1 haftadır yok. Ama böyle sarımsı garip bi akıntı oluyor. Yaprak koyuyorum. Normal mi böyle olması?
Al benden de o kadar. Kucağımdan ve memeden ayiramiyorum, bir de burnu tıkalı. Aspiratör ile temizlerken sanki etini kesioz gibi aglio, elim ayağım birbirine giriyor. Allah hepimize kolaylık versin.
Şimdi serum fizyolojikle burnunu temizleyelim dedik çığlık çığlığa aglio,sesi cinlamali cikio ben de agliorum canı yanıo diye
Benim de 2 gün önce kesildi canım aynı daha önce hiç görmediğim koyu sarı gibi bir renk kahverengi olmak istemiş de gücü yetmemiş gibiYa kızlar bu arada kanamanız ne durumda doğum sonrası? Benimki bitti 1 haftadır yok. Ama böyle sarımsı garip bi akıntı oluyor. Yaprak koyuyorum. Normal mi böyle olması?
Peki siktiktan sonra aspire edin dedi mi canım yoksa sıkıp birakicak miyiz?Kızlar benim kızımın da maalesef 10.gün burnu tıkandı bi 10 gün serum+aspire gittik .. Hatta dün 1.ay kontrolümüzde doktorumuz her beslemeden önce mutlaka serum sık burnuna dedi bebek burun temiz emmeliymiş
Burun çok tıkanık olmadığı sürece aspireye gerek yok dedi canım ,Peki siktiktan sonra aspire edin dedi mi canım yoksa sıkıp birakicak miyiz?
Canim normal mi bilmiyom da benim de oyle oldu 15- 20 gun anca surdu sonra sari akinti sordum bilenlere normal dediler ben 40 gun kanicam saniyodum :) hatta kasimda adet de oldum ama ben emzirmedigim icin erken olmam normal emzirenler daha gec adet olabiliyormusYa kızlar bu arada kanamanız ne durumda doğum sonrası? Benimki bitti 1 haftadır yok. Ama böyle sarımsı garip bi akıntı oluyor. Yaprak koyuyorum. Normal mi böyle olması?
Bizimkini iki gündür memeden ayiramioruz canım.Ayirinca çığlık çığlığa bebeğim.Memeyi emio ve orda uyuyo.Sutum çoktu ve bı haftada 470 gram almıştı en son gittigimiz kontrolumuzde.Dun sağım yapım de eşime verim o baksın biraz bebeğe dedim 20cc bile çıkmadı.Butun moralim bozuldu.Acaba doymadigi için mi sürekli memede dedim.Kaka desen günde 6 7 defa yapio doymuosa nasıl kaka yapio bu çocukKızlar yine bir sorum var. Kaç saatte 1 emziriyorsunuz veya bebiş ne kadar da bir acıkıyo. Bizimki çok çabuk sanki. Sütüm mü yetmiyor acep? Zaten gece iştahı açıldı diye 1 defalık ek mama vermeye başladık çok üzülüyorum