- 10 Temmuz 2019
- 547
- 670
- 32
Amerkada da hamileler oluyormuş öyle dedi arkadaşım.Bize de haber ver bakalım . Ama bildiğim kadarıyla Amerika da hamilelere yapıyorlar
Ayni fikirdeyimtup bebek ve normal doktorum da olma fetal etkiler konusunda kesin bi sonuç yok dedi
Ben de sizin gibi dusunuyorumGünaydın kızlar. Aşı hakkında konuşulmuş. Hamileyken aşı olmayı düşünmüyorum. Sonuçta kanıtlanmış bir sonucu yok. Tüp bebekle zar zor hamile kaldım tehlikeye atamam.
Canım gönlünün muradını versin Allahımkızlar Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli şekilde bebeğinizi kucaklamayı nasip etsin. benı hatırlar mısınız bilmem mart grubunda negatif sonuç almıştım. Yarın 2.transferimi olucam ( 3.gün embriyosu 2 adet - son yumurtalarım). Arada histereskopi yapıldı rahme çizik atıldı. Bana dua eden olursa aranızda dye grubunuza geldim transfer sonrası Şunu ye dedpiniz şeyler varsa yazar mısnız? 3 gün hep yat sonra evde kal pek ağır iş yapma dedi doktor. Prograf kullanıcam bağışıklık baskılansın diye bu sefer bir de. Dua eden olursa şimdiden teşeklürler.
Hatırlıyorum canım Allah rast getirsin inşallah dularım seninle prografı bende kullandım içini ferak tut bol bol dua et sadaka ver büyüklerden dua alın inşallah bu kez olacakkızlar Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli şekilde bebeğinizi kucaklamayı nasip etsin. benı hatırlar mısınız bilmem mart grubunda negatif sonuç almıştım. Yarın 2.transferimi olucam ( 3.gün embriyosu 2 adet - son yumurtalarım). Arada histereskopi yapıldı rahme çizik atıldı. Bana dua eden olursa aranızda dye grubunuza geldim transfer sonrası Şunu ye dedpiniz şeyler varsa yazar mısnız? 3 gün hep yat sonra evde kal pek ağır iş yapma dedi doktor. Prograf kullanıcam bağışıklık baskılansın diye bu sefer bir de. Dua eden olursa şimdiden teşeklürler.
Hatırlıyorum canım Allah rast getirsin inşallah dularım seninle prografı bende kullandım içini ferak tut bol bol dua et sadaka ver büyüklerden dua alın inşallah bu kez olacak
Rabbim hayırlısıyla bu sefer güzel haberler almanızı nasip etsin inşkızlar Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli şekilde bebeğinizi kucaklamayı nasip etsin. benı hatırlar mısınız bilmem mart grubunda negatif sonuç almıştım. Yarın 2.transferimi olucam ( 3.gün embriyosu 2 adet - son yumurtalarım). Arada histereskopi yapıldı rahme çizik atıldı. Bana dua eden olursa aranızda dye grubunuza geldim transfer sonrası Şunu ye dedpiniz şeyler varsa yazar mısnız? 3 gün hep yat sonra evde kal pek ağır iş yapma dedi doktor. Prograf kullanıcam bağışıklık baskılansın diye bu sefer bir de. Dua eden olursa şimdiden teşeklürler.
Merhaba tetanoz aşısı dün vuruldum akşam biraz kas ağrısı oldu şimdi geçti şeker yüklemesi de bir ay sonra yapılsın dediGunaydin sevgili anneler seker yuklemesi yaptiracak misiniz ve aranizda tetanoz asisi vurulan var mi her hangi bi yan etkisi oluyor mu
Canım benim de ekşimee ve süreklii geğirme gibiii ağzıma geliyor en baştan beri sıkıntı çekiyorum gaviskondan günde 4 ölçeğe kadar alabilirsin dedi bugün gittim ben deSelam kızlar midem hala öyle kötü ki ruh gibi yatıp duruyorumbugün doktor gittim çok şükür haftasıyla uyumlu bi sıkıntı yokmuş doktor miden için ilaç kullanıyosun zaten fazlasını veremem dedi bebiş iyi olsun da çekecegim napalım canı sağolsun bu arada bi sonraki kontrolde tekrar bakarım ama %99 kız dedi
Aaaa süprize bakar mısınızKızlarrr bugün kontrolumuz vardı çok şükür sağlıklı haberini aldım ve asıl bomba cinsiyet erkekkız demiştiii 12. Haftada yani daha doğrusu çıkıntı yok demişti şuan 16 haftayı geçtik erkek şok olduk baya kız alıştırmışız kendimizi
Gozunuz aydin canimmmm oglus geliyorKızlarrr bugün kontrolumuz vardı çok şükür sağlıklı haberini aldım ve asıl bomba cinsiyet erkekkız demiştiii 12. Haftada yani daha doğrusu çıkıntı yok demişti şuan 16 haftayı geçtik erkek şok olduk baya kız alıştırmışız kendimizi
Vala kuzum o kadar şaşkınız ki bildiğin şuan pipisi varAaaa süprize bakar mısınızben 18 de de kız dedi şuan bir tırsmadım değil
Çoooook teşekkür ederim canımGozunuz aydin canimmmm oglus geliyor
sasirtti minik bakalim beni de sasirtcakmi erkege benzetmistiÇoooook teşekkür ederim canımevet oğluşmuş tamm bir ay aybalam ay kızım diye sevdim
Yok canım düşmez artıkVala kuzum o kadar şaşkınız ki bildiğin şuan pipisi varnet gördük inşallah düşmez ilerde kız artık demez o derece tırstık biz de