Sanirim 12.haftaya kadar evde olucamAz kaldi kuzum insallah bu hafta da izinli sayilcakmsn
Daha iyi olur kuzum dinlenerek daha cabuk atlatrsn insallah ilk aylar onemli,)Sanirim 12.haftaya kadar evde olucam
Aynen kuzum inşallahh guzel olur her şeyDaha iyi olur kuzum dinlenerek daha cabuk atlatrsn insallah ilk aylar onemli,)
Sagol kuzum insallah seneye bebislerle kutlarizSelam minnoş anneleri, hepinizin 23 nisanını kutlarım. Bebişlerimizle daha nice bayramlar kutlarız umarım
İnşallahSagol kuzum insallah seneye bebislerle kutlariz❤
GünaydınnnGunaydinnn
Insallah sımsıkı tutunur hayirli haberlerini alirizKızlar 5.gün 4aa embriyosu transferim bu sabah gerçekleşti.Dualarınızı eksik etmeyin
Amin inşallah canım benimInsallah sımsıkı tutunur hayirli haberlerini aliriz
İnşallah tutunur sıkıca annesine hayirlisi olsunmKızlar 5.gün 4aa embriyosu transferim bu sabah gerçekleşti.Dualarınızı eksik etmeyin
Insalah canim birdahakine rutin kontrollerine gidersin insTünaydinn diyeyim ben deşimdi taburcu oldum inşallah rabbim bidaha yaşatmaz
Ne zamandır giremiyorsun şimdi gördüm mesajları çok geçmiş olsun canım. Şükürler olsun ki bişey olmamış. Rabbim bu zamanı sıkıntısız atlatsın sana inşallahTünaydinn diyeyim ben deşimdi taburcu oldum inşallah rabbim bidaha yaşatmaz
İnşallahh caniiimInsalah canim birdahakine rutin kontrollerine gidersin ins❤❤
Amiin amiin inşallahhNe zamandır giremiyorsun şimdi gördüm mesajları çok geçmiş olsun canım. Şükürler olsun ki bişey olmamış. Rabbim bu zamanı sıkıntısız atlatsın sana inşallahbir daha inşallah korkutmazlar minnoşlar
Hoşgeldin kuzum. Minikler hepimizi korkuttu şükür ki hepiniz iyisinizTünaydinn diyeyim ben deşimdi taburcu oldum inşallah rabbim bidaha yaşatmaz
İnşallahKızlar 5.gün 4aa embriyosu transferim bu sabah gerçekleşti.Dualarınızı eksik etmeyin
Amin canım inşallahİnşallahgüzel haberlerini duyarız. Allah'ım ol desin ve mucizen seninle olsun sana sımsıkı tutunsun inşallah