Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

işte böyle güzel haberler istiyoruz...benim yarın toplamam var..yumurta sayım biraz az ama umut umuttur...umutlu haberleri bekliyoruz..benim içinde dua edin olmaz mı???sevgiler...

nestle76 kaç yumurtan varki?benimde 6 yumurtam vardı.Allaha çok şükür hepsi döllendi.Hepsinin kaliteside iyiydi.Ama bana en iyi 3 tanesini transfer ettiler.Merak etme yani azda olsa farketmez 20-25 tane yumurtası çıkıpta tutmayanlar var.Önemli olan 2 tane bile olsa onların sana tutunması.

Evet canım öyle oluyo normalde miskinlikten yerimden kalkamam transferden sonra yatamıyo insan sıkıntıdan stresten olsa gerek ama dinlen boşver, bende folbiol, bebe asprini, progestan birde estrojen için estrofem kullandım hala da devam ediyorum bunlara

ben jel kullanmıycam sanırım.Doktor 12.haftaya kadar progestanı kullanacaksın dedi.bide bu progestan koyduktan yarım saat sonra falan geri çıkıyo sendede oluyomu?ya bide bu bendeki ağrı normalmi?sendede olmuşmuydu?

ben jel kullanmıycam sanırım.Doktor 12.haftaya kadar progestanı kullanacaksın dedi.bide bu progestan koyduktan yarım saat sonra falan geri çıkıyo sendede oluyomu?ya bide bu bendeki ağrı normalmi?sendede olmuşmuydu?

progestan geri çıkıyo canım o normalde, bende aşırı derecede tahriş yaptı çok dertliyim progestandan kıpkırmızı yara oldu resmen kaşıntı yanma çok kötüyüm ama kesemeyiz devam dedi doktor, mantar gibi oldu aynı, benimde kasıklarımda çekilmeler olmuştu hala da oluyo ama adet ağrısı gibi değildi daha farklı bişeydi, damarlarım çekiliyo gibi oluyodu ve dolgunluk hissi olmuştu kasıklarımda böyle mi seninde ama gerçi seninki biraz erken benim 4.günde falan başlamıştı bu belirtiler

6 tane var...ama kaliteli mi-işe yarar mı bilmiyorum..yarın toplansın da artık...birde ben burda okuyorum ilaçlara genelde düşük dozla başlanmış...ben puregon a 225 üniteyle başladım 6 günde 6 yumurta oldu...acaba daha düşük başlasak daha kontrollü ve fazla mı olurdu bilmiyorum ki? arkadaşlar bir de çatlatma için dün pregnly oldum ben.ama aynı zamanda doktor bana ovitrelle de aldırmıştı...onu ne yapacağım bilen var mı?

kuzi aynen anlattığın şeyler oluyo damarlarım çekiliyo gibi oluyo.bu neyi gösterir?peki sana transfer kaçıncı gün yapıldı bana 4.gün yapıldıda.sana dahamı erken yapılmıştı?bu sana olan ağrılar bana neden 2.gün olduki acaba?tutmuyomu yoksa?acaba öyle düşüp gidiyoda ondanmı ağrım var?

canım telaşlanma benim dondurlmuş 5 günlük embriyoydu, transferden sonra 3-4. günde falan o belirtiler başlamıştı ve tuttu, ama ilk denememde hiç böyle şeyler olmamıştı ve tutmadı, yani bu defa adet belirtilerinden farklı olduğunu hissetmiştim ben, sen daha erken hissediyosun demekki, bazıları hiç bişey hissetmediği halde tutuyo oyüzden kendini bunlara çok bağlama ama bana iyi bişeyler oluyo gibi geldi, hadi hayırlısı inşallahhhh

Telaşlanmayin Kizlar Umarim Hamişsinizdir Benim Ilk Tüp Bebek Denemem Tutmuştu Kasik Ağrilarim Vardi Adet Olcakmişim Gibi Hatta Pembe Lekelenmeler 2 Transferde Tutmuşdu... Malesef Erken Doğumla Kaybettim... Inşallah Sizin Sağlikli Doğacak Bebişlere Hamile Kalirsiniz.....

selam kızlar, dün akşam çatlatma iğnesini vurdum. Aşılamalarda pregnyl olmuştum ama bu sefer ovitrelle verdi doktor. Şahsen daha rahat ettim ben. neyse yarın sabah 8h30'da yumurtalar toplanacak. 12 tane var. Endometriyum 12 mm oldu!!! Vagifem kullanıyorum. Toplamadan sonra da devam edecekmişim. Ayrıca kan sulandırıcı bir iğne ve crinone jel kullanacağım. Transferden sonra 1 hafta evde yatacağım. Sonraki hafta işe gelmem lazım ama son 4-5 gün sorun olmaz dedi doktorum. Neyse adım adım sonuca ilerliyoruz.
Seybay'ın bugün transferi vardı.
Günışığı sen ne yaptın? nerelerdesin?

Arkadaşlarim Olacağin Veöleceğin önüne Geçilmiyor... Ben Transferimin 3.günü Işe Başladim Dr.başlayabilirsin Yatmanin Anlami Yok Sen Kalirsan Normal Hamile Olacaksin Dedi. Millet Hamile Kaldiğini Anlamadan Ata Bile Biniyor Dedi Mantikli Geldi 3.günü Işe Başlatim Hemde 2side Tutmuştum..... Iş Tutmasi Değil Bence Tuttuktan Sonra Başliyor Ben Bunu Beceremedim Arkadaşlar çok Dikkatli Olun Hamilelikte.......

kuzi o dünkü devamlı olan ağrım geçti.Bugün sabah bi kere oldu damar çekilmesi bıçak saplanması gibi.şimdi bi ağrım yok yani.Senin de bu ağrılar 1-2 günmü sürdü yoksa devamlı varmıydı?

Canım Merhaba a.s.
ne güzel haberler bunlar... herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim tatlımm... İnşallah sonuna kadar güzel olur herşey... şansın bol olsun... Allah yardımcın olsun tatlım...

Pelly canımm, dünden beri canım sıkkın tatlımmm... dün biraz msj baktımm... herkes güzel gelişmelerden bahsediyordu... bense kendimi kötü hissettiğim için yazmak istemedimmm... biraz önce dr dan geldimmm... birazcık daha iyiyim şimdi...
daha önce yazmıştımm..pazartesi kontrole gittiğimde 2 gün daha iğnelere devam demişlerdi... dünde kontrolüm vardı ve gelişmenin çok yavaş olduğu bir gün daha devam edeceğim söylendi... bunun üzerine lucrinin bittiğini söyledim hemşirelerde merkezden takviye yaparız dediler... Ama ilacın bitmesinede çok şaşırdılar.... :1shok: sonrada oturduk birlikte şimdiye kadar yapılan dozajlar ile ilaç şişesindeki dozajı hesapladık ve ortaya çıkan sonuç lucrin dozajının bana fazla uygulandığı.. klava: bu nedenle de hem yumurta gelişmesinin yavaş olduğu hemde tedavi sürecinin uzadığı..senağlama biliyorsunuz ben iğneleri kendim yapamadığım için (tüp bebek merkezine bana uzak olduğu için) oturduğum semtte bulunan özel hastanede yaptırıyordum... Allak bullak oldum... bizmi yanlış hesapladık yoksa uygulama yapan kişilermi fazla yaptılar??? dünden beri moral filan kalmadı... Bugün tekrar kontrole gittim... doktorumla konuştuk... fazla dozaj uygulamasının olduğunu, bazen bu durumların yaşanabildiğini canımı sıkmamamı söylediii... Sonuç 6 tane19 ila 23 arası folikül gelişimi (4 tane de 11-16 arası arkadan gelenler varmış)... bu akşam 23:00 de çatlatma iğnesi, cumartesi sabah 10:00 yumurta toplama işlemi... Moral vermek için mi söyledi bilmiyorum ama sayının yeterli olduğunu, sayıdan daha önemlisinin kalite olduğunu söyledi.... Offf offff.... Bilmiyorumm işte hep birlikte göreceğiz ne olacağını.... Allah sonumuzu iyi etsin.....
yaa çok uzun yazdım... kusura bakmayın.... a.s.

Son düzenleme:

Valla şok oldum günışığı. Lucrin zaten toplam 2.8 mg ve günde 10 ünite ile bir şişe 28 gün gider. Şırıngaları da özel ve üzerinde 10 çizgisine getirmen yeterli. sana iğneleri yapan kişi 10 yerine 20 ünite yaptı herhalde. Ve bunun için kimseye hesap soramıyorsun. Çok üzüldüm. Yinede iyi tarafından bak. Sonuçta en fazla 3 embriyo transfer edilebiliyor ve senin 6+4=10 yumurtan varmış. Toplanırken küçükler de diğerlerine yetişmiş olur bence. İçlerinden 5'i kaliteli olsa, 3 tane de 1. kalite embriyo çıkar mutlaka. En sağlıklı, en güzel gelişen 1 tane bile transfer etseler tutma şansın aynı. O yüzden moralini bozmamaya çalış. Ctesi günü güzel haberlerini alırız bence. :teselli:

İnşallah canımmm.... desteğin için çok teşekkür ederim... a.s.
ben lucrine 2 mayısta 10 ünite ile başlamıştım.. 17 mayıs itibari ie 5 ünite olması gerekiyordu.. kendi şırıngaları bitince insülün şırıngası ile devam etmemi istemişlerdii... hastanede insülün şırıngaları kullanıldı diye biliyorum... :sm_confused: ne olduğunu, nasıl olduğunu halen çözebilmiş değilim...:uhm:
Seninde dediğin gibi moralimi bozmamaya, kendimi toparlamaya çalışıyorumm... Şuan önemli olan Cumartesi ne olacağıı... İnşallah eşimin de değerleri iyi çıkar.... Dr ların bizden istediklerini harfiyen yerine getirmeye çalıştık(sözde iğnelerİde işi bilenlere yatırdık :çok üzgünüm:)... Şu an bol bol dua etmekten ve Allah'a sığınmaktan başka yapabileceğimiz birşey yok... Herşeyin hayırlısı olsun...
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN!!!!!!

Son düzenleme:

Seninle evlilik tarihlerimiz yakın :) ilk tüp denememiz ve aynı gün tedaviye başladık. Bu yüzden bir bağ oluştu sanırım. İkimiz için de sonuç hayırlı olur inşallah :içelim:

canım lütfen stres yapma kafanın rahat olması lazım üzülme herşey yolunda gidecek inşallah senin ve hepimiz için dua ediyorum Allah yardımcımız olsun a.s.a.s.

VEEEEE.... Transferim yapıldı...Saat 1 sularında...3 minik var şu an içimde...4 tane de hastanede...

Çok mutluyum en azından şimdilik,Alllahım daim etsin inşallah..Transferden sonra 2-3 saat kaldım hastanede...evdeyim ve eve gelir gelmez hemen sizlerle buluşmak istedim..

Transferde idrara sıkışık olmak aman allahım felaket bişeydi..Ya ben çok su içtim...Normalde 1 bardak zor içerim.Ya da biraz beklettikleri için dayanacak takatim kalmamıştı.Her an her yere edebilirdim.Neyse ameliyathanede muayene masasına geçtiğimde son demlerimi yaşadım..En sonunda dr.çok sıkışıksan sonda takalım dedi..Valla sonda monda takmasalardı oracıkta ediverecektim...Siz benim gibi yapmayın azı karar fazlası zarar..biraz sıkışık olun yeter..

Daha önce de demiştim.9 kaliteli yumurtam oluşmuştu.7 si işlem görmüş..Ve bugünde transferimin 5.günü.3 embriyoyu uygun görmüş dr.Benim kalbimden geçen de üçtü zaten.Dr.um transfer ettiklerimle aynı kalitede 4 yumurtan daha var.Dondurmalısınız dedi..Bizde okeyledik.
Herşeyin hayırlısı ALLAHTAN..Arkadaşlarım en güzel mutlulukları tadalım inşallah hepbirlikte allahın izniyle..Sevgiyle kalın..

canım benim....insanlara moral vermek hep kolaydır bir de yaşayana soracaksın..Anlamaya çalışıyorum seni...Ancak moralini ve umudunu yüksek tut..Yelkenleri suya indirmek falan yok..Pelly nin dediği gibi şu an görünürde 10 adet yumurtan var.. ve toplama günü inan sayısı beklenenden daha fazla olabiliyor..ben de 3-5 tane fazladan yumurta toplandı..Yumurtalarının kaliteleri çok çok önemli...Umudumuz kaliteli yumurtalara sahip olman.İnşallah öyledir.Her hayırda bir şer..Her şerde biir hayır vardır unutma..

Şimdi sen düne değil bugüne ve yarına bak..Bazı şeyler kader.... bazı şeyler şans... bazı şeyler de tedbirle gelişir..Kısmetin şansın kaderin açık olsun canım benim..Herşey Allahın izniyle..Bu gece çatlatma iğnesini vurduracakmışsın..Canım dualarım seninle..Dilerim herşey gönlünün istediği gibi olur...

Seninle evlilik tarihlerimiz yakın :) ilk tüp denememiz ve aynı gün tedaviye başladık. Bu yüzden bir bağ oluştu sanırım. İkimiz için de sonuç hayırlı olur inşallah :içelim:

pelly ve günışığı sizin evlilik tarihiniz neymiş valla merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…