- 12 Ekim 2020
- 552
- 1.264
Merakla bekliyoruzz canımsasirtti minik bakalim beni de sasirtcakmi erkege benzetmisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merakla bekliyoruzz canımsasirtti minik bakalim beni de sasirtcakmi erkege benzetmisti
İnşallahh inşallah hepimiz sağlıkla o günleri görürüzYok canım düşmez artık Allah oğluşunu sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Canım benim de ekşimee ve süreklii geğirme gibiii ağzıma geliyor en baştan beri sıkıntı çekiyorum gaviskondan günde 4 ölçeğe kadar alabilirsin dedi bugün gittim ben de Sen ne kullanıyorsun midene?
Tesekkur ederim canim bende onumuzdeki hafta gitcem insallah tetanoz icin.Merhaba tetanoz aşısı dün vuruldum akşam biraz kas ağrısı oldu şimdi geçti şeker yüklemesi de bir ay sonra yapılsın dedi
Tebrikler prenses annesi saglikla gelsin insallahSelam kızlar midem hala öyle kötü ki ruh gibi yatıp duruyorum bugün doktor gittim çok şükür haftasıyla uyumlu bi sıkıntı yokmuş doktor miden için ilaç kullanıyosun zaten fazlasını veremem dedi bebiş iyi olsun da çekecegim napalım canı sağolsun bu arada bi sonraki kontrolde tekrar bakarım ama %99 kız dedi
Harbi buyuk bombaymis surprize bak ya ilk sakasini yapmis size yumurcak saglikla gelsin insallah gozunuz aydin canimKızlarrr bugün kontrolumuz vardı çok şükür sağlıklı haberini aldım ve asıl bomba cinsiyet erkekkız demiştiii 12. Haftada yani daha doğrusu çıkıntı yok demişti şuan 16 haftayı geçtik erkek şok olduk baya kız alıştırmışız kendimizi
Bayadir girmiyordum sen naptın bellimi cinsiyetGozunuz aydin canimmmm oglus geliyor
Hep aynıısı oluyor ilk zamanlar rahatlatıyor ilaçlar sonra aynııİnşallah tez zamanda geçer canımmBenim fe gaviscon var canım gün de 3-4 kere alabilirsin dedi. O da pek etki etmiyor ama artık
Teşekkür ederim canım benim sağlıkla inşallah doğarlarHarbi buyuk bombaymis surprize bak ya ilk sakasini yapmis size yumurcak saglikla gelsin insallah gozunuz aydin canim
28 inde gitcem nasipse kesinlescek erkege benzetmisti cnm 12 haftada. SeninBayadir girmiyordum sen naptın bellimi cinsiyet
Benimde 12.hafta gibi kıza benziyor ama sonradan çıkıntı olabilir belli olmaz dedi bende ayın 5 i gibi giderim diye düşünüyorum hayırlısı28 inde gitcem nasipse kesinlescek erkege benzetmisti cnm 12 haftada. Senin
Insalllah gonlune gore saglikli sihhatli olsun cnmBenimde 12.hafta gibi kıza benziyor ama sonradan çıkıntı olabilir belli olmaz dedi bende ayın 5 i gibi giderim diye düşünüyorum hayırlısı
Gelsin şu günlerde bı parti yapalımInsalllah gonlune gore saglikli sihhatli olsun cnm
Ikizler patlatsin balonuGelsin şu günlerde bı parti yapalım
Diger hafta vurulacagım ben tetonoz şeker yüklemesi için de 20. Haftayı geçmek gerekiyor diye biliyorumGunaydin sevgili anneler seker yuklemesi yaptiracak misiniz ve aranizda tetanoz asisi vurulan var mi her hangi bi yan etkisi oluyor mu
Aynen 20. Haftadan sonra yapiyolar seker yuklemesiniDiger hafta vurulacagım ben tetonoz şeker yüklemesi için de 20. Haftayı geçmek gerekiyor diye biliyorum
İlk hamileligimde yaptirmistim bunda da yaptıracağım şeker yuklemeşi, tetanoz aşısı da bende hiç etki etmemişti ilk hamilelikte öyle soylendigı kadar herkeste ağrı sizi yapmıyor bünye meselesi sanırım ☺Gunaydin sevgili anneler seker yuklemesi yaptiracak misiniz ve aranizda tetanoz asisi vurulan var mi her hangi bi yan etkisi oluyor mu
Merhabalar , geçmiş olsun . Ben de de 1 haftadır akşamları kalçadan başlayan dizlere kadar inen bacak agrısı oluyor fena , gece de devam ediyor bazen uyanıyorum . Gündüz daha hafif. Bacakların önünde ve iç kısmında . Değişik bir ağrı . Dün kontrolüm vardı ( 18+4) doktora sordum , kalsiyum eksikliğinden olabilir mi diye , zannetmiyorum hamileliğin klasik mekanik agrılaır dedi ama yine de kalsiyum +magnezyum takviyesi verdi . Mide bulantım son gaz devam , özellikle akşamları yine . Bu arada aşı için doktorum kesinlikle biontech ol diyor . Maslak Acıbadem de riskli gebelik takibi yapan Prof Cem batukan var , ona sordum , o da kesinlikle biontech ol diyor ama ben çok kararsızım aşı konusundaKizlar selam herkese. Ben ağrılardan duramıyorum
Sağ elimin orta ve yüzük parmağı şişti ve kolumdan sırtıma kadar ağrı içindeyim.Sinir sıkışmasi ve ödem dediler ve gebelikte olurmuş. Bitmeyen baş ağrısı ve kulağımda da ağrı var. Anlayacağınız dökülüyorum. Fetal DNA sonucum hala çıkmadı , Almanya geç gönderiyor dedi firma. Bir de covid aşısı olmalı mı olmamalı diye düşünüyorum ama olmayacak gibiyim. Riske atmak istemiyorum ne olur ne olmaz.