TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Herkese merhaba, ben de nifty için kan verdim geçen hafta. Araya bayram tatili vs girdiği için sonucun çıkması mayıs sonunu bulur dediler. Hayırlısıyla güzel haberler alırım inş ben de.
Progestan ve duphaston kullanıyordum, 12. Haftanın sonuna kadar kullan dedi. Foliği de kutu bitince bırak dedi ama esktra vitamin vs yazmadı. Sizler progestan ve duphastonu ne zaman bıraktınız? Vitamin olarak da neler kullanıyorsunuz?

Kizlar selamlar nasilsiniz? Vitamin kullanmaya basladiniz mi?Doktorum 5 tane yazdi istediginden birini al dedi ama kafsm karisik hangisi en iyi bilemedim imom ve ocean en populeri sanirim
elevit multivitamin
devit d vitamini
demir hapı
haftanın üç günü omega3 desteği ocean mummy

progesteron fitil ve folik asitimi 12. haftada bıraktırdı doktor.
12. haftamda demir hapı, d vitamini, ve multivitamine başlattı. balık yiyemediğim için de haftanın 3 günü omega 3 takviyesi alıyorum.

Ben 10. Haftada tüm hormon ilaçlarını bıraktım. İmom omega ve dvitaminine geçiş yaptım. Herkesin değişiyor sanırım.

Ben 10. Haftada tüm hormon ilaçlarını bıraktım. İmom omega ve dvitaminine geçiş yaptım. Herkesin değişiyor sanırım.
Ben de 12. Haftada bıraktım progestan iğne ve kapsülü. 16. Haftaya kadar da folik asite devam dedi doktorum. Sonra başka ilaçlar verecekmiş. Şimdi sadece folik asit kullanıyorum.

Benim de 1 haftam kaldi bugun gitcem dr a sorarim suan 8+5. 10 haftada igne birakcam 12 haftada fitil insallah
Benimde aynıydı senle ama Dr a dedim elimdekielr bitince bırakayım kanama olmadı hiç fazla yuklenmesin ilaç dedim bırak dedi proloton u da beş günden bir haftaya çıkardı elimdekiler de Çarşamba biticek Proloton kalıyor oda haftada bir gidene kadar iste

Kizlar ya nereye gitsem kokular benimle geliyor sanki annemde kalıyordum yengeme gectim ayni rahatsiz olduğum kokular gelmis benle

Kontrolum vardi bugun guzel buyumuş sipalar kanama alanida cok az kalmiş istarahate devam dedi kollar bacaklar oynuyorduuu bidahaki kontrol rabbim nasip ederse 28mayista nasil beklicem bilmiyorummm 13+0 da gitmiş olucam ense kalinligi burun kemigi bakicaz cinsiyette soylerim dedi

Ben son bir haftalik aldim prolutex haftaya pztsi birakmis olcam yani fitile 12 ye kdr devam sen fitil kullanmiyrmydn

Cok sevindim canim masallahgecer canim gunler cok ta yok aslinda

Ay birdahakine cinsiyetler gorunecek cok heyecanli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…