- 28 Ocak 2021
- 372
- 466
- 29
Kaçıncı haftadasın canımNifty tarama testi sonucum iyi geldi çok şükür cinsiyet de kesin olarak belli oldu , erkek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı haftadasın canımNifty tarama testi sonucum iyi geldi çok şükür cinsiyet de kesin olarak belli oldu , erkek
Bugün tam 13+0 , kan testini 11+5 de verdim ve o kontrolde doktorum erkek gibi görünüyor dedi. Dün kan testi sonucum çıktı ( 2li , 3lü ve 4lü tarama yerine geçen ) orda kesin olarak erkek olduğu da netleşti , hayırlısı , tek dileğim sağlıkla kucağımıza alalım, Allah ım o günleri göstersinKaçıncı haftadasın canım
Anladım canım benimde salı günü randevum 12+4 oluyoruz hem 2 li testim, acaba dedim cinsiyeti belli olur mu ondan dolayı sordum Amin canım hepimizin tek dilegim saglıcakla uzun ömürlü olmalarıBugün tam 13+0 , kan testini 11+5 de verdim ve o kontrolde doktorum erkek gibi görünüyor dedi. Dün kan testi sonucum çıktı ( 2li , 3lü ve 4lü tarama yerine geçen ) orda kesin olarak erkek olduğu da netleşti , hayırlısı , tek dileğim sağlıkla kucağımıza alalım, Allah ım o günleri göstersin
Çok şükürBugün kalp atışını duydumhaftasıyla da uyumlu gidiyor Dr a ilaçlarımı sordum elindeki bitince bırak dedi 7+6haftalkk bugün
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım ⚘⚘⚘Güzel anneler hepimizin anneler günü kutlu olsun. Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah
MAsalllah gozun aydin canimBugün kalp atışını duydumhaftasıyla da uyumlu gidiyor Dr a ilaçlarımı sordum elindeki bitince bırak dedi 7+6haftalkk bugün
Cok sukur gozun aydin canim prens geliyor demekk❤Bugün tam 13+0 , kan testini 11+5 de verdim ve o kontrolde doktorum erkek gibi görünüyor dedi. Dün kan testi sonucum çıktı ( 2li , 3lü ve 4lü tarama yerine geçen ) orda kesin olarak erkek olduğu da netleşti , hayırlısı , tek dileğim sağlıkla kucağımıza alalım, Allah ım o günleri göstersin
Saol cnm sen naptın biraktin mi ilaçları bu hafta elindekileri bitir bırak dedi bana proloton u haftada bir vurcam coraspirin ve takviye gıda kaldı geriyeMAsalllah gozun aydin canim
Benim de 1 haftam kaldi bugun gitcem dr a sorarim suan 8+5. 10 haftada igne birakcam 12 haftada fitil insallahSaol cnm sen naptın biraktin mi ilaçları bu hafta elindekileri bitir bırak dedi bana proloton u haftada bir vurcam coraspirin ve takviye gıda kaldı geriye
Canııım ay hayırlı olsun oğluş ben de heyecanla niftynin sonucu bekliyorum gecen hafta yaptırdım. Ne kadar sürede çıktı senin sonuç?Nifty tarama testi sonucum iyi geldi çok şükür cinsiyet de kesin olarak belli oldu , erkek
İmom omega ve ocean d vitamini kullanıyorum ben canım memnunumKizlar selamlar nasilsiniz? Vitamin kullanmaya basladiniz mi?Doktorum 5 tane yazdi istediginden birini al dedi ama kafsm karisik hangisi en iyi bilemedim imom ve ocean en populeri sanirim
Imom nasil kucuk bir ilacmi yutmasi kolaymiİmom omega ve ocean d vitamini kullanıyorum ben canım memnunum