TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kaçıncı haftadasın canım 🙏
Bugün tam 13+0 , kan testini 11+5 de verdim ve o kontrolde doktorum erkek gibi görünüyor dedi. Dün kan testi sonucum çıktı ( 2li , 3lü ve 4lü tarama yerine geçen ) orda kesin olarak erkek olduğu da netleşti , hayırlısı , tek dileğim sağlıkla kucağımıza alalım, Allah ım o günleri göstersin 🙏🙏🙏💕💕💕

Bugün tam 13+0 , kan testini 11+5 de verdim ve o kontrolde doktorum erkek gibi görünüyor dedi. Dün kan testi sonucum çıktı ( 2li , 3lü ve 4lü tarama yerine geçen ) orda kesin olarak erkek olduğu da netleşti , hayırlısı , tek dileğim sağlıkla kucağımıza alalım, Allah ım o günleri göstersin 🙏🙏🙏💕💕💕
Anladım canım benimde salı günü randevum 12+4 oluyoruz hem 2 li testim, acaba dedim cinsiyeti belli olur mu ondan dolayı sordum 💞💞💞 Amin canım hepimizin tek dilegim saglıcakla uzun ömürlü olmaları 🧿🧿❤️

Cok sukur gozun aydin canim prens geliyor demekk😍

X