- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 29
İnşallah inşallahhIkiz olldugu icin dogrudur birakmaman gerekyr demekki cnm merk etme geçecek tamamen cnm en kisa zamanda insallah biter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallahhIkiz olldugu icin dogrudur birakmaman gerekyr demekki cnm merk etme geçecek tamamen cnm en kisa zamanda insallah biter
Aklimi kurcalayan bisey var kizlar icim rahat degil biliyorsunuz 3haftadir ara ara kirmizi kahve lekelenmem oldu 3-4 kere doktoruma defalarca sormama ragmen coraspin kesme diyor oksapar da kullaniyorum e ben bunlari kullandigim surece kanama alani hic bitmeyecek gibi geliyor baska doktorada mi gitsem acaba
Gercekten mi inşallahh oyle olur benim de içim rahatladi rabbim evlatlarimiza saglik versin inşallahhCanım korkma bende ikiz hamileyim 3 kere kanama yaşadım . Bende ecopirin ve oksapar iğne kullanıyorum . Ve doğuma kadar iğneyle devam dediler . Yani ikiz gebelikte her ihtimale karşı kullandiriliyor bildiğim kadarıyla . Benimde kanamam olduğunda hiç kesmedi doktorum ilacı hep devam dediler . Sende stres yapma inslalah 12 . Haftanda o kanama alanları kayboluyor benim kayboldu
Cnm ikiz gebelikte kanama ya normal demişti Dr bana benimde kızlarda olmuştu belli aya gelince biraktirmisti igneyin coraspirine biraz devam etmiştim onuda bıraktı gebelik boyu kullanmadım ama belki pıhtılaşma vardır sende çok yattım hastanede serum için şu içemiyordum takviyesi için 24 haftalık itibariyle de dogum başlamasın diye yattım yokladı sürekli sopalar sonundada 32 de doğdu ama Dr un kaç haftaya kadar olcagini söylüyor senin bunyene göre 31 33hafta arası bekliyorum senin kızları demişti 32 de olduPihtilaşmam yok sanirim bilmiyorum canim İNR bakildi sadece normal genetik vs bisey bakilmadi.. transfer gunu baslattilar hala biraktirmadilar ama ikiz gebelikte devam etmem gerekiyormuş iki bebege birden kan akiminda akişta sorun olmasin diye.. ama kullanmaya devam ettikce ya hic gecmezse bu alan
Maşallah sagsalim kucagina almissin darisi basima inşallahh suyu da gunde 4 litreye yakin iciyorum kanama için cok onemli dedi doktorum. Saglikli olsunlar da tek endişem derdim o her şeye katlanir insanCnm ikiz gebelikte kanama ya normal demişti Dr bana benimde kızlarda olmuştu belli aya gelince biraktirmisti igneyin coraspirine biraz devam etmiştim onuda bıraktı gebelik boyu kullanmadım ama belki pıhtılaşma vardır sende çok yattım hastanede serum için şu içemiyordum takviyesi için 24 haftalık itibariyle de dogum başlamasın diye yattım yokladı sürekli sopalar sonundada 32 de doğdu ama Dr un kaç haftaya kadar olcagini söylüyor senin bunyene göre 31 33hafta arası bekliyorum senin kızları demişti 32 de oldu
Benim de tam 10. Gun islaklikla uyandim pembe renkte fitil geri gelmisti yerlesme genelde pembe yada kahve renkte gelio test gununuz ne zamanKızlar merhaba :) size bir şey sorucakrım bu lutinus fitil dün biraz krem rengi gibi açık kahve gibi bir renkte pütür pütür olarak cıkmıs normalde hep bembeyaz çıkardı bugün transfer sonrası 10.gün böyle bir şey yaşayanınız oldu sıkıntı olur mu acaba ?
Pozitif sonucu aldık canım cok şükür 155.7 çıkmıştı dün yarın tekrar bakılacak:)Benim de tam 10. Gun islaklikla uyandim pembe renkte fitil geri gelmisti yerlesme genelde pembe yada kahve renkte gelio test gununuz ne zaman
İşte ben normalde de şu icemem haftada bir kaç kez gidip serum taktiriyordumMaşallah sagsalim kucagina almissin darisi basima inşallahh suyu da gunde 4 litreye yakin iciyorum kanama için cok onemli dedi doktorum. Saglikli olsunlar da tek endişem derdim o her şeye katlanir insan
Tamam hic korkma gayet dogal korkma gebeligin hayirli olsunPozitif sonucu aldık canım cok şükür 155.7 çıkmıştı dün yarın tekrar bakılacak:)
Teşekkür ederim canım sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin AllahımTamam hic korkma gayet dogal korkma gebeligin hayirli olsun
Gozun aydin canim sukurler olsun dualarimiz seninle saglikla devam etsin inslalahSelam kızlarr beni hatırlar mısınız bilmem mart ayında transfer olacaklardandım bende. Malesef sonucum negatif olmuştu. Hemen o adetimle tekrar tedaviye başladım 29 Nisan'da 6. Transferimi oldum. Dün 7. Gün kan verdim 113 çıktı çok şükür pozitif. Ama bugün biraz akıntıyla kan geldi prolutan yaptırdım hemen. Şimdi kesildi inşallah tekrar olmaz dualarınızı bekliyorum. İnşallah sağlıklı gebeliktir kaybetmem
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizleri geriden takip ediyorumGozun aydin canim sukurler olsun dualarimiz seninle saglikla devam etsin inslalah
Bana da 11+5 de erkek gibi dedi , bugün kan testi sonucum ile birlikte kesin olarak belli oldu erkek olduğuGünaydın kızlar bende şükür herşey iyi gidiyor bulantılar rahatsızlık ve huzursuzluk veriyor orası ayrı. Geçen gün bulantı ilacını bırakayım dedim acile düştük. Biraz idrar yolu enfeksiyonumda çıktı tahlilde. Doktor antibiyotik başladı. İnşaallah bebeğimin gelişimini etkilemez. Bu arada 11+5 te doktorum cinsiyet tahmini yapalım mı dedi olur dedim ve erkek gibi duruyor dedi. Cinsiyet organının oluşacağı yerde kabarıklık görüyorum dedi. Çok erken değil mi yaa sizce belli olur mu bu kadar erken, doğru mudur ?
Gözün aydın canım insan rahatlıyor bu haberi alıncaNifty tarama testi sonucum iyi geldi çok şükür cinsiyet de kesin olarak belli oldu , erkek
Teşekkürler evet rahatladım bayaGözün aydın canım insan rahatlıyor bu haberi alınca