TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Ayni fikirdeyim🙈 tup bebek ve normal doktorum da olma fetal etkiler konusunda kesin bi sonuç yok dedi

Birde biz çok fazla ilaç kullandık. Ev yoğurdu ev sütü tereyağı bile yasaktı bana 3 ay. İçtiğimiz ilaçlarla etkileşim haline girip zararlı olabiliyor diye. Bilmediğim bir aşıyı atınamam şu durumda. Tabi atınanlarada saygı duyarım. 😊

kızlar Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli şekilde bebeğinizi kucaklamayı nasip etsin. benı hatırlar mısınız bilmem mart grubunda negatif sonuç almıştım. Yarın 2.transferimi olucam ( 3.gün embriyosu 2 adet - son yumurtalarım)😥. Arada histereskopi yapıldı rahme çizik atıldı. Bana dua eden olursa aranızda dye grubunuza geldim😔 transfer sonrası Şunu ye dedpiniz şeyler varsa yazar mısnız? 3 gün hep yat sonra evde kal pek ağır iş yapma dedi doktor. Prograf kullanıcam bağışıklık baskılansın diye bu sefer bir de. Dua eden olursa şimdiden teşeklürler.

kızlar Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli şekilde bebeğinizi kucaklamayı nasip etsin. benı hatırlar mısınız bilmem mart grubunda negatif sonuç almıştım. Yarın 2.transferimi olucam ( 3.gün embriyosu 2 adet - son yumurtalarım)😥. Arada histereskopi yapıldı rahme çizik atıldı. Bana dua eden olursa aranızda dye grubunuza geldim😔 transfer sonrası Şunu ye dedpiniz şeyler varsa yazar mısnız? 3 gün hep yat sonra evde kal pek ağır iş yapma dedi doktor. Prograf kullanıcam bağışıklık baskılansın diye bu sefer bir de. Dua eden olursa şimdiden teşeklürler.
Canım gönlünün muradını versin Allahım🤲🏻Ben aynen öyle 3 gün boyunca evden çıkmadım dinlendim uzandım sakındım sonra yine çıkmadım gerçi hep evdeydim😂😂 kabak çekirdeği badem ve kan üzümü sehpaya koydum sürekli uzandığım yerden atıştırdım…depoları da doldurmuştum vitamin omega 3 kullandım hep.Allahımın veresi verse zaten oluyor biz de elimizden geleni yapalım tabiki ama sana tek söyleyeceğim şey kesinlikle kasma düşünme zor biliyorum ama psikoloji o kadar önemli ki yemeden içmeden🙏🏻

Hatırlıyorum canım Allah rast getirsin inşallah dularım seninle prografı bende kullandım içini ferak tut bol bol dua et sadaka ver büyüklerden dua alın inşallah bu kez olacak

tam çıktım mesajını okudum. Güzel geçti ikisi de 12 hücreli dedi doktor(3.gün embriyosu) prografı ne kadar kullandın canım kaç hafta ? bana da sabah akşam iç dedi.

Rabbim hayırlısıyla bu sefer güzel haberler almanızı nasip etsin inş 🤲🏻

Selam kızlar midem hala öyle kötü ki ruh gibi yatıp duruyorum 🥺 bugün doktor gittim çok şükür haftasıyla uyumlu bi sıkıntı yokmuş doktor miden için ilaç kullanıyosun zaten fazlasını veremem dedi😣 bebiş iyi olsun da çekecegim napalım canı sağolsun bu arada bi sonraki kontrolde tekrar bakarım ama %99 kız dedi 🥰

Selam kızlar midem hala öyle kötü ki ruh gibi yatıp duruyorum 🥺 bugün doktor gittim çok şükür haftasıyla uyumlu bi sıkıntı yokmuş doktor miden için ilaç kullanıyosun zaten fazlasını veremem dedi😣 bebiş iyi olsun da çekecegim napalım canı sağolsun bu arada bi sonraki kontrolde tekrar bakarım ama %99 kız dedi 🥰
Canım benim de ekşimee ve süreklii geğirme gibiii ağzıma geliyor en baştan beri sıkıntı çekiyorum gaviskondan günde 4 ölçeğe kadar alabilirsin dedi bugün gittim ben de 🙏🏻Sen ne kullanıyorsun midene?

Kızlarrr bugün kontrolumuz vardı çok şükür sağlıklı haberini aldım ve asıl bomba cinsiyet erkek😂👶🏻😍kız demiştiii 12. Haftada yani daha doğrusu çıkıntı yok demişti şuan 16 haftayı geçtik erkek🤭 şok olduk baya kız alıştırmışız kendimizi 🤣🤣
Aaaa süprize bakar mısınız😁 ben 18 de de kız dedi şuan bir tırsmadım değil 🤣

Kızlarrr bugün kontrolumuz vardı çok şükür sağlıklı haberini aldım ve asıl bomba cinsiyet erkek😂👶🏻😍kız demiştiii 12. Haftada yani daha doğrusu çıkıntı yok demişti şuan 16 haftayı geçtik erkek🤭 şok olduk baya kız alıştırmışız kendimizi 🤣🤣
Gozunuz aydin canimmmm oglus geliyor😍

X