TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Canım benim de ekşimee ve süreklii geğirme gibiii ağzıma geliyor en baştan beri sıkıntı çekiyorum gaviskondan günde 4 ölçeğe kadar alabilirsin dedi bugün gittim ben de Sen ne kullanıyorsun midene?

Benim fe gaviscon var canım gün de 3-4 kere alabilirsin dedi. O da pek etki etmiyor ama artık

Tebrikler prenses annesi saglikla gelsin insallah

Harbi buyuk bombaymis surprize bak ya ilk sakasini yapmis size yumurcak saglikla gelsin insallah gozunuz aydin canim

Kizlar selam herkese. Ben ağrılardan duramıyorum
Sağ elimin orta ve yüzük parmağı şişti ve kolumdan sırtıma kadar ağrı içindeyim.Sinir sıkışmasi ve ödem dediler ve gebelikte olurmuş. Bitmeyen baş ağrısı ve kulağımda da ağrı var. Anlayacağınız dökülüyorum. Fetal DNA sonucum hala çıkmadı , Almanya geç gönderiyor dedi firma. Bir de covid aşısı olmalı mı olmamalı diye düşünüyorum ama olmayacak gibiyim. Riske atmak istemiyorum ne olur ne olmaz.

Gunaydin sevgili anneler seker yuklemesi yaptiracak misiniz ve aranizda tetanoz asisi vurulan var mi her hangi bi yan etkisi oluyor mu
İlk hamileligimde yaptirmistim bunda da yaptıracağım şeker yuklemeşi, tetanoz aşısı da bende hiç etki etmemişti ilk hamilelikte öyle soylendigı kadar herkeste ağrı sizi yapmıyor bünye meselesi sanırım ☺

Merhabalar , geçmiş olsun . Ben de de 1 haftadır akşamları kalçadan başlayan dizlere kadar inen bacak agrısı oluyor fena , gece de devam ediyor bazen uyanıyorum . Gündüz daha hafif. Bacakların önünde ve iç kısmında . Değişik bir ağrı . Dün kontrolüm vardı ( 18+4) doktora sordum , kalsiyum eksikliğinden olabilir mi diye , zannetmiyorum hamileliğin klasik mekanik agrılaır dedi ama yine de kalsiyum +magnezyum takviyesi verdi . Mide bulantım son gaz devam , özellikle akşamları yine . Bu arada aşı için doktorum kesinlikle biontech ol diyor . Maslak Acıbadem de riskli gebelik takibi yapan Prof Cem batukan var , ona sordum , o da kesinlikle biontech ol diyor ama ben çok kararsızım aşı konusunda

Kızlar benim de tüp bebek. Bugün sağlık ocağından çağırdılar gittim rutin şeylere baktılar tetanoz için de 24 den sonra yapıyoruz biz tüp ve riskli gebeliklerde dedilerve bana 27. Haftanın içinde gün verdiler. burda baktım 20. Haftalarda vurulan olmuş. Her yerde farklı uygulanıyor demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…