- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 29
Amiiin inşallahhh hepimiz yavrularimiza sagsalim kavusuruz inşallahhYüreğim ağzımda okudum. Şükürler olsun iyiler rabbim sana bağışlasın inşallah çok geçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiin inşallahhh hepimiz yavrularimiza sagsalim kavusuruz inşallahhYüreğim ağzımda okudum. Şükürler olsun iyiler rabbim sana bağışlasın inşallah çok geçmiş olsun canım
Kuzum çok sevindim güzelce dinlen inşallah.Kizlar yaramazlar iyilermiş sukurler olsunnn ama rahimde kanama var dedi göllenmiş ikiz gebeliklerde keseler buyudukce olabilir bekledigimiz bisey dedi bugun hastanede yaticam yarin cikarim inşallah saglikla guzel mesajlariniz desteginiz icin cok tesekkur ederim ailem gibi oldu burasi derdimi de sevincimi de sizinle paylasiyorum inşallah hepimize hep guzel haberler vermek nasip olsunn
Biz de cok sevindik yuregimiz agzimiza geldi eşimle ama binkere sukurler olsun ara ara korkutacaklar bizi belliKuzum çok sevindim güzelce dinlen inşallah.
2 ay bitti bile annesi 7 ay da gececek boyle kucagina alacaksin insallahsagliklaBiz de cok sevindik yuregimiz agzimiza geldi eşimle ama binkere sukurler olsun ara ara korkutacaklar bizi belli
İnşallahh hepimiz caniim2 ay bitti bile annesi 7 ay da gececek boyle kucagina alacaksin insallahsaglikla
Benim biraz ayakta kalırsam oluyor o yüzden mümkün mertebe oturup uzanmaya çalışıyorum. Allah'ın izniyle bir şey olmaz inşallah bebislerimiz biraz nazlıKzılar bugün 1-2 saat ayakta kalmak zorunda kaldım 12 haftalık hamileyim hemen agrım oldu moralim bozuldu. Sizlerin de böle ayakta kalınca ağrılarınız oluyor mu?
Evet öyleler:) ben hiç pinpirikli bir insan değildim şimdi ayakta kaldım ağrım oldu hemen vicdan azabı. Sıkıntı var mı diye tedirgin oluş. Hareketlerini hissedince belki rahatlarız biraz:)Benim biraz ayakta kalırsam oluyor o yüzden mümkün mertebe oturup uzanmaya çalışıyorum. Allah'ın izniyle bir şey olmaz inşallah bebislerimiz biraz nazlı
Ben yeni gördüm mesajını canım çok sevindim bi sorun olmadığına. Minnoşlar korkutmuş azıcık ama sapasağlam kalacaklar inşallah canımKizlar yaramazlar iyilermiş sukurler olsunnn ama rahimde kanama var dedi göllenmiş ikiz gebeliklerde keseler buyudukce olabilir bekledigimiz bisey dedi bugun hastanede yaticam yarin cikarim inşallah saglikla guzel mesajlariniz desteginiz icin cok tesekkur ederim ailem gibi oldu burasi derdimi de sevincimi de sizinle paylasiyorum inşallah hepimize hep guzel haberler vermek nasip olsunn
Ağrı zaman zaman oluyo, bi de rahmim çok sertleşiyo batıyo gibi oluyo çok yorulunca.Kzılar bugün 1-2 saat ayakta kalmak zorunda kaldım 12 haftalık hamileyim hemen agrım oldu moralim bozuldu. Sizlerin de böle ayakta kalınca ağrılarınız oluyor mu?
İnşallahh canim çok tesekkur ederiimBen yeni gördüm mesajını canım çok sevindim bi sorun olmadığına. Minnoşlar korkutmuş azıcık ama sapasağlam kalacaklar inşallah canım
Gözün aydın canım emanetleri Allah a olsunİnşallahh canim çok tesekkur ederiim
Tesekkur ederimm canim benm amin inşallahGözün aydın canım emanetleri Allah a olsun
Gunaydin canim bugun nasilsinTesekkur ederimm canim benm amin inşallah
İyiyim caniim bugun hic lekelenmem olmadi şeffaf akintim var normal bir de sirt agrisi rahim buyurken oluyormuş o da buyusun bakalimGunaydin canim bugun nasilsin
Insallah daha iyi olursun canim bugun cikacakmsn,)İyiyim caniim bugun hic lekelenmem olmadi şeffaf akintim var normal bir de sirt agrisi rahim buyurken oluyormuş o da buyusun bakalim
Yok dun akşam doktor gormeye geldi cumartesiye kadar burdasin dedi kuzumInsallah daha iyi olursun canim bugun cikacakmsn,)
HAstanede daha iyi olur cnmdpktor kontrolundesn cok sukurYok dun akşam doktor gormeye geldi cumartesiye kadar burdasin dedi kuzum
Evet kuzum ama insanin evi gibisi de yok ya simdiden ozledimHAstanede daha iyi olur cnmdpktor kontrolundesn cok sukur
Az kaldi kuzum insallah bu hafta da izinli sayilcakmsnEvet kuzum ama insanin evi gibisi de yok ya simdiden ozledim