Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

kızlar bugün 9 günüm dayanamadım b hcg 27.74 çıktı pazartesi 12 günüm ozamanda baktırıcam dua edin değerler yükselsin kafamçokkarıştı sevineyimmi hamileyimdiye bilemedim:1no2:

kızlar bugün 9 günüm dayanamadım b hcg 27.74 çıktı pazartesi 12 günüm ozamanda baktırıcam dua edin değerler yükselsin kafamçokkarıştı sevineyimmi hamileyimdiye bilemedim:1no2:

benim 11 gün sonucum 23,15 çıkmıştı 13 gün 27,47 15 gün 10,65 e düştü.dr çok erken bir düşük olmuş dedi.çok üzüldüm,çok ağladım ama elimizden ne gelirki.Allahım herşeyin hayırlısını versin.senağlama

Çok üzüldüm , her şeyin hayırlısı.bence moralini iyi tut ve sonuna kadar devam et.
Bende pazartesi 12 günün tekralayacam.Şu anda kafam çok karıştı ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum.Acabalarla geçen zaman beni çok üzüyor.

Her şeyin hayırlısı:nazar

kendini hiç sitrese sokma.herşeyi oluruna bırak.hayırlısıysa olsun de.üzülme.ben kendimi çok sitrese soktum.olacakmı olmicakmı olacakmı olmicakmı çok düşündüm.işte sonuda böyle oldu.rahat ol.boşver başka şeylerle meşgul olmaya çalış.

kızlar bende bugün yumurtaları toplattım 6 tane çıktı.Gerçi biz daha fazla bekliyoduk neden öyle oldu bilmiyorum ama.yarın sağlıklı emrio oluştumu ona bakılacak.haber verecekler.ona göre kaliteli emrio varsa pazartesi transfer olacak.Transfer işlemi zormu?ne şekilde yapılıyo çok merak ediyorum.bi aletle falanmı bırakılıyo rahime?

merhaba canım çok sevindim transfer çok basit hiç bişey anlamıyosun olu bitiyo zaten sadece su içip sıkışık gitmen lazım kanuülle bebişleri yolluyolar bu arada canını yakacak bişey yok inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar canım stres yapma sakın şimdiden:sm_cool:a.s.a.s.

inşallah teşekkür ederim.şimdi tek korkum sağlıklı emrio oluşmaması.inşallah kaliteli olurda pazartesi transfer yapılır.Bu arada kanuül dediğin ne nasıl bi alet?bazıları transfer zordu diyoda.

inşallah teşekkür ederim.şimdi tek korkum sağlıklı emrio oluşmaması.inşallah kaliteli olurda pazartesi transfer yapılır.Bu arada kanuül dediğin ne nasıl bi alet?bazıları transfer zordu diyoda.

ince boru gibi bi ucu senin rahminde diğer ucu dışarda embriyolok ordan bebişleri yollu içeri hiç can yakan bişey yok takma kafana şutarafagitti seni yarın arayıp bilgilendirecekler kalitesi ve kaçtanesi döllendi diye

arkadaşlar anestezi alarak yaptırın uyandıgında her şey bitmiş oluyor ve herangi bir agrısı yok bunun hiç bi önemi yok asıl insanı üzen boş bir sonuç allah kimsenin kucagını boş bırakmasın

elagülce bilgilerin için sağol canım.bugün haberi aldım 6sıda döllenmiş ama kalitesini bilmiyorum.Yarın tekrar arıycam merkezi büyük ihtimal pazartesi transfer olacak.Ondan sonra sabırla beklemek kalacak geriye.Bakalım inşallah hayırlısı olur.Yalnız o spekülüm varya o benim canımı çok acıtıyo.Neden diyeceksin 2,5 ay önce kist ameliyatı oldum ben ondan sonra bir kere takıldı o spekülüm ve acısını anlatamam ölüyorum sandım.ve kananmam oldu sonrada.doktor henüz ameliyat izleriin geçmemiş dedi.Ameliyattan önce bikaç kez takmışlardı hiç acımıyodu ozaman.Şimdi çok acıyo.Transferdende o yüzden çok korkuyorum.Yine o aleti takacaklar çünkü.

evet haklısın ama belki dr.bi çözüm bulabilir ama en fazla 15 dk.şimdi 6 bebiş var ve pazartesi 3-4tanesini transfer edicekler ben bilgisayar ekranında son aşamasına kadar izlemiştim sen nerde tedavi oluyosun?

mrb bizde ağustos ayında izmirde tüp bebek düşünüyoruz da.3,5 yıllık evliyiz.açıklanamayan infertilite grubundayız.şu yumurta toplam işi gözümü çok korkutuyo.genel anesteziden de ödüm patlıyo.acaba spinal anestezi denilen belden uyşturma ile yapmazlar mı bu işlemi?daha olmadı lokalle yaptırırız diyorum.aslında bizim önümüzde daha yapılması gereken 3. aşılama var.ama ondan hiç ümidim yok.2 tanesi tutmadığına göre 3. de çok zor bence.o yüzden kendimi tüp bebek olayına konsantre ettim.bi de siz de aşılama sonralarında 1 er ay ara verdiniz mi bunları merak ediyorum.yanıtlayan olursa sevinirim.tşk.ler

merhaba canım hemen böyle ümitsizliğe kapılma unutma pes etmek yooookyasakkelimeyumurta toplama işinde bi zorluk yok aslında damardan sedatif ilaçlar veriyolar rahat oluyo sadece ilk günler adet ağrıgibi ağrıların olucak ağrı kesici dr.vericek zaten bu işte moral çok önemli benim ilk micro denemem aşılama olmadım hiç fisfisfis

arkadaşlar ben reyyan yeni üyeyim 9 aylık evliyim ya cok kötüyüm bugün tahlil sonuçlarında bende prolaktin yüksek çıktı dr ilaç verdi eşimin de sperm sayısı 2 milyonmuş.. ya çok mu kötü bu değer aşılama olması için bile belli bi değer olması lazımmış galiba tüp bebek kesin çzüm oluyomu ya bide ikimizdede var sorun şok olduk ya çocuksuz bir hayat düşünemiyorum

sevgiili arkadaşım...ben evliliğimin 5.yılında öğrendim eşimin sperm sayısı 1 milyon.Dua et ki daha çok yeni evliliğin,üstelikde çok gençsin ve de bu durumu erken öğrenmişsiniz.Hiç canını sıkma..Benim durumumda doktorum micro yapalım başka tür tedaviyle zaman kaybetmeyin dedi.bu arada ben 30 yaşındayım.çok zamanım yok yani.

Son düzenleme:
Bugün cumartesi Sabah 9 da yumurtalarım toplandı..18 yumurtam toplanmış..dr dediğine göre 14-15 i kaliteliymiş.Artık kaçıncı kalitedeler bilemiyorum..neyse hayırlısıyla bu aşamayı da atlattık..
ŞİMDİ gelelim yarın verecekleri habere..yumurtalaın kaçı döllendi..kaçı kaliteli embriyo oluşturacak vs...vs..

Yumurtalarım genel anestezi ile toplandı...uyuyorsun hiç bişey hatırlamıyorsun..odada uyandım..hafif kasıklarımda ve karnımda ağrı vardı..damla damla da lekelenme oluyor..3 saat hastanede kaldık..şimdi evdeyim.

prednol,monodoks,progestan ve de climara kullanıyorum şimdi.

climara kalçaya yapıştırılan bir bant.
progestan ise vajinaya itilen bir çeşit hap..

Şimdi dinleniyorum.HEPİMİZİN TEDAVİLERİ HAYIRLI OLSUN..

DEVAM EDECEK..

Son düzenleme:

seybaycım evet dediğin gibi erken olmasına seviniyorm ama ikimizde de sorun çikinca bi an cok kötü oldum birde şöyle bi sorun var ki ben vajinusmusum..ve bu sitedeki diğer arkadaslarla onu çözmeye çalışıyorm yani 3 sorun birden. nolur dua edin bu arada bu site benim için cok iyi oldu sayenizde hem bilgileniyorm hemde derdimi birileriyle paylaşıyorm yoksa delircem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhaba reyyan...belki inanamyacaksın ama evliliğimizin ilk 3 yılında ilşkiye girmedik..denemedik bile..denemekten bile korkuyordum..Hep beynimde canımın çok yanacağı vs. vardı.. doktor .. psikolog...vs..hiç kar etmedi..aksine daha çok işin içinden çıkamıyordum..sürekli kendimi suçluyor ve ağlama nöbetlerine giriyordum.. 3 yıl az değil..Bir gün bütün cesaretimle herşeyi göze alarak başardım.kan bile gelmedi..bundan yaklaşık 5 ay sonra ikinci ilişkiye grebildim.velhasıl böyle..Bu beynin bir oyunu bunu yenmeye cesaret gösterir ve inanırsan inan ki başarılıyor.
Kİ...üniversite yıllarımda eşimle aynı evi paylaştık 3 sene neredeyse..... buna rağmen evlendikten sonra bu vajinismus illeti başıma geldi.ben kendimi aslında şu an 2 yıllık evli sayıyorum..Bu arada üniversiteyi ege de okudum..evlenmeden önce 6 sene bornovada kaldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…