TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

kızlar sizler transferden sonra proluton depot mu kullandınız kalçadan, yoksa göbekten proluteks mi? proluteks 25 mg , proluton depot 500 mg .Doktor önce depotu yazdı iki günde bir gdip vurulırsun dedi sonra istersen göbekten olanı al dedi. 1 hafta var daha siz hangisini kullandınız ne yapayım? 1 olumsuzum var o yüzden soruyorum😥😥
Aylin merhaba prolutex her gun 1 tane kullandim haftada 1 de kalcadan proluton deport ikisinde de progestan var ama deport dusugu onluyor prolutex progestan seviyesjni arttiriyor ayrica gunde 4 tane de fitil progestan aliyordum sukur hepsi bitti bir tek proluton deporta her hafta devam

Merhaba, benim empriyomda ngs li idi , 11+5 de yapılan detaylı ultrasonda da hersey normaldi ama doktorum yaşımdan dolayı ( 40 yaşındayım ) nifty testi yaptırmamı önerdi ve yaptırdım. Her ne kadar ngs li empriyo da olsa empriyo transfer edildikten sonrada bölünmeye devam ettiği için sıkıntı oluşma ihtimali olabiliyormuş , o yüzden ben de yaptırıp rahat etmek istedim açıkçası
Merhaba benim embriyomda ngs li. Bana da nifty test önerdi doktorum. Sizin sonucunuz nasıl çıktı?

Al benden de o kadar...ağzım resmen zehir bu tat geçmicek mi ki😏 bulantı ilaç milaç derken tam gaz devam...su içmek eziyet hamileliğe dair maalesef hiç güzel hikayem yok henüz🤦🏼‍♀️
Kendim gibi birini ararken size rast geldim
Soylediginiz tum sikayetler bende mevcut bazen aglayacak gibi oluyorum sonrada cok sukur Rabbim mucizesini nasib etmis diyorum kendimi telkin ediyorum.sizin benden 1 haftadan fazla ondesiniz hicmi azalma olmadi? Benim asiri tukuruk salgim var her saniye tikuruyorum+ agzim zehir gibi bulanti kusms mide yanmasi scken daha kotu oluyorum. Allahim saglikla sihatle kucagimiza almayi nasib etsin gercekten cok zor ınş bu gunleri gulerek hatirlariz Rabbim baska dert vermesin.. tatli sıkıntılar diyelim sozin cinsiyet belli oldumu?

Kendim gibi birini ararken size rast geldim
Soylediginiz tum sikayetler bende mevcut bazen aglayacak gibi oluyorum sonrada cok sukur Rabbim mucizesini nasib etmis diyorum kendimi telkin ediyorum.sizin benden 1 haftadan fazla ondesiniz hicmi azalma olmadi? Benim asiri tukuruk salgim var her saniye tikuruyorum+ agzim zehir gibi bulanti kusms mide yanmasi scken daha kotu oluyorum. Allahim saglikla sihatle kucagimiza almayi nasib etsin gercekten cok zor ınş bu gunleri gulerek hatirlariz Rabbim baska dert vermesin.. tatli sıkıntılar diyelim sozin cinsiyet belli oldumu?
Canım amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kıza benziyor dedi kesin olarak bu çarşamba gidecez söyler gibime geliyor🙏🏻Elimde peçeteyle geziyordum tükürmek için şuan havlu ayarladım peçete bitti evde o derece🥺🥺ilaç ağır dedim kestim dün tepe taklak oldum yine bir yudum ağzıma bir şey koydurmuyor felçli gibi yatıyorum dün akşam hüngür hüngür ağladım hem çok şükür nasip ettin Allahım diyorum hem sağlık ver artık allahım yeter diye ağlıyorum aynııııyız kuzum😥ailemizde var bizim 6 aya kadar teyzem böle oluyor ona çekmişim inşallah 20 hafta olmadan biter kimi 20. Hafta da son bulur diyor ayy bilmiyorum kafam allak bullak elden bir şey de gelmiyor

Canım amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kıza benziyor dedi kesin olarak bu çarşamba gidecez söyler gibime geliyor🙏🏻Elimde peçeteyle geziyordum tükürmek için şuan havlu ayarladım peçete bitti evde o derece🥺🥺ilaç ağır dedim kestim dün tepe taklak oldum yine bir yudum ağzıma bir şey koydurmuyor felçli gibi yatıyorum dün akşam hüngür hüngür ağladım hem çok şükür nasip ettin Allahım diyorum hem sağlık ver artık allahım yeter diye ağlıyorum aynııııyız kuzum😥ailemizde var bizim 6 aya kadar teyzem böle oluyor ona çekmişim inşallah 20 hafta olmadan biter kimi 20. Hafta da son bulur diyor ayy bilmiyorum kafam allak bullak elden bir şey de gelmiyor
Cnim kizimda senden dahs kotuydum 5.ayda anca kendime gelebilmistim surekli serumlarls duruyordum bu gebeligimds agir geciyor geneldde kiz bebeklerde agir geciyor hayirlisiyla kucagimiza saglikla almak nasib olsun ınş. Banada prilam etki etmedi direkt cope attim.16. Haftayi iple cekiyorum.

X