Neden baslayamiyorsunuz? Folikül mü göremiyorlar?Yumurtam oluşmuyor 0.06amh eve düşük yumurta rezervi bir sürü vitaminler ilaç içiyorum ama olmuyor başlıyamıyoruz
Yok mu bunu denedim yumurtam çok oldu kaliteli oldu diyen biri yardım ve fikir lütfen
Geçmiş olsunYumurtam oluşmuyor 0.06amh eve düşük yumurta rezervi bir sürü vitaminler ilaç içiyorum ama olmuyor başlıyamıyoruz
Yok mu bunu denedim yumurtam çok oldu kaliteli oldu diyen biri yardım ve fikir lütfen
Ablacim ambalaji bile korkunc derecede kalitesiz gorunen urununu al ve bu siteden git artik. Reklam yasak diyoruz, yine geliyorsun yine geliyorsun…Geçmiş olsuniksiri şifa sayfasına bakmanızı tavsiye ederim bu söylediğiniz sebepten dolayı kullanmadım ama sayfalarında bu konu ile alakalı paylaşımlarıda var, bu arada ben vajinal mantar, ve kimyasal gebelik yaşadıktan sonra kullandım ayrıca kansızlığımda vardı şuan elhamdulillah kısa sürede kendime gelmeye başladım Bence bakın derim
İksiri şifa bsbsbsb alıntı yapmasan okumamışım bile benAblacim ambalaji bile korkunc derecede kalutesiz gorunen urununu al ve bu siteden git artik. Reklam yasak diyoruz, yine geliyorsun yine geliyorsun…
Çok yumurtam olmadı ama bunları yaptığım için mi oldu bilmiyorum henüz pozitifim de yok fakat embriyo elde edebiliyorum şükür ki belki faydası olur diye yazmak istedim benim de amh sorunlu. Bir doz glutatyon taktılar. Hepsi doktor önerisi bu arada. Doktora sormadan kullanmayın dhea kullandım iki ay. Başka markalar da olur muhtemelen ama lütfen önce doktora sorun. Bir de arı sütü polenli bir karışım ydim sabahları bir kaşık, opu olana kadar yedim ama sonra bıraktım. İnşallah faydalı olur bir araştırın sorun doktor da yazarsa inşallah embriyolarınız olurYumurtam oluşmuyor 0.06amh eve düşük yumurta rezervi bir sürü vitaminler ilaç içiyorum ama olmuyor başlıyamıyoruz
O kocaman plastik ibriklerde hangi iksiri satıyorsunuz acaba ?Geçmiş olsuniksiri şifa sayfasına bakmanızı tavsiye ederim bu söylediğiniz sebepten dolayı kullanmadım ama sayfalarında bu konu ile alakalı paylaşımlarıda var, bu arada ben vajinal mantar, ve kimyasal gebelik yaşadıktan sonra kullandım ayrıca kansızlığımda vardı şuan elhamdulillah kısa sürede kendime gelmeye başladım Bence bakın derim
Şermin her yerdesin şermiiin
Nerden bula biliriz ari polaniniArı sütü propolis kullandım
Ne reklamı yapayım kullandım tavsiye ettim sen kimsinde siteden git diyorsun bana töbe yarabbim yaAblacim ambalaji bile korkunc derecede kalitesiz gorunen urununu al ve bu siteden git artik. Reklam yasak diyoruz, yine geliyorsun yine geliyorsun…
Ne reklamı yapayım kullandım tavsiye ettim sen kimsinde siteden git diyorsun bana töbe yarabbim yaAblacim ambalaji bile korkunc derecede kalitesiz gorunen urununu al ve bu siteden git artik. Reklam yasak diyoruz, yine geliyorsun yine geliyorsun…
zan yapmaya bayılıyorsunuz belliki hakkımı aldınız teşekkkürlerİksiri şifa bsbsbsb alıntı yapmasan okumamışım bile ben
Merhaba öncelikle geçmiş olsun lütfen sakin olup stresi biraz uzaklaştırarak denemeye çalışın (zor biliyorum)Yumurtam oluşmuyor 0.06amh eve düşük yumurta rezervi bir sürü vitaminler ilaç içiyorum ama olmuyor başlıyamıyoruz
Urununu al git diyorum; cunku reklam derdindesinNe reklamı yapayım kullandım tavsiye ettim sen kimsinde siteden git diyorsun bana töbe yarabbim ya
Peki ürünün size nasıl bir faydası oldu ?Ne reklamı yapayım kullandım tavsiye ettim sen kimsinde siteden git diyorsun bana töbe yarabbim ya