- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.926
Canım çok teşekkür ederim aricamMerhaba böyle dedi kendisi , arayıp konuşun isterseniz , bahsettim ben , haberi var zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok teşekkür ederim aricamMerhaba böyle dedi kendisi , arayıp konuşun isterseniz , bahsettim ben , haberi var zaten
Rica ederimCanım çok teşekkür ederim aricam
Yaşınız kaç bu arada ? Benim 40 olduğu için yaptırmak istedim birazda , empriyo ngs li idi ama yine de yaptırdım işteÇok teşekkür ediyorum yardım için.Bi de sonuclarda
Canım çok teşekkür ediyorum bilgilendirmen için.Eger High risk,low risk diye geliosa ve detaylımda sorun gormezse ben yaptırmayı düşünmüyorum.Tani testi mi değil mi cumartesi kontrolüm var bı sorim doktoruma.Tani testiyse yaptiricam.
Ben 38 yaşındayim doğal yolla gebeyim.Doktorum yaş sebebiyle önerdi testi.Yaşınız kaç bu arada ? Benim 40 olduğu için yaptırmak istedim birazda , empriyo ngs li idi ama yine de yaptırdım işte
Gelebilir anneniz sanırım bir sorun olmazCevabınız için teşekkür ederim. Açıkçası karından bakılacak olursa annem benimle girebilir mi diye düşünüyorum çünkü. Eşim maalesef kısıtlamadan dolayı gelemeyecek
Yok canım ya pek öyle olmuyormuş , ngs de de gözden kaçma şansı varmış , birde empriyo ama rahmine konduktan sonra da bölünmeye devam ettiği için o sırada da anormallikler oluşabiliyormuş, o yüzden başta kendi doktorum ben olmak üzere konuştuğum her doktor kesinlikle bu testi de yaptırmamı önerdi . Dedim ya o kadar çok parametre varkiEmbriyo NGS liyse gerek olmadığını saniyodum bu teste.Ngs li embriyo zaten tertemiz gelir testten
Maşallah ne güzel kaçıncı haftadasınız peki ? İlk gebelik mi ?Ben 38 yaşındayim doğal yolla gebeyim.Doktorum yaş sebebiyle önerdi testi.
Büyük ihtimal ile olur . 11+5 de doktorum bana kesin değil ama erkek gibi görünüyor dediMerhaba hanimlar yarin kontrolum var 12+5 olcak yarin.cinsiyet belli olur mu?
Ben de çok merak ediyorum. En erken ne zaman öğrenebiliriz acaba.Merhaba hanimlar yarin kontrolum var 12+5 olcak yarin.cinsiyet belli olur mu?
Maşallah ne güzel kaçıncı haftadasınız peki ? İlk gebelik
Allah izin verirse 12.haftam iki gün sonrailk bebekMaşallah ne güzel kaçıncı haftadasınız ? İlk gebelik mi ?
Ay insallah belli olur cok heycanliyiz ya tub bebek doktorum artik karindan bakilcak dedi karindan bakilinca da belli olur muBüyük ihtimal ile olur . 11+5 de doktorum bana kesin değil ama erkek gibi görünüyor dedi
Yarin gidince yazarim bakalim belli olur mu olmaz mi kismet artik,saglikli olsun da gerisi onemli degil ama merak ediyoruz iste ❤Ben de çok merak ediyorum. En erken ne zaman öğrenebiliriz acaba.
Allah izin verirse 12.haftam iki gün sonrailk bebek
Valla benim doktorum hem karından hem alttan baktı , detaylı ultrason yaptı çünkü , artık hangisinde anladı bilmiyorum amaAy insallah belli olur cok heycanliyiz ya tub bebek doktorum artik karindan bakilcak dedi karindan bakilinca da belli olur mu
10 haftada kesilenler var cnm ne guzel iste insallah bitmistir:)Arkadaşlar merhaba ben de 10. Haftadayım bulantılarım vardı çok şiddetli biraz ev işi yaptım fazla ayakta kaldım birkaç gündür bulantılarım aniden kesildi. Tüp bebek gebeliği olunca ister istemez her konuda şüpheye düşüyorum. Benim gibi olan var mı?
İnşallah tamamen bitmiştir her halde gebelik boyunca ne kadar rahat olmaya çalışsak ta bu tedirginliklerle geçecek10 haftada kesilenler var cnm ne guzel iste insallah bitmistir:)
Oyle canim benim saglikla devam etsin insallah hepimizinİnşallah tamamen bitmiştir her halde gebelik boyunca ne kadar rahat olmaya çalışsak ta bu tedirginliklerle geçecek
Bana direk karından baktı ama ikizlere hamileyken alttan da bakilmisti zararlı değil merak etme ilaçları ne zaman bıraktın yada bıraktın miHerkese günaydın,
Ben de aranıza yeni katıldım (10 haftalık hamileyim). İnş hepimiz sağlıklıca yavrularımızı kucağımıza alırız.
Haftaya randevum var, her şey yolunda mı çok merak ediyorum. Şimdiye kadar hep alttan muayane etti doktor, acaba yine öyle mi yapacak diye merak ediyorum. Sizler nasıl muayene oldunuz bu haftalarda?