Aynı şeyleri ben de düşünmedim değil .. hemen ufak bir risk olduğunda ben de kendimi sorguluyorum , çok istedim çok uğraştım ondan mı diye ( tüp bebek ile 3. Yılda geldi oğlum
) , hepimizin psikolojisi ortak sanırım . Elimizde değil . 19+1 olduk bugün çok şükür hersey yolunda
ben de değeri görür görmez hemen internetten araştırdım , araştırmamak elde değil . Cok tedirgin oldum , 4-5 saat sonra doktorum aradı biraz rahatladım , aynı şeyleri söyledi şuana kadar ultrasonda birsey görmedik olsa görürdük merak etmeyin dedi , sonraki ultrasonda da daha detaylı baktı herseye . Zaten niye baktırdı bu değere anlamadım , zaten nifty yapmıştık . Doktorum biraz fazla pipirikli , bu iiy mi kötü mü bilemiyorum bazen
her kontrolüm bir saate yakın sürüyor , herseyi detaylı inceliyor . Bu değerden sonra ben de pipiriklilik yaptım , Acıbadem maslak ta Prof Cem batukan a da gittim , o da detaylı baktı birsey yok dedi ve şunu da ekledi , ben bu değere hiç baktırmıyorum , anneleri boşuna tedirgin ediyor , o değerin güvenirliliği %70 lerde oysa ultrason güvenirliliği %90 nın üzerinde dedi . Ultrason benim için daha önemli dedi . Lütfen hiç tedirgin olup kendinizi üzmeyin , ultrasonda şuana kadar birsey görülmedi ise sorun yoktur . Sevgiler