Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

amin cnm siz hangi hastanede yaptırdın öğrenebilirmiyim cnm...ben jinemet kalamışta yaptırdım...

amin cnm siz hangi hastanede yaptırdın öğrenebilirmiyim cnm...ben jinemet kalamışta yaptırdım...

Ben eşimin yönlendirmesi ile (İnternetten kendisi araştırdı) Yeditepe Üniv.Prof Dr.Cem Fıçıcıoğlunda yaptırdım.Yeditepe üniversite hastanesi olmasından dolayı rapor konusunda hiç zorluk çekmedim.tarnsferden sonra kendileri raporu verdiler yani bu strestende etkilenmedim.
Ekip her konuda uzaman ve işlerini çok iyi biliyorlar.
Ben çok rahat ettim.

:sm_cool: Çokkkk sevindim hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :teytey:

Sağol canım benim.İnşallah aminn.Ama daha süreç bitmediş daha değerlerin artmasını ve kalp atışlarını duymadan bu bekleme stresini atamıyacağım gibime geliyor.

Sende nasıl canım .Senin değerelerin nasıl devam etti.

ELAGÜLCE canım çok sevindim... :sm_cool:
Tebrikler canım, ALLAH sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin... :teytey::teytey::teytey: Sen rahat ol içini ferah tut.. inşallah herşey yolunda gidecek ve gelişmelerde güzel olacak canım...
Duaların için de çok teşekkürler....a.s.
Kendine ve bebişe çok iyi bak... :1hug:

günışığı sen ne yaptın? kontrol ne zaman? ben yarın akşam gidiyorum. yumurtalar iyiydi, rahim de kalınlaşırsa çarşamba çatlatma iğnesini vurucaz galiba..

Allahıma şükürler olsun..

Cumartesi yumurtalarım toplanmıştı.Pazar embriyolog tel açıp 9 embriyom oluştuğunu söylemişti.Bugün tekrar arandım.9 yumurtam aynen bölünmeye ve döllenmeye devam ediyormuş.Embriyologun dediğine göre herşey çokiyi gidiyor bu yüzden 5.gün transfer yapmak istiyorum.Allahım ne güzel bir haberdi bu..:dance:çok şükür...Yumurtalarım ve sevgili eşimin spermleri bizi yarı yolda bırakmadı..Doğal olarak kendi rahmimde gerçekleşmedi belki döllenmeleri ama labaratuarda da olsa bu muhteşem gelişme bana epey moral oldu.Tekrar tekrar allahıma şükürler olsun..Allahım herkese mutluluklar yaşatsın inşallah.:sm_cool:

gözünaydın seybay:dance:, yumurtaların çok kaliteliymiş :))) darısı başımıza.
kaç tanesini transfer edecekler? kalanları donduracak mısın?

Sevgili pelly merhaba a.s. senin için çok sevindim canım, çok şükür herşey yolunda gidiyor... İnşallah canım sonuna kadar da öyle gider ve bebişine kavuşursun... sanırım benimde cuma günü toplanacak... bu gidişle biz birlikte gün sayacağız....yerimseniben

merhaba Biozard a.s. canım hadi bakalım hayırlısı... İnşallah güzel haberler vereceksin bize, moral olacaksın... kendine çok dikkat et yakında bebişler seninle ve umarım sonuna kadar da seninle olurlar....:1hug:

Seybaycım a.s. canımm... nasılsınn??? transfer ne zaman??? yarın mı kavuşuyorsun bebişlere?? Tatlım seni çok merak ediyorum... gelişmelerden haberdar et olur mu??? İnşallah bebişler hiç bırakmayacak seni... güzel haberlerini kutlayacağız hep birlikte.. :içelim:
tatlım bugün dr ile görüştüm... çarşambaya kadar iğnelere devam... kafamçokkarıştı cuma günü yumurta toplama yapılacak gibi.. bakalım hayırlısı...

Sevgili Nehir merhaba, hepimiz çok zorlu süreçlerden geçiyoruz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. İnşallah yeni başlayacağın tedavi seni mutlu sona ulaştırır.. Allah tez zamanda yüzünü güldürsün canım...a.s.

slm kızlar bende hamileyim daha 5 haftalık climara fort kullanan oldumu aranızda. hamilelikte.

Canım ben yazarken sen güzel haberler vermeye başlamışşın bile...:dance: İnşallah sonuna kadar bizlere hep güzel haberler vereceksin canım... Gözün aydın, Allah yardımcın olsun tatlım... Canım İnşallah kutlamalar da arka arkaya olacak...sırnaşık şey :içelim:

cok sevindim emriyolarının sağlıklı olmasına hadi bakalım heyecanlı bi süreç seni bekliyor allah yardımcın olsun kendine dikkat et

transferine doktorun karar veriyor inşallah senin istyediğin gibi 5. gün transfer ederler

benim 3. gün transfer edilmişti hamile kalmıştım o konuyu kendine stres yapma

teşekkür ederim nehir yarın saat 10:30 da transferim var.6 taneden 2 tane en kalitelisini bulmuşlar 1 taneside yarına kadar belli olur dedi doktor.Diğerlerininde durumu iyiymiş ama en iyilerini seçtik dedi.3 tane emrio transfer edilecek yani.
Elagülce tebrik ederim canım çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizim başımıza inşallah.Dua et bizim için.

Aynen öyle canım stres sıkıntı endişe bitmiyomuş gerçektende, ben kan testini tekrarlamadım doktor istemedi öyle bişey, keseyi görmek için 7 haziran ultrason gününü bekliyorum şimdi, sonucu bekleme derdi bitti şimdide ultrason günü bekliyoruz merakla, sağlıkla doğsunlarda tek derdimiz beklemek olsun

Allah mutluluğunu tamamına erdirsin inşallah:1hug:

Allah yardımcın olsun, transferde rahat ol ve transferden sonra devamlı sıcak tut kendini, çorapsız falan gezme, güzel haberlerini bekliyoruz

inşallah sağolasın kuzicim.bu sıcakta çorap zor olacak ama neyse katlanıcaz artık.Başka yapmam gereken bişey varmı?

sevgili özlem ...Embriyolog dedi ki embriyoların sağlıklı bir şekilde dölleniyor böyle giderse 5. gün transfer yaparız yani perşembeye denk geliyor.Benim tercihim değil yani..5.gün blastosist aşamasıymış.Hücrelerin en fazla bölündüğü aşama.Ancak az sayıda embriyo koyuluyormuş nette okuduğuma göre ..1 ya da 2...Nette okuyunca iyi mi bu durum kötü mü anlamadım..

Özlemciğim ..sen şu anda hamile misin?

Şimdiden teşekkürler...

7 haziran senin için en uğurlu ve mutlu gün olur inşallah....

Biozard transferin dilerim başarıyla gerçekleşir ve güzel haberler alırsın...Bol şans...

teşekkür ederim seybay bugün transferim oldu 3 emrio transfer ettiler.6 haziran cuma günü sonucu öğrenicez.Hayırlısı inşallah güzel haberler alırım.Bugünler nasıl geçer bilmiyorum.Allahım hepimize mutlu günler göstersin.Dua edin benim içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…