TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kızlar daha ağır geçiyor diye duymuştum kuzum da başa gelince anladım öğürmekten boğazımdan kan geldi artık tahriş olmuşevet prilam hikayee onzyd kullanıyorum da bir lokma bir şey yiyorumBir an önce geçer canım inşallah rahatlarız ikimizde sağlıkla bebişlerimizi alalımSenin bu erkek o zaman tahminde bulunmuştur belki doktorun

Merhaba kızlar. Benim bulantılar sadece sabahları oluyor sonra geçiyor çok şükür hayatımı çok etkilemiyor. 2li taramam riskli çıkmıştı ona üzgünüm birkaç gündür. Ama bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum. Bende hiç kilo almadım zaten kilolu hamile kaldım. 73 kilo ile hamile kalmıştım şuan 72.5 filan çıkıyorum ama göbek aldı başını gidiyor. Hamile olduğum belli artık

11+3 gittim gecen hafta sehir hast. Oldugu icin tahminde bile bulunmadı. 16.haftada glmemi soyledi cinsiyet icin . Cnim buda kizim gibi agir geciyir o yuzden kiz bebege yoruyorum saglikli sihatli dogsunlarda valla artik ne gelirse bas goz ustuneinan daha hamileligimin farkinda bile degilim düşük tehlikesi leke ne ararsan oldu hep diken ustunde gecti sabah ogurmekten karnima agrilar girdi bu kadar zorlanmada dusuk riski yaratiyor.

Ayyy çok zor çook aynen her şeyi yaşadık kanaması lekesi kusması mide sorunu güzel Allahım hayırlı evlat olmalarını nasip etsinDoğumumuz kolay, doğurduktan sonra bakıımları kolay olsun inşallah

kızlar selamlar. covid aşısı olan var mı aranızda? çalıştığım sektör gereği öncelik sırasına alınmışız sanırım hak gelecek yakın zamanda doktoruma danışacağım tabiki ama aranızda olanlar varsa deneyimlerinizi öğrenebilir miyim?

Merhaba, ben ilk dozumu oldum. 15’inde ikinci doz yapılacak. Hiçbir sorun yok, endişe etmeyin. Sırası gelen herkes düşünmeden aşısını olsun derim.

Merhaba, ben ilk dozumu oldum. 15’inde ikinci doz yapılacak. Hiçbir sorun yok, endişe etmeyin. Sırası gelen herkes düşünmeden aşısını olsun derim.
çok sevindim şifa olsun. evet ben de doktorumla konuşucam zaten ama ben de olmayı düşünüyorum şu hastalık kasvetinden kurtulalım biran önce

Ben de 3 farklı doktor işe konuştum , ikisi biontech ol dedi , diğeri henüz tam bilgi yok ama illa olacaksan sinovac ol dedi , kafam çok karışık bu konuda . Almanya da arkadaşım var ona sordum , orda hamilelere değil de eşlerine öneriyorlarmış

Benim de aşı hakkım geldi ama ben de olmayı düşünmüyorum. Biontech’in onam formunda hamileler üzerindeki etkisinin bilinmediği yazıyor. Dolayısıyla insan iyice tedirgin oluyor

Almanyada neden eşlere öneriliyor acaba? Tabi bir de hangi aşı öneriliyor?

Günaydın , eşler hastalık taşımasın diye eşlere öneriliyormuş . Hamile kadını korumak için

Kızlar merhaba. Benimde bildiğim.kadariyla doktorumunda söylemesiyle amerikada yapılıyor ve eğer olacaksan asi biontech ol dedi. Ama insan çok kararsız sonuç olarak bu asiyi vurumum doğum yamanların bebeklerinin üzerind e ne gibi etkileri oldu bilinmiyor. O sebeple çok endişeliyim bende .

Günaydın kızlar. Aşı hakkında konuşulmuş. Hamileyken aşı olmayı düşünmüyorum. Sonuçta kanıtlanmış bir sonucu yok. Tüp bebekle zar zor hamile kaldım tehlikeye atamam.
Ayni fikirdeyim tup bebek ve normal doktorum da olma fetal etkiler konusunda kesin bi sonuç yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…