Kızlar daha ağır geçiyor diye duymuştum kuzum da başa gelince anladım öğürmekten boğazımdan kan geldi artık tahriş olmuşCnim kizimda senden dahs kotuydum 5.ayda anca kendime gelebilmistim surekli serumlarls duruyordum bu gebeligimds agir geciyor geneldde kiz bebeklerde agir geciyor hayirlisiyla kucagimiza saglikla almak nasib olsun ınş. Banada prilam etki etmedi direkt cope attim.16. Haftayi iple cekiyorum.
11+3 gittim gecen hafta sehir hast. Oldugu icin tahminde bile bulunmadı. 16.haftada glmemi soyledi cinsiyet icin . Cnim buda kizim gibi agir geciyir o yuzden kiz bebege yoruyorum saglikli sihatli dogsunlarda valla artik ne gelirse bas goz ustuneKızlar daha ağır geçiyor diye duymuştum kuzum da başa gelince anladım öğürmekten boğazımdan kan geldi artık tahriş olmuşevet prilam hikayee onzyd kullanıyorum da bir lokma bir şey yiyorum Bir an önce geçer canım inşallah rahatlarız ikimizde sağlıkla bebişlerimizi alalım Senin bu erkek o zaman tahminde bulunmuştur belki doktorun
Ayyy çok zor çook11+3 gittim gecen hafta sehir hast. Oldugu icin tahminde bile bulunmadı. 16.haftada glmemi soyledi cinsiyet icin . Cnim buda kizim gibi agir geciyir o yuzden kiz bebege yoruyorum saglikli sihatli dogsunlarda valla artik ne gelirse bas goz ustuneinan daha hamileligimin farkinda bile degilim düşük tehlikesi leke ne ararsan oldu hep diken ustunde gecti sabah ogurmekten karnima agrilar girdi bu kadar zorlanmada dusuk riski yaratiyor.
Merhaba, ben ilk dozumu oldum. 15’inde ikinci doz yapılacak. Hiçbir sorun yok, endişe etmeyin. Sırası gelen herkes düşünmeden aşısını olsun derim.kızlar selamlar. covid aşısı olan var mı aranızda? çalıştığım sektör gereği öncelik sırasına alınmışız sanırım hak gelecek yakın zamanda doktoruma danışacağım tabiki ama aranızda olanlar varsa deneyimlerinizi öğrenebilir miyim?
Hangisini oldun canım biontech mi sinovac mı?Merhaba, ben ilk dozumu oldum. 15’inde ikinci doz yapılacak. Hiçbir sorun yok, endişe etmeyin. Sırası gelen herkes düşünmeden aşısını olsun derim.
Doktorum Sinovac önermişti, üçüncü ayda hemen yaptırdım.Hangisini oldun canım biontech mi sinovac mı?
çok sevindim şifa olsun. evet ben de doktorumla konuşucam zaten ama ben de olmayı düşünüyorum şu hastalık kasvetinden kurtulalım biran önceMerhaba, ben ilk dozumu oldum. 15’inde ikinci doz yapılacak. Hiçbir sorun yok, endişe etmeyin. Sırası gelen herkes düşünmeden aşısını olsun derim.
Bana da doktorum aşı bulursan biontech ve sinovac ol, sputnik olma onu henüz bilmiyoruz demişti. Gelirse hakkım biontech düşünüyorum.çok sevindim şifa olsun. evet ben de doktorumla konuşucam zaten ama ben de olmayı düşünüyorum şu hastalık kasvetinden kurtulalım biran önce
Benim de aşı hakkım geldi ama ben de olmayı düşünmüyorum. Biontech’in onam formunda hamileler üzerindeki etkisinin bilinmediği yazıyor. Dolayısıyla insan iyice tedirgin oluyorBen de 3 farklı doktor işe konuştum , ikisi biontech ol dedi , diğeri henüz tam bilgi yok ama illa olacaksan sinovac ol dedi , kafam çok karışık bu konuda . Almanya da arkadaşım var ona sordum , orda hamilelere değil de eşlerine öneriyorlarmış
Günaydın , eşler hastalık taşımasın diye eşlere öneriliyormuş . Hamile kadını korumak içinBenim de aşı hakkım geldi ama ben de olmayı düşünmüyorum. Biontech’in onam formunda hamileler üzerindeki etkisinin bilinmediği yazıyor. Dolayısıyla insan iyice tedirgin oluyor
Almanyada neden eşlere öneriliyor acaba? Tabi bir de hangi aşı öneriliyor?
Ben demin kuzenimle görüştüm almanyada yaşayan hamilelere öncelik tanındığı şuanda da zaten herkesin aşı olduğunu söyledi. Hangisi doğru acaba:)Günaydın , eşler hastalık taşımasın diye eşlere öneriliyormuş . Hamile kadını korumak için
Gerçekten mi ? Çok ilginç o zamanBen demin kuzenimle görüştüm almanyada yaşayan hamilelere öncelik tanındığı şuanda da zaten herkesin aşı olduğunu söyledi. Hangisi doğru acaba:)
Evet bana aşı hakkı çıkınca özellikle sordum. Yarın da amerikadaki arkadaşıma soracağım bakalım orda ne durumdalar:)Gerçekten mi ? Çok ilginç o zaman
Bize de haber ver bakalım . Ama bildiğim kadarıyla Amerika da hamilelere yapıyorlarEvet bana aşı hakkı çıkınca özellikle sordum. Yarın da amerikadaki arkadaşıma soracağım bakalım orda ne durumdalar:)
Ayni fikirdeyimGünaydın kızlar. Aşı hakkında konuşulmuş. Hamileyken aşı olmayı düşünmüyorum. Sonuçta kanıtlanmış bir sonucu yok. Tüp bebekle zar zor hamile kaldım tehlikeye atamam.