- 28 Ocak 2021
- 372
- 466
- 29
Kaçıncı haftadasın canımNifty tarama testi sonucum iyi geldi çok şükürcinsiyet de kesin olarak belli oldu , erkek
Bugün tam 13+0 , kan testini 11+5 de verdim ve o kontrolde doktorum erkek gibi görünüyor dedi. Dün kan testi sonucum çıktı ( 2li , 3lü ve 4lü tarama yerine geçen ) orda kesin olarak erkek olduğu da netleşti , hayırlısı , tek dileğim sağlıkla kucağımıza alalım, Allah ım o günleri göstersinKaçıncı haftadasın canım
Anladım canım benimde salı günü randevum 12+4 oluyoruz hem 2 li testim, acaba dedim cinsiyeti belli olur mu ondan dolayı sordumBugün tam 13+0 , kan testini 11+5 de verdim ve o kontrolde doktorum erkek gibi görünüyor dedi. Dün kan testi sonucum çıktı ( 2li , 3lü ve 4lü tarama yerine geçen ) orda kesin olarak erkek olduğu da netleşti , hayırlısı , tek dileğim sağlıkla kucağımıza alalım, Allah ım o günleri göstersin
Çok şükürBugün kalp atışını duydumhaftasıyla da uyumlu gidiyor Dr a ilaçlarımı sordum elindeki bitince bırak dedi 7+6haftalkk bugün
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım ⚘⚘⚘Güzel anneler hepimizin anneler günü kutlu olsun. Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah
MAsalllah gozun aydin canimBugün kalp atışını duydumhaftasıyla da uyumlu gidiyor Dr a ilaçlarımı sordum elindeki bitince bırak dedi 7+6haftalkk bugün
Cok sukur gozun aydin canim prens geliyor demekkBugün tam 13+0 , kan testini 11+5 de verdim ve o kontrolde doktorum erkek gibi görünüyor dedi. Dün kan testi sonucum çıktı ( 2li , 3lü ve 4lü tarama yerine geçen ) orda kesin olarak erkek olduğu da netleşti , hayırlısı , tek dileğim sağlıkla kucağımıza alalım, Allah ım o günleri göstersin
Saol cnm sen naptın biraktin mi ilaçları bu hafta elindekileri bitir bırak dedi bana proloton u haftada bir vurcam coraspirin ve takviye gıda kaldı geriyeMAsalllah gozun aydin canim
Benim de 1 haftam kaldi bugun gitcem dr a sorarim suan 8+5. 10 haftada igne birakcam 12 haftada fitil insallahSaol cnm sen naptın biraktin mi ilaçları bu hafta elindekileri bitir bırak dedi bana proloton u haftada bir vurcam coraspirin ve takviye gıda kaldı geriye
Canııım ay hayırlı olsun oğluşNifty tarama testi sonucum iyi geldi çok şükürcinsiyet de kesin olarak belli oldu , erkek
İmom omega ve ocean d vitamini kullanıyorum ben canım memnunumKizlar selamlar nasilsiniz? Vitamin kullanmaya basladiniz mi?Doktorum 5 tane yazdi istediginden birini al dedi ama kafsm karisik hangisi en iyi bilemedim imom ve ocean en populeri sanirim
Imom nasil kucuk bir ilacmi yutmasi kolaymiİmom omega ve ocean d vitamini kullanıyorum ben canım memnunum