- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Bakalim huylari suylari guzel olsun insallahOh walla iyi.... Bizim çekeceğimiz var. Sen şanslısın
Benim sezeryan tarih ve saatine baktım yükselen de akrep oluyırAkrep burcu bebekleri hepimize hayırlı uğurlu olsun
Ohh double akrep efektiBenim sezeryan tarih ve saatine baktım yükselen de akrep oluyır
Sagsalim kavuşun inşallah canim beniim ay ne guzelKızlarrr ,
08.11.2021 kızımla yüzyüze randevumuz var çook heyecanlandım gün netleşince
İnşallah sagsalim kavuşuruz ayrilmayizinşallah zamanında sağlıkla gelirler canım , ikiz bebekler daha bir erkenci kuş olmaya meraklılar sağolsunlar :) bol bol uzan dinlen , küvezi falan aklına getirmemeye çalış lütfen
Ciger gelistirici uzerinden 1hafta 10gun gecmesi gerekmiş dayanirlarsa girmezlermis inşallahhCanimmm hic korkma suanda vaktinde saglikla gelsinler onemli olan ciger gelisimi iki kilo doğup kuveze alinmayan da varbiraz daha dayanirlar ins
Insallahh canim gerek kalmaz vaktinde gelirlerCiger gelistirici uzerinden 1hafta 10gun gecmesi gerekmiş dayanirlarsa girmezlermis inşallahh
Ben hiç bilmiyorum çevremde yok bakıcam internetten:) aminnn sağlıklı hayırlı evlat olsunlar yeterOhh double akrep efekti. Bu arada akrep burcu olanlar umarım beni yanlış anlamaz ama kime sorsam zor karakter olarak söylüyorlar. Neyse huyu suyu güzel olsun, bahtlari güzel olsun, hayırlı evlat olsunlar, sağlıcakla gelsinler...
Bazen ciger gelistirici igne yapip ertesi gun doguma bile aliyolarmis bu kadar gecmesi gerektigini bilmiyordumCiger gelistirici uzerinden 1hafta 10gun gecmesi gerekmiş dayanirlarsa girmezlermis inşallahh
Dayanamiyorlarsa acilse mecbur canim hic ise yaramiyor denilemez ama uzerinden biraz gecmesi etkisini artiriyormuşBazen ciger gelistirici igne yapip ertesi gun doguma bile aliyolarmis bu kadar gecmesi gerektigini bilmiyordum
Harika bir haberrSelam güzel annelerimşimdi Dr dan çıktık 2688 Gr 48 cm olmuşuz. Doğum için de günümüz netleşti. 11.11.2021 de kızımıza kavuşacağız hayırlısıyla.. Darısı sizlerin başına.. sırayla gelsin artık yavrularımız..
Ne güzel haber sağlıkla al kucağına canımSelam güzel annelerimşimdi Dr dan çıktık 2688 Gr 48 cm olmuşuz. Doğum için de günümüz netleşti. 11.11.2021 de kızımıza kavuşacağız hayırlısıyla.. Darısı sizlerin başına.. sırayla gelsin artık yavrularımız..
Günaydın canımKızlar günaydın bir saat sonra doğuma alcaklar inş dua edin lütfen
Su gibi geçsin hayırlı olsun canım benim saglıcakla kucagına al inşallahKızlar günaydın bir saat sonra doğuma alcaklar inş dua edin lütfen
Saglikla kucagina alacaksin insallah melegini guzel haberlerini bekliyoruzKızlar günaydın bir saat sonra doğuma alcaklar inş dua edin lütfen
Gunaydin . Insallah cok guzel gecmistir :) saglikla büyüt bebisini insallahKızlar günaydın bir saat sonra doğuma alcaklar inş dua edin lütfen
Merhaba canım muhtemelen doğum olmuştur şimdiyeKızlar günaydın bir saat sonra doğuma alcaklar inş dua edin lütfen
Canim dogum oldu mu? Sen ve bebegin nasilsiniz?Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun vatanina milletine ailesine hayirli bi evlat olur insallah saglikli bereketli omru olsun ❤Kızlar günaydın bir saat sonra doğuma alcaklar inş dua edin lütfen