TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kuzum çok sevindim güzelce dinlen inşallah.

Kzılar bugün 1-2 saat ayakta kalmak zorunda kaldım 12 haftalık hamileyim hemen agrım oldu moralim bozuldu. Sizlerin de böle ayakta kalınca ağrılarınız oluyor mu?

Kzılar bugün 1-2 saat ayakta kalmak zorunda kaldım 12 haftalık hamileyim hemen agrım oldu moralim bozuldu. Sizlerin de böle ayakta kalınca ağrılarınız oluyor mu?
Benim biraz ayakta kalırsam oluyor o yüzden mümkün mertebe oturup uzanmaya çalışıyorum. Allah'ın izniyle bir şey olmaz inşallah bebislerimiz biraz nazlı

Benim biraz ayakta kalırsam oluyor o yüzden mümkün mertebe oturup uzanmaya çalışıyorum. Allah'ın izniyle bir şey olmaz inşallah bebislerimiz biraz nazlı
Evet öyleler:) ben hiç pinpirikli bir insan değildim şimdi ayakta kaldım ağrım oldu hemen vicdan azabı. Sıkıntı var mı diye tedirgin oluş. Hareketlerini hissedince belki rahatlarız biraz:)

Ben yeni gördüm mesajını canım çok sevindim bi sorun olmadığına. Minnoşlar korkutmuş azıcık ama sapasağlam kalacaklar inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…