O set cam degilmis baktim simdi de polipropilenmiş canm ben cam alicam yoksa senin aldiginda iyiymiş 4luCanım 4 lü biberon seti (2 küçük 2 büyük) bir fırça ve 1 emzik var içinde
Merhaba canim benim de senim gibi degisiyor ama dun mesela cok hissettim alta vuruyor gibi idrar torbasina baski aci seklinde pozisyonlariyla ilgilidir cnmMerhaba hanimlar.Bi kac gundur bebek baski yapiyo sanki surekli idrara cikma istegi oluyo.Zaten hep gobegimin altindaydi hic yukariya cikmadi da karnimin alti top gibi sanki normal mi acaba bu haftalarda agri sanci falan yok sadece iki gun once kasik agrisi olmustu biraz ama uzun surmedi.7 eylul de bi dahaki kontrolum umarim hersey yolundadir.Benim gibi alt karinda agirlik hisseden var mi merak ettim kendinize iyi bakin
Evet bazen alta vuruyo :) insallah hersey yolundadirMerhaba canim benim de senim gibi degisiyor ama dun mesela cok hissettim alta vuruyor gibi idrar torbasina baski aci seklinde pozisyonlariyla ilgilidir cnm
Insallah canim ben de 3 hafta sonra gideceğim nasipse,)Evet bazen alta vuruyo :) insallah hersey yolundadir
Canım normal sanırım ben de bugun gittim kontrole. Kafası aşağıda bacakları yukarıda çapraz şekilde yatıyormuş. 1,026 gr olmuş kilosu da. Çok çabuk büyüyor yaMerhaba hanimlar.Bi kac gundur bebek baski yapiyo sanki surekli idrara cikma istegi oluyo.Zaten hep gobegimin altindaydi hic yukariya cikmadi da karnimin alti top gibi sanki normal mi acaba bu haftalarda agri sanci falan yok sadece iki gun once kasik agrisi olmustu biraz ama uzun surmedi.7 eylul de bi dahaki kontrolum umarim hersey yolundadir.Benim gibi alt karinda agirlik hisseden var mi merak ettim kendinize iyi bakin
YAaa mmasallah ne tatli kocaman olmus minisCanım normal sanırım ben de bugun gittim kontrole. Kafası aşağıda bacakları yukarıda çapraz şekilde yatıyormuş. 1,026 gr olmuş kilosu da. Çok çabuk büyüyor ya
Teşekkür ederim canım valla öyle, çok hızlı büyüyor artık hep böyle olacakmış.YAaa mmasallah ne tatli kocaman olmus minis
Ay masallahCanım normal sanırım ben de bugun gittim kontrole. Kafası aşağıda bacakları yukarıda çapraz şekilde yatıyormuş. 1,026 gr olmuş kilosu da. Çok çabuk büyüyor ya
Hayirli guzel haberler alirsin insallah canimInsallah canim ben de 3 hafta sonra gideceğim nasipse,)
Insallah hepimiz canimHayirli guzel haberler alirsin insallah canim
Dimi artik hizla buyuyecek her ay 1 kilo alcak dusunseneTeşekkür ederim canım valla öyle, çok hızlı büyüyor artık hep böyle olacakmış.
Gece uyanıp emzirme durumundan dolayı uyku tulumunu tavsiye etmiyorlar, çok terliyormuş bebiş. Tulumu giydirip çıkarmakta uykuyu bölüyormuş, zor oluyormuş yaniKızlar bir şey sorucam. Şimdi biz bebeğin ilk zamanları için anne yanı aldık, orada yatırcaz. Şu chicco’nunkilerden. Boyutu 50x80 miş ona göre çarşaf zor buldum ikea’da vardı 2’li lastikli. Ama yetmez gibi geliyor bana. Yeter mi sizce?
Bir de yeni doğanda yastık yorgan kullanılmazmış, uyku tulumu aldım bi iki tane ama o tutar mı, battaniye olursa da kalınlığı ne olmalı? Malum soğuk havada doğacak bizimkiler. Ev sıcak gerçi kombili ama bilemedim çok kafam karıştı ya
Öyle mi, bilmiyordum bunu. E ne örtücez üstüne?Gece uyanıp emzirme durumundan dolayı uyku tulumunu tavsiye etmiyorlar, çok terliyormuş bebiş. Tulumu giydirip çıkarmakta uykuyu bölüyormuş, zor oluyormuş yani
Tecrübeli annelerimiz bizi aydınlatsınlar vallahi ben de bilmiyorum ama battaniye falan örtmeyi düşünüyorum şimdilik.Öyle mi, bilmiyordum bunu. E ne örtücez üstüne?
Iki adet battaniye. İlk katı penye olsun üstüne de daha kalın bı battaniye.Öyle mi, bilmiyordum bunu. E ne örtücez üstüne?
Canım ben de arkadaştan aldım sağolsun çok verdi o da. Aynen bazisinda sarı leke vardı yıkadım çıktı.Kızlar kuzenimden bebek kıyafetleri aldım onunki 1.5 yaşına geldi.yenidoğan ayaklı zıbınlar tulum battaniye neler neler…ama yıkanıp kaldırıldığı halde sarı leke atmış yaaaayıkanırsa geçer mi hepsi de yeni yeni daha Tecrübe ettiniz mi hiç?geçer geçer yıka dedi kendisi ama bilemedim
GüzellllCanım ben de arkadaştan aldım sağolsun çok verdi o da. Aynen bazisinda sarı leke vardı yıkadım çıktı.