TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Tebrikler, gözünüz aydın. İnş sağlıkla mutlulukla büyür kuzunuz. Rabbim de işlerinizi kolaylaştırsın inş

Canim kilosuna takilma bak ben 36+0da dogurdum bi bebegm.2270 bir bebegim 2170 dogdu ve kuvoze bile girmediler cok sukur suanda da gayet iyiler sagsalim kucagina al inşallah onemli olan sagligi kilonun onemi yok
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım rabbim uzun ömürler versin . Plesanta yaşlanması var dedi o yüzden tedirgindim. Bakalım nasıl olucak. Yaklaşık 10 15 gün sonra doğum yaptırırım dedi doktorum.

Yeni dogum yapanlara tekrar hayırlı olsun doğumdan beri nerdeyse sıfır uykuyla yaşıyoruz ama herşey yolunda Rabbim gün sayan tüm annelere saglıkla kavuşmayı nasip etsin. Biz biraz kilo kaybettik sonra biraz aldık sarılıgımız basladı alabildigi kadar meme veriyorum ama yetmiyor mama eklemeye devam ediyoruz umarım sarılığı geçer
Bu arada sezaryen benim en büyük korkumdu bende panik atak da var asla yapamam diyordum ama suyu bitip acil sezaryene alındım ne oldugunu anlamadım. Hastanede ilk 3 gün çok çok zordu ama gerçekçi olmak lazım ameliyat oluyoruz üzerimizde işlem yapılıyor ve tabiki agrı çekecegiz bundan kaçış yok. Kesinlikle ilk günlerde yürümek çok etki ediyor, canım acısa da 2 saatte bir kalkıp yürüdüm bazen 1 tur bazen gücümü toplayım 3-4 tur yaptım koridorda. Kesinlikle her ayaga kalkışımda öncekinden daha rahat yürüdüm. 10 gün oldu daha iyi hissediyorum kendimi. Evet iç sancım var ama bu çok normal içerinin iyileşmesi uzun bi süreç. Ama oturmak kalkmak bebegi kucagıma almak çok daha kolay artık.
Bizler çok zor aşamalardan geçip buraya geldik. Sezaryen korkum ve stresim bebegi görene kadardı. Sonrasında çektiğiniz her acı her sancı "bebegim için değerdi. Bebegim için iyileşmem gerek" düşüncesiyle kamçılıyor insanı. Günlerce beşige egilip aglayan bebegimi alamadım ama şükür artık alıyorum. Canım hala acıyor yorulunca dinlenerek yapıyorum herşeyi.
Benim gibi sezaryenden çok korkan varsa diye kendi düşüncemi söylemek istedim. İnanın çektiğim acının boyutu degil o acıyı ne uğruna çektiğim oldu odak noktam ve olmaz kendimi kestiremem ben bunu yaşamayı kaldıraöam derken şmdi bebeğime baktıkça senin için kendimi milyon kere daha kestiririm diyorum.

Merhabalar , çok şükür kızım doğdu. O da ben de iyiyiz. Emzirdim şimdi, yatıyoruz. 3375 Gr 47 cm doğduk.. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.opuyorum
Cok sukur canim.gozun aydin Allah anali babali buyutsun hayirli bereketli omru olsun insallah, karsisina hep iyi insanlar ciksin.Saglikla buyut canim

Saglikla buyut bebegini canim gozun aydin Allah hayirli bereketli omur versin.anne olunca hic olmadigimiz kadar sabirli mucadeleci ve guclu oldugumuzun farkina variyoruz.iyi ki var yavrularimiz iyi ki dogmuslar da bu duygulari tadabilmisiz

Amiiin inşallahh darisi basina plasenta yaslanmasi o haftalarda normal bisey aslinda onemli olan bebgin gelisimini etkileyio etkilememesi inşallahh sagsalim alirsin kucagina

Merhaba kizlar doğum yapan herkesi tebrik ederim. Yavrularinizi saglikla büyütün insallah :) bizde bugun kontroldeydik nirmal dogum istiyordum fakat bebis kanala giremedigi icin carsamba sezeryan olacağım. Baya korkuyorum zor mu ? Panik atagim var o sebeple baya korkuyorum.

Kızlar ne güzel bebişlet geliyor sağlıkla cok sukur. Biz bugün yarı kırkımızı cıakrdık çok şükür Hamilelikte hiçbir duygu değişimi yaşamadım ama lohusalık fenaymış gözyaşım her an hazır ağlamaya meyilim çok yüksek. Bazen bebişimi yetemşyorum diye cok üzülüyorum benim kızım biraz ggeceleri uyumaya direniyor. Gaz problemi de var biraz. Uykular haram oldu ama bir bakışları yetiyor. Bu arada ist avrupa yakası çocuk doktoru tavsiyesi verebilir misiniz? Aslında anadolu ykası da olur iyi bir doktorsa. Aslında aylık rutin kontrole gidicrktik ama kuzenim aile hekimi bebegimin karnını şiş buldu:/ bir çocuk doktoru gördün dedi ben de iyi bir doktora göstermek istiyorum

Hayırlı olsun canım. Sezeryan bence korkulcak birşry yok zaten hiçbirşey anlamıyorsun. Spinal olcaksa iğneyi yapmasıyla çocugu almaları bir oluyor zaten. Ben uzanınca biraz kötü oldum hocam ben kötüyüm dedim o da hayır iyisin dedi o arada bebegmi yanagıma getirdiler sonrasında öyle bir rahatladımki gayet normal işlem yaoıyorlar gibiydi yani. Sonrasında ameliyat sonuçta belli agrıların olabiliyor. Ama ben bir haftaya kendime gelmiştim. Tavsiyem ameliyat oldugun gün mutlaka nescafe iç sade. Bol yürüyüş ve su. Baş ağrısı vs de yaşamadım ben bu sekilde. Yalnız büyük abdestime çıkmam biraz uzun sürdü o beni zorlamıştı

Evet çok çabuk toparladı şükür hiç korkma Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Caniim benimkiler de 2170-2270gram civari dogdular sarilik bile olmadilar cok sukur doktorum da kucuk doganlar kendini cabuk toparliyorlar demisti daha guclu oluyorlar sanki inşallah senin bebişin de oyle olacak annesi

Merhaba ayni durumdayiz benim de bebegim makat gelisi ve bizde carsamba gunu sezeryan olacagiz hic istemedim normali denemek istedim ama doktor olmaz dedi ve korkuyorum sezeryan sonrasinda ben hemen ayaga kalkip is yapmak istiyordum yani bebegimle rahat vir sekilde olmak insallah rahat sezeryan oluruz neden bir turlu kanala girmedi bizim bebekler cunku cok az kisimda ilk gebelikte kanala girmemezlik oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…