- 15 Mart 2021
- 461
- 782
- 27
Benimde bebeğim zayıf canım. En son 33+2de 2150 gram çıkmıştı. Ben 2 doktdra gidiyorum bu özeldeki kg ölçümüydü. Birde devlete gittim 35+2de 2500 kg olduğunu söyledi hangisi doğru inan bilmiyorum ama özeldekinin ultrasonu daha iyi bence daha hassas 2150 gram doğru sanırım.
Arkadaşımla aynı doktora gidiyoruz o benden önce doğum yaptı ona 3700 demişti ama 4000 kilo doğum yaptı inşallah bana da böyle bişey olur die ümit ediyorum özelde ölçümleri yapılıyor hepBenimde bebeğim zayıf canım. En son 33+2de 2150 gram çıkmıştı. Ben 2 doktdra gidiyorum bu özeldeki kg ölçümüydü. Birde devlete gittim 35+2de 2500 kg olduğunu söyledi hangisi doğru inan bilmiyorum ama özeldekinin ultrasonu daha iyi bence daha hassas 2150 gram doğru sanırım.
Arkadaşımla aynı doktora gidiyoruz o benden önce doğum yaptı ona 3700 demişti ama 4000 kilo doğum yaptı inşallah bana da böyle bişey olur die ümit ediyorum özelde ölçümleri yapılıyor hep
Her gittiğimde düzenli bir şekilde bakıyor doktor kan akışına onlarda bi sıkıntı görmedi. Herşey yolunda hatta bana ben endişe etmeye başlarsam sende endişe et şuan endişe edecek bi durum yok dedi ama işte ben rahat edemedim. 1 haftaya indirdi takipleri.Her hafta düzenli kilo aldığı sürece sıkıntı yok dedi doktorum. Eğer kilo alımı durursa doğum gerçekleşitiririz dedi. Dopler filan bakıldı mı damardaki kan akışına
Her gittiğimde düzenli bir şekilde bakıyor doktor kan akışına onlarda bi sıkıntı görmedi. Herşey yolunda hatta bana ben endişe etmeye başlarsam sende endişe et şuan endişe edecek bi durum yok dedi ama işte ben rahat edemedim. 1 haftaya indirdi takipleri.
Muz, tahin pekmez, ceviz, yumurta ve protein iyi kilo aldırıyorBenimkide haftada 1 hiç telaş yapma sen. 9 kaşık irmik tatlısı diye bi tarif var. Bu hafta ondan yedim bakalım fayda etti mi görücez. Bebeğe çok kilo aldırıyormuş
Bu tarifi nerden bulabilirim bende denesemBenimkide haftada 1 hiç telaş yapma sen. 9 kaşık irmik tatlısı diye bi tarif var. Bu hafta ondan yedim bakalım fayda etti mi görücez. Bebeğe çok kilo aldırıyormuş
Saglikla kavus canim kizina, saglikla da büyütün insallahGünaydın güzel annelerimnasılsınız bakalım? Benim son 2 günüm. Hayırlısıyla 11 Kasım saat 10:00 da yani 38+2 de, sezaryen doğumum olacak. Dün kontrolüm vardı, PCR testi yaptılar,spinal doğum yapılacak ve kızım 3129 Gr 49 cm olmuş ...Şimdiden heyecan bastı.. nerelerden nerelere geldik. Sayfayı ilk açtığımda neler neler yaşadım herşeyi sizlerle paylaştim ve şimdi kızım için gün saydım ve o da bitti. Mutlu bir gün diliyorum
Yaa evet belirti arıyorduk sonra cinsiyetler falan derken nerelere geldikk. Sağlıkla kavuş inşallah canımGünaydın güzel annelerimnasılsınız bakalım? Benim son 2 günüm. Hayırlısıyla 11 Kasım saat 10:00 da yani 38+2 de, sezaryen doğumum olacak. Dün kontrolüm vardı, PCR testi yaptılar,spinal doğum yapılacak ve kızım 3129 Gr 49 cm olmuş ...Şimdiden heyecan bastı.. nerelerden nerelere geldik. Sayfayı ilk açtığımda neler neler yaşadım herşeyi sizlerle paylaştim ve şimdi kızım için gün saydım ve o da bitti. Mutlu bir gün diliyorum
Bende yarın kavuşuyorumGünaydın güzel annelerimnasılsınız bakalım? Benim son 2 günüm. Hayırlısıyla 11 Kasım saat 10:00 da yani 38+2 de, sezaryen doğumum olacak. Dün kontrolüm vardı, PCR testi yaptılar,spinal doğum yapılacak ve kızım 3129 Gr 49 cm olmuş ...Şimdiden heyecan bastı.. nerelerden nerelere geldik. Sayfayı ilk açtığımda neler neler yaşadım herşeyi sizlerle paylaştim ve şimdi kızım için gün saydım ve o da bitti. Mutlu bir gün diliyorum
Sağlıklıca kucağınıza alırsınız inş.Kızlar bende kontrolden geldim yarın ogluma kavuşuyorum. Dün sancım vardı normal dogum olmuyor bebek kendini tek yerde kasıyor. 38+5 de yarın sezeryan olacagımogluma kavusuyorum
İnş siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız. Dualarımız sizlerleBende yarın kavuşuyorumsaglıcakla gelsinler inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz. Bizi habersiz bırakmaBende yarın kavuşuyorumsaglıcakla gelsinler inşallah
Canım benim sabah 7 bucukta alındım 8 de odadaydım. Hızlı oldu dogumum. Belden uyusturdular. Ameliyatım rahat geçti. Agrım başladı agrı kesici vurdular. 2 saate kadar yürütecekler. Bende bebekte saglıklıyız. 3 kg 49 cm dogdu.Güzel haberlerini bekliyoruz. Bizi habersiz bırakma
Canım benim sabah 7 bucukta alındım 8 de odadaydım. Hızlı oldu dogumum. Belden uyusturdular. Ameliyatım rahat geçti. Agrım başladı agrı kesici vurdular. 2 saate kadar yürütecekler. Bende bebekte saglıklıyız. 3 kg 49 cm dogdu.
Canım benim Allah razı olsun darısı gününü bekleyen herkese nasip olsunOyy oyy maşallah maşallah. İyi olmanıza çok sevindim. Ne güzel bir doğum olmuş darısı bizim başımıza inşallah.minnoşuna kavuştun. Hiç ayrılmayın bundan sonra ay ben yine duygulandım ya
Gözünüz aydın, yavrunuza da size de sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorumCanım benim sabah 7 bucukta alındım 8 de odadaydım. Hızlı oldu dogumum. Belden uyusturdular. Ameliyatım rahat geçti. Agrım başladı agrı kesici vurdular. 2 saate kadar yürütecekler. Bende bebekte saglıklıyız. 3 kg 49 cm dogdu.
Canım ben büyük kızımı 36+2de 2120g doğurdum çok şükür çok da sağlıklıydı şimdi de 8 yaşını doldurdu hiç sıkma canınıMerhabar güzel anneler. Bayadır yoktum. Evlatlarını kucağına alanlara hayırlı uğurlu olsun inşallah. Benim gibi bekleyişte olanlara da rabbim dayanma gücü versin. Kızlar biraz modum kötü size sormak istediklerim var. 35+3 de doktora gittim ve bana bebeğimin çok az kilo aldığını söyledi. Şuan 36. Haftadayım. O zaman 2214 dedi kilosuna ve minyon dedi. Eğer böyle devam ederse 37. Yada 38. Haftada suni sancı verir alırım dedi. Bende haliyle tedirgin oldum. Çok ağladım bebeğime bakamadım mı die sizce kilosu çok mu düşük yada suni sancı almalımıyım mağlum tüp bebek olunca suni sancı alan var mı hiç bilmiyorum bana bi akıl verin benim bütün fonksiyonlar iptal oldu . Ne yapacağımı şaşırdım.