amin cnm siz hangi hastanede yaptırdın öğrenebilirmiyim cnm...ben jinemet kalamışta yaptırdım...
:sm_cool: Çokkkk sevindim hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :teytey:
merhaba arkadaşlar, dün 3. kontrole gittim. yumurtalar güzel gelişiyor. rahim de 7 mm olmuş. salı akşam tekrar kontrole gideceğim. herşey yolunda giderse çarşamba pregnyl olurum, yumurtalar da cuma toplanır. 1-2 hafta arayla herkesin güzel haberlerini alırız inşallah.
günışığı iyi dileklerin için sağol umarım Allah hepimizin yüzünü güldürür.Bugün doktoru aradım yine 6 sıda döllenmişti ya hepsinin kalitesi aynıymış.1-2 gün daha bekleyeceklermiş.En kalitelilerini koymak için.3 Tane transfer edilecekmiş.Salı yada Çarşamba.
CANLARIM...
Biriniz pazartesi biriniz salı kontrollere gidiyormuşsunuz.Sanırım bu hafta içinde de sizlerin yumurtaları toplanır...
Allah hakkınızda hayırlısını etsin..bol şans diliyorum her ikinize de..Toplama işinden korkmayın..Umarım dilediğiniz güzel sonuçları alırsınız..:hooray:
PELLY ... GÜNIŞIĞI......ALLAHA EMANET OLUN...
Beni de mutlaka haberdar edin öpüyorum geleceğin güzel anne adayları...:1hug:
elagülce mrh cnm kendini rahat tut sakın olumsuz düşünme inşallah güzel haberlerini duyucaz burdan bize ben hamileyim diyeceksin dualarım seninle ama lütfen olumsuz düşünmemeye çalış bende bir kez aşılama bir kezde tüp yaptırdık sonuç negatif 2 ci tüp başladık iğnelere başladık 6 cı günde iptal oldu yumurta fazla olmadı 3 yumurtayla devam etmedi dr.şimdi hazirandaki ilk adetle fsh değerime bakılacak ona göre haziran ve temmuz tekrar inşallah bu kez olur bende 4 yıllık evliyim tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz allaha emanet ol...kendine çok dikkat et...öpüyorum...26/05/08 senin bize burdan hamileyim dediğin güzel birgün olur...İNŞALLAH
Allahıma şükürler olsun..
Cumartesi yumurtalarım toplanmıştı.Pazar embriyolog tel açıp 9 embriyom oluştuğunu söylemişti.Bugün tekrar arandım.9 yumurtam aynen bölünmeye ve döllenmeye devam ediyormuş.Embriyologun dediğine göre herşey çokiyi gidiyor bu yüzden 5.gün transfer yapmak istiyorum.Allahım ne güzel bir haberdi bu..:dance:çok şükür...Yumurtalarım ve sevgili eşimin spermleri bizi yarı yolda bırakmadı..Doğal olarak kendi rahmimde gerçekleşmedi belki döllenmeleri ama labaratuarda da olsa bu muhteşem gelişme bana epey moral oldu.Tekrar tekrar allahıma şükürler olsun..Allahım herkese mutluluklar yaşatsın inşallah.:sm_cool:
Cumartesi yumurtalarım toplanmıştı.Pazar embriyolog tel açıp 9 embriyom oluştuğunu söylemişti.Bugün tekrar arandım.9 yumurtam aynen bölünmeye ve döllenmeye devam ediyormuş.Embriyologun dediğine göre herşey çokiyi gidiyor bu yüzden 5.gün transfer yapmak istiyorum.Allahım ne güzel bir haberdi bu..:dance:çok şükür...Yumurtalarım ve sevgili eşimin spermleri bizi yarı yolda bırakmadı..Doğal olarak kendi rahmimde gerçekleşmedi belki döllenmeleri ama labaratuarda da olsa bu muhteşem gelişme bana epey moral oldu.Tekrar tekrar allahıma şükürler olsun..Allahım herkese mutluluklar yaşatsın inşallah.:sm_cool:
Sağol canım benim.İnşallah aminn.Ama daha süreç bitmediş daha değerlerin artmasını ve kalp atışlarını duymadan bu bekleme stresini atamıyacağım gibime geliyor.
Sende nasıl canım .Senin değerelerin nasıl devam etti.
teşekkür ederim nehir yarın saat 10:30 da transferim var.6 taneden 2 tane en kalitelisini bulmuşlar 1 taneside yarına kadar belli olur dedi doktor.Diğerlerininde durumu iyiymiş ama en iyilerini seçtik dedi.3 tane emrio transfer edilecek yani.
Elagülce tebrik ederim canım çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizim başımıza inşallah.Dua et bizim için.
cok sevindim emriyolarının sağlıklı olmasına hadi bakalım heyecanlı bi süreç seni bekliyor allah yardımcın olsun kendine dikkat et
transferine doktorun karar veriyor inşallah senin istyediğin gibi 5. gün transfer ederler
benim 3. gün transfer edilmişti hamile kalmıştım o konuyu kendine stres yapma
Aynen öyle canım stres sıkıntı endişe bitmiyomuş gerçektende, ben kan testini tekrarlamadım doktor istemedi öyle bişey, keseyi görmek için 7 haziran ultrason gününü bekliyorum şimdi, sonucu bekleme derdi bitti şimdide ultrason günü bekliyoruz merakla, sağlıkla doğsunlarda tek derdimiz beklemek olsun
teşekkür ederim nehir yarın saat 10:30 da transferim var.6 taneden 2 tane en kalitelisini bulmuşlar 1 taneside yarına kadar belli olur dedi doktor.Diğerlerininde durumu iyiymiş ama en iyilerini seçtik dedi.3 tane emrio transfer edilecek yani.
Elagülce tebrik ederim canım çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizim başımıza inşallah.Dua et bizim için.