• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Güzel anneler bugün kontrolü olanlara hayırlıca evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip edin inşallah 🙏 benimde bugün kontrol vardı 9. Haftadayım kollarını oynattı yavrum başını oynattı doktorum bi süre izletti herşeyi şükürler olsun iyi. Rabbim hepimize kucaklarımıza alıp kokusunu çekmeyi nasip etsin 🙏🥰. Benim aklımda tatlı yemek yoktu ama vişneli meyve suyu içmiştim hocamızda maşallah hareketli dedi ♥️
Masallah saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim🤗😍

Rabbime binlerce kez sukurler olsun haftalariyla uyumlularmiş😍😍 kanama alanimda cok kuculmus inşallah haftaya da yok olur💜💜
Canım çok sevindim ya 🥰 benimde kontrolüm yarın sabah 9 da. İkinci ne durumda meraktan ölücem acaba gelişti mi kalp atışını duyacakmıyım. Yoksa yok olmuş mu diyecek doktor 😔 telaşlıyım çok rabbim hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim 🙏

Canım çok sevindim ya 🥰 benimde kontrolüm yarın sabah 9 da. İkinci ne durumda meraktan ölücem acaba gelişti mi kalp atışını duyacakmıyım. Yoksa yok olmuş mu diyecek doktor 😔 telaşlıyım çok rabbim hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim 🙏
CAnimm guzel haberlerini bekliyoruz inslalah❤

Güzel anneler bugün kontrolü olanlara hayırlıca evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip edin inşallah 🙏 benimde bugün kontrol vardı 9. Haftadayım kollarını oynattı yavrum başını oynattı doktorum bi süre izletti herşeyi şükürler olsun iyi. Rabbim hepimize kucaklarımıza alıp kokusunu çekmeyi nasip etsin 🙏🥰. Benim aklımda tatlı yemek yoktu ama vişneli meyve suyu içmiştim hocamızda maşallah hareketli dedi ♥️
Ayy benimde yarın 8+5 bende görürmüyüm ki hareket etmesini 🙈 çok heyecanlı 😍😍 bende vişne suyu içeyim bari sabah sabah tatlı yiyemem 😬

İkinci de sukur iyiymis 3 gun varmis aralarinda sadece🥰🥰 inşallah sen de sagsalim gorursun ikisinide🥰🤲🤲

Maşallahh canim masallahhh🥰

Back