- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Kolay canım güzel içinde bir sürü vitamin varImom nasil kucuk bir ilacmi yutmasi kolaymi
Teşekkür ederim canımCanııım ay hayırlı olsun oğluşben de heyecanla niftynin sonucu bekliyorum gecen hafta yaptırdım. Ne kadar sürede çıktı senin sonuç?
elevit multivitaminKizlar selamlar nasilsiniz? Vitamin kullanmaya basladiniz mi?Doktorum 5 tane yazdi istediginden birini al dedi ama kafsm karisik hangisi en iyi bilemedim imom ve ocean en populeri sanirim
progesteron fitil ve folik asitimi 12. haftada bıraktırdı doktor.Herkese merhaba, ben de nifty için kan verdim geçen hafta. Araya bayram tatili vs girdiği için sonucun çıkması mayıs sonunu bulur dediler. Hayırlısıyla güzel haberler alırım inş ben de.
Progestan ve duphaston kullanıyordum, 12. Haftanın sonuna kadar kullan dedi. Foliği de kutu bitince bırak dedi ama esktra vitamin vs yazmadı. Sizler progestan ve duphastonu ne zaman bıraktınız? Vitamin olarak da neler kullanıyorsunuz?
Ben 10. Haftada tüm hormon ilaçlarını bıraktım. İmom omega ve dvitaminine geçiş yaptım. Herkesin değişiyor sanırım.Herkese merhaba, ben de nifty için kan verdim geçen hafta. Araya bayram tatili vs girdiği için sonucun çıkması mayıs sonunu bulur dediler. Hayırlısıyla güzel haberler alırım inş ben de.
Progestan ve duphaston kullanıyordum, 12. Haftanın sonuna kadar kullan dedi. Foliği de kutu bitince bırak dedi ama esktra vitamin vs yazmadı. Sizler progestan ve duphastonu ne zaman bıraktınız? Vitamin olarak da neler kullanıyorsunuz?
Omega takviyesi olarak ne alıyorsunuz ?progesteron fitil ve folik asitimi 12. haftada bıraktırdı doktor.
12. haftamda demir hapı, d vitamini, ve multivitamine başlattı. balık yiyemediğim için de haftanın 3 günü omega 3 takviyesi alıyorum.
Ben de 12. Haftada bıraktım progestan iğne ve kapsülü. 16. Haftaya kadar da folik asite devam dedi doktorum. Sonra başka ilaçlar verecekmiş. Şimdi sadece folik asit kullanıyorum.Ben 10. Haftada tüm hormon ilaçlarını bıraktım. İmom omega ve dvitaminine geçiş yaptım. Herkesin değişiyor sanırım.
ocean mummy. multivitamin+omega var içeriğide. birgün oceandan birgün elevitten olarak dönüşümlü kullandırıyor bana.Omega takviyesi olarak ne alıyorsunuz ?
Ben de doktorda sira bekliyorum kizlar insallah hayirli haberler alrz❤
Cok sukur canim hersey yolunda dedi 8+3 cikti 10gun sonra gidecegim insallah. Folik asit d vitamin ve zencefilli bir ilac yazdi bulantiyi hafifletr dedi yarn baslicm insallh:)Gzel haberler ver bizlere insallah
GözünaydınCok sukur canim hersey yolunda dedi 8+3 cikti 10gun sonra gidecegim insallah. Folik asit d vitamin ve zencefilli bir ilac yazdi bulantiyi hafifletr dedi yarn baslicm insallh:)
Benimde aynıydı senle ama Dr a dedim elimdekielr bitince bırakayım kanama olmadı hiç fazla yuklenmesin ilaç dedim bırak dedi proloton u da beş günden bir haftaya çıkardı elimdekiler de Çarşamba biticek Proloton kalıyor oda haftada bir gidene kadar isteBenim de 1 haftam kaldi bugun gitcem dr a sorarim suan 8+5. 10 haftada igne birakcam 12 haftada fitil insallah
Maşallah caniim gozunaydinCok sukur canim hersey yolunda dedi 8+3 cikti 10gun sonra gidecegim insallah. Folik asit d vitamin ve zencefilli bir ilac yazdi bulantiyi hafifletr dedi yarn baslicm insallh:)
Ben son bir haftalik aldim prolutex haftaya pztsi birakmis olcam yani fitile 12 ye kdr devam sen fitil kullanmiyrmydnBenimde aynıydı senle ama Dr a dedim elimdekielr bitince bırakayım kanama olmadı hiç fazla yuklenmesin ilaç dedim bırak dedi proloton u da beş günden bir haftaya çıkardı elimdekiler de Çarşamba biticek Proloton kalıyor oda haftada bir gidene kadar iste
Cok sevindim canim masallahKontrolum vardi bugun guzel buyumuş sipalarkanama alanida cok az kalmiş istarahate devam dedi kollar bacaklar oynuyorduuu bidahaki kontrol rabbim nasip ederse 28mayista nasil beklicem bilmiyorummm 13+0 da gitmiş olucam ense kalinligi burun kemigi bakicaz cinsiyette soylerim dedi
Ay birdahakine cinsiyetler gorunecek cok heyecanliKontrolum vardi bugun guzel buyumuş sipalarkanama alanida cok az kalmiş istarahate devam dedi kollar bacaklar oynuyorduuu bidahaki kontrol rabbim nasip ederse 28mayista nasil beklicem bilmiyorummm 13+0 da gitmiş olucam ense kalinligi burun kemigi bakicaz cinsiyette soylerim dedi