Sen ne durumdasın cnm10 haftada kesilenler var cnm ne guzel iste insallah bitmistir:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne durumdasın cnm10 haftada kesilenler var cnm ne guzel iste insallah bitmistir:)
Hayır henüz bırakmadım, bir sonraki randevuya gelene kadar kullanmaya devam demişti çünkü doktorum. İnternette de genelde 3. Aya kadar kullanıldığını okudum. Siz devam ediyor musunuz? Bu arada kaçıncı haftadasınız?Bana direk karından baktı ama ikizlere hamileyken alttan da bakilmisti zararlı değil merak etme ilaçları ne zaman bıraktın yada bıraktın mi
Benm haftaya pztsi kontrol cnm bakalim sen napiyorsn,)Sen ne durumdasın cnm
Tüp bebek merkezi 10.haftaya kadar dedi proloton depot u 12.haftaya kadar dedi ben 8.haftaya yeni girdim haftaya kontrolümHayır henüz bırakmadım, bir sonraki randevuya gelene kadar kullanmaya devam demişti çünkü doktorum. İnternette de genelde 3. Aya kadar kullanıldığını okudum. Siz devam ediyor musunuz? Bu arada kaçıncı haftadasınız?
Ayy cok heycanli hayirli guzel haberlerini bekliyiruz bebislerini gorcen insallah cnm❤❤Gunaydinn kizlar bugun kontrolum var 1.30ta çok heyecanliyiim inşallah iyilerdir kanamadan da kurtulmuşuzdur inşallahhh
Heyecan korku endise mutluluk her şey var suan karişikAyy cok heycanli hayirli guzel haberlerini bekliyiruz bebislerini gorcen insallah cnm❤❤
Mutluluk olsun insallah oyy tam kac haftalik oldun buyumuslerdirHeyecan korku endise mutluluk her şey var suan karişik
9+3 olduk eller bacaklari tomurcuk gibi gorunecekmis oyle yazıyor uygulamada bakalim inşallahh haftaya da merkezde kontrolum var 10unda 1.30saat yola gidemiyorum suan korkudan kanama olur yine diyeMutluluk olsun insallah oyy tam kac haftalik oldun buyumuslerdir
Bugun kontroljmuz vardi 12+3 dedi doktor cok sukur her sey yolunda ikili tarama icin kan verdim bebegin burun kemigine ve ense kalinligina bakti simdilik her sey yolunda gozukuyo burun kemigi var ense kalinligi da iyi dedi cinsiyeti sordum henuz belli degil dedi haftaya sonuclari gostercem bakalim artik ❤
Benim de bugün 12+0 kontrolüm vardı uyuyordu uyandıramadık birdahakine tatlı yiyeyimKontrole gitmeden önce şekerli bir şeyler yeyin kızlar. Ben dondurma yemiştim, ultrasonda şov yaptı adeta
Yaa ben de bacagini oynattigini gordumm minicikte olsa haftaya giderken yiyeyimKontrole gitmeden önce şekerli bir şeyler yeyin kızlar. Ben dondurma yemiştim, ultrasonda şov yaptı adeta
Gözünüz aydınRabbime binlerce kez sukurler olsun haftalariyla uyumlularmiş kanama alanimda cok kuculmus inşallah haftaya da yok olur
Tesekkur ederim canimGözünüz aydın
Silik çizgi şeklinde ben görüyorum var gibi hakkınızda hayırlısı olsun inşallahKızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün