TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

800 TL , çok tatlı ve gerçekten çok detaycı bir doktor , bütün hikayeniz ile ilgileniyor , 1 saatten fazla ölçüyor biçiyor , normalde ilk taramayı 12+3 , 12+5 gibi yapmayı tercih ediyor , siz kaçıncı haftadaydınız ?
Normalde 12 +2 yiz ama 1 hafta önden gidiyormusuz 12+0 kontrolümüzde 12+6 çıktık 😊 ben 2 li ve 3 lü istemedim pgt li olduğundan tüp bebek doktorum gerek görmedi.. o yüzden kontrol doktorum 22.hafta detaylı yaparız dedi ama şimdi burda okuya okuya içime bir kurt düştü . Perinatolog gerekli olan özellikli durumlar var mı yoksa daha detaylı bir takip için mi tercih ediliyor ? Çok cahilim sanırjm bu konuda😬

Normalde 12 +2 yiz ama 1 hafta önden gidiyormusuz 12+0 kontrolümüzde 12+6 çıktık 😊 ben 2 li ve 3 lü istemedim pgt li olduğundan tüp bebek doktorum gerek görmedi.. o yüzden kontrol doktorum 22.hafta detaylı yaparız dedi ama şimdi burda okuya okuya içime bir kurt düştü . Perinatolog gerekli olan özellikli durumlar var mı yoksa daha detaylı bir takip için mi tercih ediliyor ? Çok cahilim sanırjm bu konuda😬
Bizim de biraz önde 4-5 gün ama doktorum önemli olan ultrasonda görünen hafta değil transfere göre olan dedi . Yoo özellikle bir durum yok aslında , yaş ileri olunca içim rahat olsun daha detaylı bakılsın diye tamamen benimkisi , ama zaten farkı da görüp doğru yaptığıma katar verdim ☺️

Bizim de biraz önde 4-5 gün ama doktorum önemli olan ultrasonda görünen hafta değil transfere göre olan dedi . Yoo özellikle bir durum yok aslında , yaş ileri olunca içim rahat olsun daha detaylı bakılsın diye tamamen benimkisi , ama zaten farkı da görüp doğru yaptığıma katar verdim ☺️
O zaman 22.hafta detaylı ultrasonu perinatolog lar yapıyor doğru anladım değil mi ☺️

Yok canım ufacık olduğu için Rahim onu büzüp yok ediyormuş 🤷‍♀️ zaten bebekte yokmuş içinde sadece kese olarak kalmış.
Anladim canim uzme kendini saglikli sihhatli olsun da bi tane olsun hayirlisi boyleymis insallah onu tum guzelliklerle alirsin kucagina saglikla sevgiyle huzurla buyutursun 🌹🌹

Bebek kendi kendine eriyor canım. Benimde ikizdi 9.haftado digerinin kalbi durdu. Doktor ellemedi kendi kendine eridi. Diger hafta gittiğimde yoktu erimişti. Bende inanamadım ama kürtaj alamazlar dşger bebege zarar verir. Rabbimin bir düzeni buda. Anneye ve diger saglıklı bir bebege hiçbir zararı yok 🙏
Anladim canim cevap icin tesekkur ederim hatirlatip uzduysem ozur dilerim sadece merak ettim ben de diger bebege zarari olur mu nasil aliyolar diye meger kendi yok oluyomus Allah in takdiri iste.Allah tum hamilelere yavrularini saglikla kucagina almayi nasip etsin

Arkadaşlar merhaba,
Benim sorum doktorlarınız ile ilgili.
Ben tüp bebek tedavisine başladığım doktorumla normal muayenelerime devam ediyorum. Açıkçası sürecimi daha iyi biliyor diye onunla devam etmek istedim. Ama kalp atımından sonra genelde başka doktorlara gidildiğini okuyorum ya da duyuyorum. Sizler hangisini neden tercih ettiniz acaba?
Benim de gittigim dr cok iyiydi en azindan bi kac takip daha yaptiririz diye dusunuyoduk ama sanirim onlar sadece tup bebek tedavisi yapiuolar devam ettirip doguma kadar giden var mi bilmiyorum ben de transferden sonra iki kere gittim sonra dr um dedi ki tup bebek sureci bitti artik kendiniz icin gebeliginizi takip edecek bi dr secmeniz gerekir bi dahaki kontrolunuzu karindan yapacaklar dedi

İnş hepimizin hamilelik süreci çok sağlıklı ve rahat bir şekilde devam eder ve yavrularımızı sağlıklıca kucağımıza alırız 🤲🏻

Bu arada mide bulantıları olanlar nasıl mücadele ediyor bilmiyorum ama ben maden suyu içmeyi düşünmüştüm rahatlatması için. Tüp bebek merkezindeki hemşire bayan tavsiye etmiyoruz dedi. İnternette baktığımda ise hamileler için faydalı bile olduğu yazıyor. Kafam karıştı. Sizlerin bilgisi var mı?

İnş hepimizin hamilelik süreci çok sağlıklı ve rahat bir şekilde devam eder ve yavrularımızı sağlıklıca kucağımıza alırız 🤲🏻

Bu arada mide bulantıları olanlar nasıl mücadele ediyor bilmiyorum ama ben maden suyu içmeyi düşünmüştüm rahatlatması için. Tüp bebek merkezindeki hemşire bayan tavsiye etmiyoruz dedi. İnternette baktığımda ise hamileler için faydalı bile olduğu yazıyor. Kafam karıştı. Sizlerin bilgisi var mı?
iyi geliyor diyenler var ben icmeyi denedim bir siseyi icemedim zorla yarisini pekde iyi gelmedi deneyin belki size iyi gelir ben gece prilam iciyorum aksam yemegine kadar idare ediyor ama sivi seyler yersrm ogleden sonrada bulanti gibi hissediyorum bana en iyi peynir ekmek geliyor

iyi geliyor diyenler var ben icmeyi denedim bir siseyi icemedim zorla yarisini pekde iyi gelmedi deneyin belki size iyi gelir ben gece prilam iciyorum aksam yemegine kadar idare ediyor ama sivi seyler yersrm ogleden sonrada bulanti gibi hissediyorum bana en iyi peynir ekmek geliyor
Kesinlikle tuzlu şeyler rahatlatıyor. Peynir ekmek ya da zeytin ekmek yemek bana çok iyi geliyor. Ama sanki hepsindeki rahatlık anlıkmış gibi geliyor. O yüzden aynı zamanda faydalı olabilecek bir çözüm yolu bulmam lazım diye düşünüyorum. Bu sefer gittiğimde doktoruma sormayı düşünüyorum, unutmazsam ☺️

Anladim canim uzme kendini saglikli sihhatli olsun da bi tane olsun hayirlisi boyleymis insallah onu tum guzelliklerle alirsin kucagina saglikla sevgiyle huzurla buyutursun 🌹🌹
Hep sağlıklı olacaksa diye dua ettim. Olmadıysa vardır bir sebebi. Üzülmedim olsaydı çok sevinirdim 🤗 hayırlısı böyleymiş. Amin canım benimde tek dileğim dediğin gibi sağlıkla büyütmek 💜🙏

Merhaba güzel anneler tavsiyelerinize ihtiyacım var. 9.haftadayım bademciklerim şişti hapları içer içmez çıkarmaya başladım aşırı halsizim kafamı kaldıramıyorum boğazım çok acıyor ilaç içemiyorum bu bağdemciğe ne çare vardır. 😪😭🤒

Merhaba güzel anneler tavsiyelerinize ihtiyacım var. 9.haftadayım bademciklerim şişti hapları içer içmez çıkarmaya başladım aşırı halsizim kafamı kaldıramıyorum boğazım çok acıyor ilaç içemiyorum bu bağdemciğe ne çare vardır. 😪😭🤒
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda atlatırsınız umarım 🙏

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede iyileşirsin😘😍

Doktor ne onerir acaba cnm cok gecmis olsun dogal bir pastil ya da gargara?

Çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Benim bademciklerim çok şişerdi ve komik olacak ama babaannem hep lokmalarını büyük büyük yut derdi. Hep öyle inerdi bademciklerim ☺️
Enfeksiyon yoksa deneyebilirsiniz belki.

Aklimi kurcalayan bisey var kizlar icim rahat degil biliyorsunuz 3haftadir ara ara kirmizi kahve lekelenmem oldu 3-4 kere doktoruma defalarca sormama ragmen coraspin kesme diyor oksapar da kullaniyorum e ben bunlari kullandigim surece kanama alani hic bitmeyecek gibi geliyor baska doktorada mi gitsem acaba 😔

Aklimi kurcalayan bisey var kizlar icim rahat degil biliyorsunuz 3haftadir ara ara kirmizi kahve lekelenmem oldu 3-4 kere doktoruma defalarca sormama ragmen coraspin kesme diyor oksapar da kullaniyorum e ben bunlari kullandigim surece kanama alani hic bitmeyecek gibi geliyor baska doktorada mi gitsem acaba 😔
Pihtilasman var miydi cnm?genelde kestirip bitince baslatrlar pihtilasma olanlara olmayanlara hic baslatmiyorlr

Pihtilasman var miydi cnm?genelde kestirip bitince baslatrlar pihtilasma olanlara olmayanlara hic baslatmiyorlr
Pihtilaşmam yok sanirim bilmiyorum canim İNR bakildi sadece normal genetik vs bisey bakilmadi.. transfer gunu baslattilar hala biraktirmadilar ama ikiz gebelikte devam etmem gerekiyormuş iki bebege birden kan akiminda akişta sorun olmasin diye.. ama kullanmaya devam ettikce ya hic gecmezse bu alan😔

Pihtilaşmam yok sanirim bilmiyorum canim İNR bakildi sadece normal genetik vs bisey bakilmadi.. transfer gunu baslattilar hala biraktirmadilar ama ikiz gebelikte devam etmem gerekiyormuş iki bebege birden kan akiminda akişta sorun olmasin diye.. ama kullanmaya devam ettikce ya hic gecmezse bu alan😔
Ikiz olldugu icin dogrudur birakmaman gerekyr demekki cnm merk etme geçecek tamamen cnm en kisa zamanda insallah biter

X