TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Canim ben transfer sonrasi ignelerimi saglik ocaginda vurduruyordum orda hemsire takibini yapcam kayit olusturalim deyip belirli tarihler verdi bu tarihlerde gel dedi herhangi bir belirtim yoktu hemsireye de soyledim o da gebelikte cok hissedilmez dedi .20 hadtada da tetanoz asisi vurulcakmisim kendi dr uma sordum bi szkincasi yok vurulabilirsiniz dedi.sizin aile sagliginda gebelik takibiniz yapilmiyor mu?
Hayır yapılmıyor , sanırım hamile olduğum bilgisi ellerinde yok .. ama olması lazım bence , belki de var ama takip etmiyorlar bilemedim

Hayır yapılmıyor , sanırım hamile olduğum bilgisi ellerinde yok .. ama olması lazım bence , belki de var ama takip etmiyorlar bilemedim
Sizin gitmeniz gerekiyor canim ben de bilmiyodum igne icin gitmeseydim haberim olmicakti o dedi eger pozitif olursa kayit olusturcaz takibini ben yapcam diye.sen bi ara git bagli oldugunuz aile sagliga hemsirenle gorus o senin kaydini olusturur zaten cunku asilar falan da olcak biliyosun

Sizin gitmeniz gerekiyor canim ben de bilmiyodum igne icin gitmeseydim haberim olmicakti o dedi eger pozitif olursa kayit olusturcaz takibini ben yapcam diye.sen bi ara git bagli oldugunuz aile sagliga hemsirenle gorus o senin kaydini olusturur zaten cunku asilar falan da olcak biliyosun
Yarın ilk iş gideceğim , teşekkürler 🥰

Selam hanımlar, nasılsınız, nasıl gidiyor hamilelik. Göbüşler büyümeye başladı mı, iştahlar arttı mı 🥰
Aleykümselam canım çok şükür ben iyiyim benim göbüş baya çıktı fark ediliyor diyebilirim ama bol giyindiğim için pek fark edilmiyor kendim ayna karşısında ne kadar büyümüş diyorum :)

kızlar sizler transferden sonra proluton depot mu kullandınız kalçadan, yoksa göbekten proluteks mi? proluteks 25 mg , proluton depot 500 mg .Doktor önce depotu yazdı iki günde bir gdip vurulırsun dedi sonra istersen göbekten olanı al dedi. 1 hafta var daha siz hangisini kullandınız ne yapayım? 1 olumsuzum var o yüzden soruyorum😥😥

Selamlaaar ay benim iştah artmıyor agzımın tadı hep kötü 😐 göbek hafiften yuvarlanmaya basladı 15+4deyim ufaktan gösteriyo kendini😍 uyky halsizlik yorgunluk bulantı gidişat hep böyle benim
Al benden de o kadar...ağzım resmen zehir bu tat geçmicek mi ki😏 bulantı ilaç milaç derken tam gaz devam...su içmek eziyet hamileliğe dair maalesef hiç güzel hikayem yok henüz🤦🏼‍♀️

Selamlaaar ay benim iştah artmıyor agzımın tadı hep kötü 😐 göbek hafiften yuvarlanmaya basladı 15+4deyim ufaktan gösteriyo kendini😍 uyky halsizlik yorgunluk bulantı gidişat hep böyle benim
Ben çok şükür kurtuldum. 13.haftaya girdiğimde kesildi 🙄 16 dan sonra daha da çok çıkıyor 🥰

kızlar sizler transferden sonra proluton depot mu kullandınız kalçadan, yoksa göbekten proluteks mi? proluteks 25 mg , proluton depot 500 mg .Doktor önce depotu yazdı iki günde bir gdip vurulırsun dedi sonra istersen göbekten olanı al dedi. 1 hafta var daha siz hangisini kullandınız ne yapayım? 1 olumsuzum var o yüzden soruyorum😥😥
Canım ben her gün sabah akşam prulutex kullandım haftada bir kez pruluton kalçadan kullandım. Prulutex maddi olarak zorluyor ama 1 kutuda 7 tane var ücret 250 falan olması lazım şuan hatırlamıyorum

Hayırlısı olsun inşallah 🙏 güzel sonuçlarınız olsun 🙏 ben günde 1 tane prolutex kullandım göbekten , transferden 5 gün önce başlayıp 11. haftaya kadar kullandım .

Selam hanımlar, nasılsınız, nasıl gidiyor hamilelik. Göbüşler büyümeye başladı mı, iştahlar arttı mı 🥰
17+2 deyim , göbeğim çıktı baya , görenler anlıyor artık 🥰 4-5 kilo aldım 🙈 mide bulantım hala devam özellikle akşamları çok kötü oluyor , midemi bastırmak için sürekli birseyler yemek istiyorum zor tutuyorum kendimi 🙈

Al benden de o kadar...ağzım resmen zehir bu tat geçmicek mi ki😏 bulantı ilaç milaç derken tam gaz devam...su içmek eziyet hamileliğe dair maalesef hiç güzel hikayem yok henüz🤦🏼‍♀️

Ne zaman atlatırız bilmiyorum 😞 doktorum biraz daha sabret 5.aydan sonra daha enerjik olacaksın diyor inşallah en kısa zamanda toparlarız 😇

X