Evet evet uzanırken hissediyorum aynen sola doğru yan yatıncaBen de benzer şekilde hissediyorum. Bazen baloncuk gibi bişey oluyo, bazen de kelebek gibi elektrik gibi. Özellikle uzanırken sola sağa yatınca ve yemekten yarım saat sonra oluyor. Bugğn sordum doktora yavaştan hissedersin artık dedi.
Şimdi 17+5 im birkaç haftaya çok daha belirgin hissedersin dedi doktor. Ben ilk 13-14. haftalarda hissettim doktorum inanmasa da öyle, çok çok hafifti şimdi arttı. Gittikçe artacak, bazen eşim karnıma konuşuyor o zaman da bi küçük hateket oluyorEvet evet uzanırken hissediyorum aynen sola doğru yan yatıncainşallahh daha sık hissetmeye başlarızz harikaa bir şeyy
Bizim saglik ocagi 18 de yapiyormus acaba erken mi:sKızlar benim de tüp bebek. Bugün sağlık ocağından çağırdılar gittim rutin şeylere baktılar tetanoz için de 24 den sonra yapıyoruz biz tüp ve riskli gebeliklerde dedilerve bana 27. Haftanın içinde gün verdiler. burda baktım 20. Haftalarda vurulan olmuş. Her yerde farklı uygulanıyor demek
Gecmis olsun canim magnezyum eksikligi olabilir insallah ilac fayda eder soda icebiliyorsan faydali diye biliyorumKizlar selam herkese. Ben ağrılardan duramıyorum
Sağ elimin orta ve yüzük parmağı şişti ve kolumdan sırtıma kadar ağrı içindeyim.Sinir sıkışmasi ve ödem dediler ve gebelikte olurmuş. Bitmeyen baş ağrısı ve kulağımda da ağrı var. Anlayacağınız dökülüyorum. Fetal DNA sonucum hala çıkmadı , Almanya geç gönderiyor dedi firma. Bir de covid aşısı olmalı mı olmamalı diye düşünüyorum ama olmayacak gibiyim. Riske atmak istemiyorum ne olur ne olmaz.
Gecmis olsun canim magnezyum eksikligi olabilir insallah ilac fayda eder soda icebiliyorsan faydali diye biliyorum
Insallah bir an once gecer canimmÇok teşekkür ederim canım. Herşeyi deniyorum ama henüz çözüm yok. İnşallah düzelir..
Bana kalırsa gördüğüm kadarıyla 18 erken canım. 20. Hafta ve sonrası yapılıyor genellikle, doktoruna sor en iyisini o söyler sanaBizim saglik ocagi 18 de yapiyormus acaba erken mi:s
Evet insallah randevumda sorayim ona gore yaptirayimBana kalırsa gördüğüm kadarıyla 18 erken canım. 20. Hafta ve sonrası yapılıyor genellikle, doktoruna sor en iyisini o söyler sana
Merhabalar , nifty testi yaptırmıştım , normaldi ama ona rağmen doktorum sağlık bakanlığı istiyor diye APF mom bakırdı, ben de ilk kez duydum . Pekde bu değere baktıran yok sanırım . Benim 2.46 çıktı , ben de baya tedirgin oldum ama sonraki kontrolde kontrolüm de doktor tekrar tekrar bu değerden dolayı sıkıntılı olabilecek herseye baktı , omurilikler , beyin , karın vs.. hersey normal çok şükür . Zaten bu değerden ziyade önemli olan ultrason bulgularıymış. Ultrasonda hersey normalse o daha önemli. Sizin de ultrasonda herseyiniz normalse o değere takılmayın lütfen . Sağlıkla gelsin bebişlerimizKizlar selamalr uzun bir suredir yoktum cinsiyetler öğrenilmiş saglikla dogsun miniklerbenim 3lu tarama sonucumda afp mom 3.33 cikti riskli dedi doktor pzt randevum var fakat icim icimi yiyor siz yaptirdiniz mi omurga ile ilgili sıkıntı imis duydunuz mu hic bunu ben ilkndefa duydum
Tesekkur ederim mesajiniz icin yarin gidecegim doktora beni hemen aradi sakin internette arastirma diye ama durmadim tabi bana ultrqsonda hic gormedik belli olurdu deid ama icim icimi yedi cok agladim isyan etmedim sadece cok mu hirs yaptim bu bebek icin acaba zaten olmuyordu tup bebekle zar zor oldu acaba bu da bana ders mi olmali diye kendimi yedim bitirdim biliyorum sacma ama duramıyorum dua edin benim de bir sıkıntım cikmasin her sey Allah tan tabiMerhabalar , nifty testi yaptırmıştım , normaldi ama ona rağmen doktorum sağlık bakanlığı istiyor diye APF mom bakırdı, ben de ilk kez duydum . Pekde bu değere baktıran yok sanırım . Benim 2.46 çıktı , ben de baya tedirgin oldum ama sonraki kontrolde kontrolüm de doktor tekrar tekrar bu değerden dolayı sıkıntılı olabilecek herseye baktı , omurilikler , beyin , karın vs.. hersey normal çok şükür . Zaten bu değerden ziyade önemli olan ultrason bulgularıymış. Ultrasonda hersey normalse o daha önemli. Sizin de ultrasonda herseyiniz normalse o değere takılmayın lütfen . Sağlıkla gelsin bebişlerimiz
cok tesekkur ederim icime su serptiniz insallah dediginiz gibi olur seyAynı şeyleri ben de düşünmedim değil .. hemen ufak bir risk olduğunda ben de kendimi sorguluyorum , çok istedim çok uğraştım ondan mı diye ( tüp bebek ile 3. Yılda geldi oğlum) , hepimizin psikolojisi ortak sanırım . Elimizde değil . 19+1 olduk bugün çok şükür hersey yolunda ben de değeri görür görmez hemen internetten araştırdım , araştırmamak elde değil . Cok tedirgin oldum , 4-5 saat sonra doktorum aradı biraz rahatladım , aynı şeyleri söyledi şuana kadar ultrasonda birsey görmedik olsa görürdük merak etmeyin dedi , sonraki ultrasonda da daha detaylı baktı herseye . Zaten niye baktırdı bu değere anlamadım , zaten nifty yapmıştık . Doktorum biraz fazla pipirikli , bu iiy mi kötü mü bilemiyorum bazen her kontrolüm bir saate yakın sürüyor , herseyi detaylı inceliyor . Bu değerden sonra ben de pipiriklilik yaptım , Acıbadem maslak ta Prof Cem batukan a da gittim , o da detaylı baktı birsey yok dedi ve şunu da ekledi , ben bu değere hiç baktırmıyorum , anneleri boşuna tedirgin ediyor , o değerin güvenirliliği %70 lerde oysa ultrason güvenirliliği %90 nın üzerinde dedi . Ultrason benim için daha önemli dedi . Lütfen hiç tedirgin olup kendinizi üzmeyin , ultrasonda şuana kadar birsey görülmedi ise sorun yoktur . Sevgiler
Canım gözün aydın sonucun temiz çıkmasına çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunuKızlar selamm. Iyi haftalar diliyorumfetal DNA sonucumu geldi temiz çıktı çok şükür. Bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim. Çok öpüyorum hepinizi
Bundan daha iyi bundan daha güzel nasıl olurKızlar selamm. Iyi haftalar diliyorumfetal DNA sonucumu geldi temiz çıktı çok şükür. Bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim. Çok öpüyorum hepinizi
Sukurler olsun cok sevindim canimKızlar selamm. Iyi haftalar diliyorumfetal DNA sonucumu geldi temiz çıktı çok şükür. Bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim. Çok öpüyorum hepinizi
Çok sevindim , gözünüz AydınKızlar selamm. Iyi haftalar diliyorumfetal DNA sonucumu geldi temiz çıktı çok şükür. Bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim. Çok öpüyorum hepinizi
Gözün aydın çok güzel bir haberKızlar selamm. Iyi haftalar diliyorumfetal DNA sonucumu geldi temiz çıktı çok şükür. Bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim. Çok öpüyorum hepinizi
Merhaba, cem batukanın muayene ücretini biliyor musunuz? Cvs olma ihtimalim var da acaba en baştan cem batukan ya da İbrahim bildiriciye mi başlasam diye düşünüyorum. İstanbulda yaşamadığım için biraz zor olacak benim için gidip gelmek. 2 tane genetik nedenli düşüğüm var son 1 yılda şimdi doktor fetal dna değil direk cvs tavsiye edecek gibi konuştuAynı şeyleri ben de düşünmedim değil .. hemen ufak bir risk olduğunda ben de kendimi sorguluyorum , çok istedim çok uğraştım ondan mı diye ( tüp bebek ile 3. Yılda geldi oğlum) , hepimizin psikolojisi ortak sanırım . Elimizde değil . 19+1 olduk bugün çok şükür hersey yolunda ben de değeri görür görmez hemen internetten araştırdım , araştırmamak elde değil . Cok tedirgin oldum , 4-5 saat sonra doktorum aradı biraz rahatladım , aynı şeyleri söyledi şuana kadar ultrasonda birsey görmedik olsa görürdük merak etmeyin dedi , sonraki ultrasonda da daha detaylı baktı herseye . Zaten niye baktırdı bu değere anlamadım , zaten nifty yapmıştık . Doktorum biraz fazla pipirikli , bu iiy mi kötü mü bilemiyorum bazen her kontrolüm bir saate yakın sürüyor , herseyi detaylı inceliyor . Bu değerden sonra ben de pipiriklilik yaptım , Acıbadem maslak ta Prof Cem batukan a da gittim , o da detaylı baktı birsey yok dedi ve şunu da ekledi , ben bu değere hiç baktırmıyorum , anneleri boşuna tedirgin ediyor , o değerin güvenirliliği %70 lerde oysa ultrason güvenirliliği %90 nın üzerinde dedi . Ultrason benim için daha önemli dedi . Lütfen hiç tedirgin olup kendinizi üzmeyin , ultrasonda şuana kadar birsey görülmedi ise sorun yoktur . Sevgiler