- 3 Haziran 2016
- 361
- 589
- 35
Normaldir canim.Benim sariliktan degil de 10 sene bekledik diye babasi da ben de hep kucaga aldik uyurken bile gogsume yatirip uyutuyorum iyice alisti yere koydugumuz an agliyo artik gunduz bisey degil de gece uyumadigi zaman cok zorlaniyorum hele bu aralar huysuz uykusuzluktan mahvoldum ya o iyi olsun da derdini de anlamiyom ki agliyo da agliyo o agliyo diye hem kiziyorum hem uzuluyorum ne yapcagimi bilmiyorum bu aralar cok yorucu ama insallah bu donemler de gececek ,inaniyorum onlar bi uc ay daha anneyle butunler hatta uznanlar ilk uc ayi hamileligin devami olarak goruyolar bol bol kucak bol bol ten temasiSelam kizlar insallah herkes icin hersey yolundadir. Bizde biraz durumlar karisik sarilik degerimiz biraz yuksek diye sureklj meme ve biberonla.besleme yaptim. Simdi ise uyudugunda yatagina yatirdigimda kiyamet kopuyir. Sizdede durunlar aynimi? Resmen 2 saat memede duruyor emiyor duruyir tam yataga gececek basliyor aglamaya durmuyor uyumuyor resmen isyan moduna gececegim. Icim sizliyor o agladikca. ayni durumda olypta cozum üretebilen var mi ?