TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Canım ben büyük kızımı 36+2de 2120g doğurdum çok şükür çok da sağlıklıydı şimdi de 8 yaşını doldurdu hiç sıkma canını
Hay maşallah 🧿. Allahım inşallah benim bebeğimde sağlıklı sıhhatli olur. Çok korkuyordum içime su serptiniz doğumdan hemen sonra toparladı mı kendini peki. Doktorum zayıf doğan çocuklar hemen toparlıyor kendini korkma dedi de yine de işte korkuyorum

Kizlarr merhabalar nasilsiniz dogumu gerceklesip bebegine kavusanlara hayirli olsun🥰 bekleyenlerin Allah yardimcisi olsun diyorum.Hala inanamayanlardanim transferdi tek embiroydu tuttu tuttmadi tamamen mucize ben de38.haftadayim bebegim 34.haftada dogum kanalindaydi ama 34 den sonra yukari ciktigindan nasipse carsamba sezeryan olacagim normal dogum istiyordum kismet korkuyorum sezeryan dan da cok mu zor sizce

Merhabar güzel anneler. Bayadır yoktum. Evlatlarını kucağına alanlara hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏. Benim gibi bekleyişte olanlara da rabbim dayanma gücü versin. Kızlar biraz modum kötü size sormak istediklerim var. 35+3 de doktora gittim ve bana bebeğimin çok az kilo aldığını söyledi. Şuan 36. Haftadayım. O zaman 2214 dedi kilosuna ve minyon dedi. Eğer böyle devam ederse 37. Yada 38. Haftada suni sancı verir alırım dedi. Bende haliyle tedirgin oldum. Çok ağladım bebeğime bakamadım mı die sizce kilosu çok mu düşük yada suni sancı almalımıyım mağlum tüp bebek olunca suni sancı alan var mı hiç bilmiyorum 🤷‍♀️ bana bi akıl verin benim bütün fonksiyonlar iptal oldu 🥺. Ne yapacağımı şaşırdım.
Canim kilosuna takilma bak ben 36+0da dogurdum bi bebegm.2270 bir bebegim 2170 dogdu ve kuvoze bile girmediler cok sukur suanda da gayet iyiler sagsalim kucagina al inşallah onemli olan sagligi kilonun onemi yok

Canım benim sabah 7 bucukta alındım 8 de odadaydım. Hızlı oldu dogumum. Belden uyusturdular. Ameliyatım rahat geçti. Agrım başladı agrı kesici vurdular. 2 saate kadar yürütecekler. Bende bebekte saglıklıyız. 3 kg 49 cm dogdu.
Gozunaydin caniim rabbim acisini gostermesin gule gule buyut 🤲❤️❤️

Kızlar bende kontrolden geldim yarın ogluma kavuşuyorum. Dün sancım vardı normal dogum olmuyor bebek kendini tek yerde kasıyor. 38+5 de yarın sezeryan olacagım 🥰🥰 ogluma kavusuyorum
Kavusmus olmalisin 😊 Gozun aydin hayirli olsun.saglikla buyut canim.Allah anali babali buyutsun sansi bahti acik olsun uzun bereketli omru olsun insallah

Merhabalar , çok şükür 🙏 kızım doğdu. O da ben de iyiyiz. Emzirdim şimdi, yatıyoruz. 3375 Gr 47 cm doğduk.. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.opuyorum
Hayırlı olsun, ömrü uzun olsun kuzunun🤲🏻♥️ Ben de yarın doğum yapacağım, acayip duygusallık var üzerimde🥲

Canım benim sabah 7 bucukta alındım 8 de odadaydım. Hızlı oldu dogumum. Belden uyusturdular. Ameliyatım rahat geçti. Agrım başladı agrı kesici vurdular. 2 saate kadar yürütecekler. Bende bebekte saglıklıyız. 3 kg 49 cm dogdu.
Canim gozun aydin masallah😍bir an once toparlaniran ins op bebisini

Selam cnm hazirlamadm daha ya utu fln yapilcak camasirlar yikandi ama:s isim asude düşündük sen?😍
Cnim canta daha hazirlamadim bu hafta sonu son eksiklikleri tamamlicagiz. Valla isimde bi turlu anlasamadik esimle.
Esim zeynep diyor bende asya, masal,zümra hic birini begenmedi anlayacagin dusunme asamasindayiz daha.senin sezaryanmi?

Cnim canta daha hazirlamadim bu hafta sonu son eksiklikleri tamamlicagiz. Valla isimde bi turlu anlasamadik esimle.
Esim zeynep diyor bende asya, masal,zümra hic birini begenmedi anlayacagin dusunme asamasindayiz daha.senin sezaryanmi?
Zeynep asya nasil olur iki isimde guzel😍😁yavastan karar verirsiniz insallah. Sezeryan cnm 6 aralik gibi sancin olmazsa oncesinde demisti dr. Senin belli miydi

Kızlar kızlarr yazamadım bir türlü🤣 pazartesi sabah 8.37de dünyaya geldi aşkım oğlum❤️❤️❤️ 3.417 kg 48 cm bi minnoş 🧿 sonra başladı tempo tabii. Hepimizin geçtiği-geçeceği yollar. Uykusuzluk, emzirme, süt sağma, sezaryen iyileşmesi ve her an bu küçümene bir şey mi oldu endişeleri ile geçiyor. Dün eve geldik, hastaneye geri gitmeyi istedim inanın. Kaldık eşimle başbaşa 🤣🤣🤣 eşimin annesi vefat etti benimki de rahatsız bir yardımcım vardı çocuğunda kovid çıkmış gelemiyor. Öyleyiz yani😁 zaman zaman başarısızlık hissi çöküyor ama sonra o minik suratı görünce gazlanıyırum ve ben başarırım her şeyi diyorum. Ve başarıcam inanıyorum. Çünkü annelik muhteşem bir şeymiş, şükrediyorum her gün tattığım için. 🧿❤️🥰 Hepinize de bol şans ve mükemmel bir doğum ve sonrası diliyorum. Doğum yapanlara da çok çok tebrikler💓
Hepimiz birer mücadeleciyiz bebeklerimiz de öyle. Her şey çok güzel olacak inanıyorum 🎈🙏🧿❤️❤️❤️❤️

Zeynep asya nasil olur iki isimde guzel😍😁yavastan karar verirsiniz insallah. Sezeryan cnm 6 aralik gibi sancin olmazsa oncesinde demisti dr. Senin belli miydi
Cnim iki isim kullanilmiyor ya hele zeynep zaten basli basina yeterliyken🤦‍♀️🤪
Ayy masallah sizin az kaldi saglikla gelsin kuzu.valla dr simdi yapsa hayir demem cunku midem berbat durumda.benimde aralik 10gibi olucak.siz tam olarak kac haftaliksiniz?

Cnim iki isim kullanilmiyor ya hele zeynep zaten basli basina yeterliyken🤦‍♀️🤪
Ayy masallah sizin az kaldi saglikla gelsin kuzu.valla dr simdi yapsa hayir demem cunku midem berbat durumda.benimde aralik 10gibi olucak.siz tam olarak kac haftaliksiniz?
35+1 benim cnm 6 aralik 38+5 oluyor ozmn iyi olur dedi dr simdi 10 gune bir gitcem kontrol nst.senin nasil kontrol sıklığı:)

Kızlar kızlarr yazamadım bir türlü🤣 pazartesi sabah 8.37de dünyaya geldi aşkım oğlum❤️❤️❤️ 3.417 kg 48 cm bi minnoş 🧿 sonra başladı tempo tabii. Hepimizin geçtiği-geçeceği yollar. Uykusuzluk, emzirme, süt sağma, sezaryen iyileşmesi ve her an bu küçümene bir şey mi oldu endişeleri ile geçiyor. Dün eve geldik, hastaneye geri gitmeyi istedim inanın. Kaldık eşimle başbaşa 🤣🤣🤣 eşimin annesi vefat etti benimki de rahatsız bir yardımcım vardı çocuğunda kovid çıkmış gelemiyor. Öyleyiz yani😁 zaman zaman başarısızlık hissi çöküyor ama sonra o minik suratı görünce gazlanıyırum ve ben başarırım her şeyi diyorum. Ve başarıcam inanıyorum. Çünkü annelik muhteşem bir şeymiş, şükrediyorum her gün tattığım için. 🧿❤️🥰 Hepinize de bol şans ve mükemmel bir doğum ve sonrası diliyorum. Doğum yapanlara da çok çok tebrikler💓
Hepimiz birer mücadeleciyiz bebeklerimiz de öyle. Her şey çok güzel olacak inanıyorum 🎈🙏🧿❤️❤️❤️❤️
Gozun aydin canim masallahhh mucizeni op yerimize😍Allah yardim eder insallah esin de yaninda kolaylikla atlatrsnz bu zamanlari da

X