TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Bu arada tetanoz açısını geç yapmalarının bir sebebi erken doğum riskini artıyormuş ve artık çok fazla erken doğum oluyor dedi hemşirem.
Durum böyleyken , tetanozu bile dikkatli vururlarken bence covid aşısında acele etmeyin derim. Ya kendinizi koruyun tamamen ya da son trimestere bekleyin. (Nacizhane tavsiyem)

Kızlar benim de tüp bebek. Bugün sağlık ocağından çağırdılar gittim rutin şeylere baktılar tetanoz için de 24 den sonra yapıyoruz biz tüp ve riskli gebeliklerde dediler🤔🤔ve bana 27. Haftanın içinde gün verdiler. burda baktım 20. Haftalarda vurulan olmuş. Her yerde farklı uygulanıyor demek🤷🏻‍♀️
Doktorum ile şimdi konuştum tetanoz için beni hala sağlık ocağından arayan olmadı . Doktorum bir sonraki gelişinizde ( 21+4 de gideceğim) boğmaca ile birlikte biz burda yaparız dedi

kızlar merhabalar size bir sorum var.günde 3 kere , sabah öğle akşam estroferm alıyorum.gece ilacı alırken uyku sersemi iki tane almış bulundum.başınıza böyle birşey geldi mi ne yapmayalıyım.dengelemek için sabahki dozumu almasam mı ya da ne yapsam bir tane fazla kullanım yan etkisi olur mu😔😔😔doktoru aramak da istemiyorum çekiniyorum😔😔

kızlar merhabalar size bir sorum var.günde 3 kere , sabah öğle akşam estroferm alıyorum.gece ilacı alırken uyku sersemi iki tane almış bulundum.başınıza böyle birşey geldi mi ne yapmayalıyım.dengelemek için sabahki dozumu almasam mı ya da ne yapsam bir tane fazla kullanım yan etkisi olur mu😔😔😔doktoru aramak da istemiyorum çekiniyorum😔😔
Merhaba ben eksik almıştım sonraki dozda iki tane almıştım. Bence normal dozunuza devam edin bir tane ilaçtan inşallah yan etki ya da zarar olacağını sanmıyorum☺️

Merhaba ben eksik almıştım sonraki dozda iki tane almıştım. Bence normal dozunuza devam edin bir tane ilaçtan inşallah yan etki ya da zarar olacağını sanmıyorum☺️
içim rahat etmedi,ne olur ne olmaz diye aradım sorun olmayacağını söyledi bilgi amaçlı yazayım dedim😊 günlük yine devam edin dedi

Merhabalar , geçmiş olsun . Ben de de 1 haftadır akşamları kalçadan başlayan dizlere kadar inen bacak agrısı oluyor fena , gece de devam ediyor bazen uyanıyorum . Gündüz daha hafif. Bacakların önünde ve iç kısmında . Değişik bir ağrı . Dün kontrolüm vardı ( 18+4) doktora sordum , kalsiyum eksikliğinden olabilir mi diye , zannetmiyorum hamileliğin klasik mekanik agrılaır dedi ama yine de kalsiyum +magnezyum takviyesi verdi . Mide bulantım son gaz devam , özellikle akşamları yine . Bu arada aşı için doktorum kesinlikle biontech ol diyor . Maslak Acıbadem de riskli gebelik takibi yapan Prof Cem batukan var , ona sordum , o da kesinlikle biontech ol diyor ama ben çok kararsızım aşı konusunda 🙄
19.haftadasiniz daha varmi bulantilariniz Aslinda gecmesi lazimdi ama kisiye ve cinsiyete gore degisiyor demekki.ben 14.haftadayim ve asiri bulanti kusmam var 6.haftadan beri bazen dayanalicak gibi degil.sizin cinsiyet tahminimce kiz bakalim dogrumu bacak kramlari kizimda cok olmustu suanki gebeligimdede var

19.haftadasiniz daha varmi bulantilariniz Aslinda gecmesi lazimdi ama kisiye ve cinsiyete gore degisiyor demekki.ben 14.haftadayim ve asiri bulanti kusmam var 6.haftadan beri bazen dayanalicak gibi degil.sizin cinsiyet tahminimce kiz bakalim dogrumu bacak kramlari kizimda cok olmustu suanki gebeligimdede var
Merhabalar , valla hala devam . Benim de 6. haftada başladı ve devam . Özellikle akşamları fena .. cinsiyeti erkek bu arada 🥰💙

Merhabalar , valla hala devam . Benim de 6. haftada başladı ve devam . Özellikle akşamları fena .. cinsiyeti erkek bu arada 🥰💙
Ayyy 😁😁😁🙈🙈🙈🙈benim teori dogru cikmadi demekki saglikla gelsin minnos❤😘 hadi darisi bana inş 🤲 ya benim bulanti twk değil sanki saatlerce gunste arabada kalmia kokusu mideme sinmis gibi nasil anlatsam bilemedim ınş tez zamanda gecer tabi bebislwrimiz saglikli olsinlarda katlaniriz bi sekilde🌺💞

Ayyy 😁😁😁🙈🙈🙈🙈benim teori dogru cikmadi demekki saglikla gelsin minnos❤😘 hadi darisi bana inş 🤲 ya benim bulanti twk değil sanki saatlerce gunste arabada kalmia kokusu mideme sinmis gibi nasil anlatsam bilemedim ınş tez zamanda gecer tabi bebislwrimiz saglikli olsinlarda katlaniriz bi sekilde🌺💞
Hersey katlanılır , yeterki sağlıkla gelsinler 🙏🥰 sizin bir kızınız mı var ?

Kızlarrr bebişin hareketlerini hisseden var mı😍 nasıl bir his oluyor tecrübeli arkadaşlar aydınlatın…benim anlayamadığım bir şey tıpkı hafif elektrik çarpması gibii ya da titremem mi seyirmemi adını koyamadığım bir şey oluyor ama gaz hareketi ile karıştırmak da istemiyorum 🤣🤣🤣 sanki gaz değil gibii çözemedim el-yardım bana🙋🏼‍♀️😂

Kızlarrr bebişin hareketlerini hisseden var mı😍 nasıl bir his oluyor tecrübeli arkadaşlar aydınlatın…benim anlayamadığım bir şey tıpkı hafif elektrik çarpması gibii ya da titremem mi seyirmemi adını koyamadığım bir şey oluyor ama gaz hareketi ile karıştırmak da istemiyorum 🤣🤣🤣 sanki gaz değil gibii çözemedim el-yardım bana🙋🏼‍♀️😂
Ben de benzer şekilde hissediyorum. Bazen baloncuk gibi bişey oluyo, bazen de kelebek gibi elektrik gibi. Özellikle uzanırken sola sağa yatınca ve yemekten yarım saat sonra oluyor. Bugğn sordum doktora yavaştan hissedersin artık dedi.😍❤️

X