- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Guzel seyler dusun bir sey olmayacak canim benim kanama alani vardi muhtemelen onla ilgiliCok korkuyorum birine yada ikisine bisey oldu diye kalbim agzimda usgye nasil giricem bu korkuyla bilmiyorum ama her seye hazirlikli olmaya calisiyorum her şey Allahtab
Amin inşallahh canim cok sagolİnşallah bir şey yoktur. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
İnşallah inşallahhGuzel seyler dusun bir sey olmayacak canim benim kanama alani vardi muhtemelen onla ilgili
Lütfen iyi düşün iyi olsun. Güzel haberlerini bekliyoruzCok korkuyorum birine yada ikisine bisey oldu diye kalbim agzimda usgye nasil giricem bu korkuyla bilmiyorum ama her seye hazirlikli olmaya calisiyorum her şey Allahtab
Canım çok ayakta durma bence, inşallah bir şey olmaz içini ferah tutTuvalete girdim pecete oldugu gibi kirmizi kan oldu merkeze kendi doktoruma gidiyorum direk bana dua edermisiniz bebeklerim beni birakmasinlar..
Inşallah bir sorun yoktur canım. İyi haberlerini bekliyoruzTuvalete girdim pecete oldugu gibi kirmizi kan oldu merkeze kendi doktoruma gidiyorum direk bana dua edermisiniz bebeklerim beni birakmasinlar..
Canim ne yaptin haber et bize deİnşallah inşallahh
Canim korkma bebekler buyudukce tutunmaya calisiyormus insallah bir sey yoktur guzel haberlerini bekliyoruz Rabbim yardimcin olsun benden de ara ara geliyorTuvalete girdim pecete oldugu gibi kirmizi kan oldu merkeze kendi doktoruma gidiyorum direk bana dua edermisiniz bebeklerim beni birakmasinlar..
Ben varim ben Basak Guler e gidiyorum aslinda Berfu Hoca yi istiyodum devam icin ama cok yogunum sezeryan yaptiririm dedi Basak Hoca da 3 arkadasimin doktoru gittim tanistim harika bir insan muayenesi var anlasmalai hastanelerde dogum paket 10 bin maalesefAnkarada olan hamıle arkadaslar doğum için nereye devam edeceksınız ben doğum paketi dusunuyorum ama karar veremedim
İnşallah canım benim dualarımız seninle. Yavruların sımsıkı seninledir annesiKizlar şuan hepinize ayri yazamiyorum yoldayiz merkez ilceye ne yazik ki 2 saate yakin suruyor 1saate doktorumda olurum haberdar edeceğim inşallah sipalar bana simsiki tutunmuştur dualarinizi eksik etmeyin desteginiz icin cok tesekkur ederim hepinize tek tek
Insallah canim hayirli guzel haberler vereceksinKizlar şuan hepinize ayri yazamiyorum yoldayiz merkez ilceye ne yazik ki 2 saate yakin suruyor 1saate doktorumda olurum haberdar edeceğim inşallah sipalar bana simsiki tutunmuştur dualarinizi eksik etmeyin desteginiz icin cok tesekkur ederim hepinize tek tek
Allah yardımıcınız olsun , umarım hersey yolundadırKizlar şuan hepinize ayri yazamiyorum yoldayiz merkez ilceye ne yazik ki 2 saate yakin suruyor 1saate doktorumda olurum haberdar edeceğim inşallah sipalar bana simsiki tutunmuştur dualarinizi eksik etmeyin desteginiz icin cok tesekkur ederim hepinize tek tek
Canim benim cok sevindimKizlar yaramazlar iyilermiş sukurler olsunnnama rahimde kanama var dedi göllenmiş ikiz gebeliklerde keseler buyudukce olabilir bekledigimiz bisey dedi bugun hastanede yaticam yarin cikarim inşallah saglikla guzel mesajlariniz desteginiz icin cok tesekkur ederim ailem gibi oldu burasi derdimi de sevincimi de sizinle paylasiyorum inşallah hepimize hep guzel haberler vermek nasip olsunn
Ayaga kalkmak bile vs yasaklandi tuvalet harici bisure boyle yeterki iyi olsun onlarCanim benim cok sevindim❤dinlen insallah daha iyi olacaksin
Aynen cnm cok dikkat et duzelcek bu durum da bir am once gecer insAyaga kalkmak bile vs yasaklandi tuvalet harici bisure boyle yeterki iyi olsun onlarinşallahh canimm
Doktorum kendini bu tur durumlara hazirla dedi doguma kadar bikac kere daha bunu yasayabilirsin dedi bebeklerin gelisiminde sikinti olmadigi surece sorun yok dedi yeterki iyi olsunlarAynen cnm cok dikkat et duzelcek bu durum da bir am once gecer ins❤
Muhtemelen ikiz oldugu icin kendini yormamaya calisirsn hep dikkat edersin sikinti olmaz tatlim❤Doktorum kendini bu tur durumlara hazirla dedi doguma kadar bikac kere daha bunu yasayabilirsin dedi bebeklerin gelisiminde sikinti olmadigi surece sorun yok dedi yeterki iyi olsunlar
Yüreğim ağzımda okudum. Şükürler olsun iyilerDoktorum kendini bu tur durumlara hazirla dedi doguma kadar bikac kere daha bunu yasayabilirsin dedi bebeklerin gelisiminde sikinti olmadigi surece sorun yok dedi yeterki iyi olsunlar