Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

arkadaşlar hem yeni üyeyim-hem ilk tüp denemem...hamile olanları şimdiden kutluyorum..deneme aşamasında olan bizlere de allah nasip etsin diyorum...ben daha önce normal yolla 2 kez hamile kaldım ancak kürtaj oldum...2 yıldır da korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum..nedensiz inferlite anlayacağınız...ya da allahı küstürdüm..2 kez verdim almadın dedi sanırım...kısa protokol uygulandı bana..dün son puregon u oldum...bugünkü kontrolde 5-6 adet 18 mm-23 mm arası yumurta tespit edildi...akşam 22.00 de çatlatma iğnemi olacağım ve perşembe günü toplama yapılacak..burada okuduklarımdan sonra lokalden vazgeçtim..genel anesteziyle toplatacağım..bu arada geçirdiğim myom ameliyatı sebebiyle endometrium da problemim vardı..kalınlaşmıyordu..bugünkü ölçümlerde en kalın yeri 9.7 mm çıktı..umarım iyi bir değerdir..yumurtalarım az sayıda biliyorum..biraz moralim bozuk bu yüzden..ama desenize bize lazım olan 1 yumurta ve 1 adet sperm... bu 5-6 yumurta erken gelişti bende..6 günde bu boyuta ulaştılar...diğerleri yetişemedi...demekki çok aceleci bir bebişim olacak...bende kendi yolculuğumu burdan sizlerle paylaşacağım...kadıköy acıbadem hastanesinde yapılıyor işlemlerim..doktorum doç.cem demirel..aranızda acıbadem de tedavisi süren var mı?umarım herşey yolunda gider..32 yaşındayım ve geç kalmaktan çok korkuyorum...bir de sigara kullanıyorum...ve hala da bırakamadım..aranızda tedavi görürken sigara kullanan oldu mu?allah yardımcımız olsun...

arkadaşlar hem yeni üyeyim-hem ilk tüp denemem...hamile olanları şimdiden kutluyorum..deneme aşamasında olan bizlere de allah nasip etsin diyorum...ben daha önce normal yolla 2 kez hamile kaldım ancak kürtaj oldum...2 yıldır da korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum..nedensiz inferlite anlayacağınız...ya da allahı küstürdüm..2 kez verdim almadın dedi sanırım...kısa protokol uygulandı bana..dün son puregon u oldum...bugünkü kontrolde 5-6 adet 18 mm-23 mm arası yumurta tespit edildi...akşam 22.00 de çatlatma iğnemi olacağım ve perşembe günü toplama yapılacak..burada okuduklarımdan sonra lokalden vazgeçtim..genel anesteziyle toplatacağım..bu arada geçirdiğim myom ameliyatı sebebiyle endometrium da problemim vardı..kalınlaşmıyordu..bugünkü ölçümlerde en kalın yeri 9.7 mm çıktı..umarım iyi bir değerdir..yumurtalarım az sayıda biliyorum..biraz moralim bozuk bu yüzden..ama desenize bize lazım olan 1 yumurta ve 1 adet sperm... bu 5-6 yumurta erken gelişti bende..6 günde bu boyuta ulaştılar...diğerleri yetişemedi...demekki çok aceleci bir bebişim olacak...bende kendi yolculuğumu burdan sizlerle paylaşacağım...kadıköy acıbadem hastanesinde yapılıyor işlemlerim..doktorum doç.cem demirel..aranızda acıbadem de tedavisi süren var mı?umarım herşey yolunda gider..32 yaşındayım ve geç kalmaktan çok korkuyorum...bir de sigara kullanıyorum...ve hala da bırakamadım..aranızda tedavi görürken sigara kullanan oldu mu?allah yardımcımız olsun...

sevgili nestle ben de 30 yaşındayım 12 yıldır 1 paket sigara içiyordum bırakmaksızın..tedaviye başlayınca azalttım azaltım derken günde 1-2 perşembe transferim olacak embriyolar transfer edilsin o bir iki de olmayacak..ben bursa acıbadem de tedavideyim..benim ilk denemem ve microm..

7 haziran senin için en uğurlu ve mutlu gün olur inşallah....

Amin canım sağol sizide kutluycaz burda inşallah, blastosist seviyesinde embriyoların daha çok şansı var bence, inşallah senin bebişlerinde seni tutar sıkıca

sevgili nestle ben de 30 yaşındayım 12 yıldır 1 paket sigara içiyordum bırakmaksızın..tedaviye başlayınca azalttım azaltım derken günde 1-2 perşembe transferim olacak embriyolar transfer edilsin o bir iki de olmayacak..ben bursa acıbadem de tedavideyim..benim ilk denemem ve microm..

BENİM YUMURTALAR TOPLANIRKEN SENİN TRANSFERİN OLACAK..DEMEKKİ SENİN ANNELİK HABERİNİ BENDEN ÖNCE ALACAĞIZ:)BU YOL ÖYLE GARİP Kİ, SANKİ OTURMUŞ FİLM İZLER GİBİYİM..SANKİ BUNLARI BEN YAŞAMIYORMUŞUM GİBİ...HALA BEYNİM HAMİLE KALACAĞIMA İNANMIYOR..AMA KALBİM ERKEK OLACAĞINI TESPİT ETTİ BİLE...HATTA ADINI BİLE KOYDU..UMARIM KALBİM BEYNİMİ YENER...HEPİMİZE BOL ŞANS....

teşekkür ederim seybay bugün transferim oldu 3 emrio transfer ettiler.6 haziran cuma günü sonucu öğrenicez.Hayırlısı inşallah güzel haberler alırım.Bugünler nasıl geçer bilmiyorum.Allahım hepimize mutlu günler göstersin.Dua edin benim içinde.

Hadi gözün aydın bir kısmını atlattın, inşallah sağlıkla tutunurlar, 3 gün evden sakın çıkma çok gezinme gezinirkende yavaş hareket et, sonucu alana kadar hiç ev işi yapma çok mecbursan yemek sadece oda dinlene dinlene, yükseğe uzanma, ağır sakın kaldırma, bel ve karın bölgeni üşütme sıcak tutmaya çalış, çorabı zaten söylemiştim sıcak mıcak diye çıkarma sakın ayaklarını hiç üşütme, 3 gün banyo yapma ve sonrasında da mümkün olduğu kadar içeri su gitmesin

ve çatlatma iğnesi olunmuştur..kısmet perşembe günkü toplamaya...arkadaşlar toplamadan sonra ne kadar dinlenmek lazım?birde şunu ye, bunu yeme/içme gibi önerisi ya da bilgisi olan var mı? toplamadan önce ve sonra kadın/erkeğin yapması gerekenleri bana bir yazarsanız çok memnun olurum...

ve çatlatma iğnesi olunmuştur..kısmet perşembe günkü toplamaya...arkadaşlar toplamadan sonra ne kadar dinlenmek lazım?birde şunu ye, bunu yeme/içme gibi önerisi ya da bilgisi olan var mı? toplamadan önce ve sonra kadın/erkeğin yapması gerekenleri bana bir yazarsanız çok memnun olurum...

Canım toplamadan sonra o gün dinlensen yeter gerisi önemli değil birde ilişkiye girmemeniz lazım zaten doktor söyler, transferden sonrası içinde yukarıda biozard'a yazdıklarımı yaparsan iyi olur

teşekkür ederim kuzi bilgilerin için.Hepsini yapmaya çalışırım.Ama bugün daha ilk günüm yatmaktan sıkıldım valla.Çalışırken evde olsamda dinlensem diyodum.Şimdide yatamıyorum.Ya bide transferden sonra hangi ilaçları kullandınız?Ben folbiol,Bebe Aspirini ve progestan fitil kullanıyorum.Başka bişey yok.Bi jel duymuştum ama bana vermediler.

Günaydın, bugün tedavinin 12. günü. dün akşam endometriyum 9 mm olmuştu, 8-9 tane de 15-16 mm yumurta var. bu akşam doktorum tekrar bakacak. inşallah gece de çatlatma iğnesini vururuz.

Biozard transferin hayırlı olsun, 12 günün keyifli geçer umarım, sonunda da iyi haberler verirsin bize. Sonra sıra seybay da, sonra da günışığı ve ben inşallah :hooray:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

selam kıslar ben bu ay dondurulmuş embriyolar için tedavi görüyordum maalesef embriyolar çözüldükten sonra kaliteleri çok kötüydü o yüzden tedavim iptal oldu....ben daha fazla bekleyemiyeceğimden dr um adet olduğuj zaman gelebilirsin ara koymaya gerek yok dedi bugün adetimin 3. günü ve iğnelerime başladım(gonal f) 225 dozla inşallah bu sefer bebişime kavuşurum artık

Günaydın, bugün tedavinin 12. günü. dün akşam endometriyum 9 mm olmuştu, 8-9 tane de 15-16 mm yumurta var. bu akşam doktorum tekrar bakacak. inşallah gece de çatlatma iğnesini vururuz.

Biozard transferin hayırlı olsun, 12 günün keyifli geçer umarım, sonunda da iyi haberler verirsin bize. Sonra sıra seybay da, sonra da günışığı ve ben inşallah :hooray:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

sevgili pelly umarım hakkında herşey yolunda gider.Yumurta toplamada,öncesinde görülen sayıdan daha fazla yumurta toplanabiliyor..Benim öyle oldu 3-5 tane fazladan toplandı.Sayı çoğaldıkça ve onlarda kaliteliyse eğer döllenme şansı daha yüksek oluyor..dilerim umduğundan daha güzzel neticeler alırsın.Sana ve tedavi gören herkese bol şans...:nazar:

Yarın perşembe ve büyük gün...Toplamadan sonraki 5.günüm. öğlen 12 de transferim olacak hayırlısıyla..Ayyy.....beni bi heyecan sardı...

Yarın nasipse akşam sularında embriyolarımla başbaşa olacağız evimizde..Epeyce ayrı kaldık zaten.UMARIM TRANSFERİM VE SONUCUM YÜZÜMÜ GÜLDÜRÜR..

Henüz bilmiyorum kaç tane embriyo koyacaklarını..Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...:nazar:

pelly1 teşekkür ederim dua et bizim için.seybay sanada ii şanslar.Umarım herşey yolunda gider.sonuçları peşpeşe alıcaz umarım hepimizinki hayırlısıyla pozitif olur.
ya bide bilen varsa bişey sorucam.Benim transferim dün oldu.Bugün iki kasığımın arasında bir ağrı var.daha doğrusu çekilme gibi.dün arada bir oluyordu ama bugün devamlı var.Bu normalmi acaba.

pelly1 teşekkür ederim dua et bizim için.seybay sanada ii şanslar.Umarım herşey yolunda gider.sonuçları peşpeşe alıcaz umarım hepimizinki hayırlısıyla pozitif olur.
ya bide bilen varsa bişey sorucam.Benim transferim dün oldu.Bugün iki kasığımın arasında bir ağrı var.daha doğrusu çekilme gibi.dün arada bir oluyordu ama bugün devamlı var.Bu normalmi acaba.

canım hayırlı olsun bebeişlerin:emir_bebek::emir_bebek:inşallah sıkı sıkı tutunurlar kasık ağrısı olması bana normal demişlerdi yumurtalıklarından oluyo içeme doğdu bence olucak valla bebeişlerin canım sakın stres yapma ben transferden sonra 30 dk yattım sonta hep gezdim dolaştım ertesi gün işe gittim bende bu gün 14.gün b hcg 557 çıktısırnaşık şeysırnaşık şey:teytey::teytey: ama nasıl korkuyorum inşallah herşey yolunda gider Allah hepimizin yardımcısı olsun sen 7 haziranda test sonucunu alcaksın dimifisfisfis 5 de yaptır çok merak ediyorum ben müjdeni bekliyorum:dance::dance::1hug:

elagülce canım senin için inan çok sevindim.Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin.benim testim 6 haziran dedi doktorum.o zamana kadar bekleyebilecekmiyim bilmiyorum ya.Of bu zaman hiç geçmiyo.Doktor 3 gün yat cuma işe başlarsın dedi.Bu cuma işe başlıycam haftaya cumada sonucu alıcam.Ağrım var ama adet sancısı gibi değil değişik bu.

slm arkadaşlar bende tüp bebek yaptım benimde sonuç için 12 gün beklemem lazımdı ama dayanamayıp tarihinden 4 gün önce test yaptım çıktı. 4 gün sonra kan testimde de 1500 çıktı. doktor muhtemelen ikiz demişti.21 gün sonra ultrasona girdim gerçektende ikiz. şimdi 2.5 aylık hamileyim allah herkesin gönlüne göre versin.

slm arkadaşlar bende tüp bebek yaptım benimde sonuç için 12 gün beklemem lazımdı ama dayanamayıp tarihinden 4 gün önce test yaptım çıktı. 4 gün sonra kan testimde de 1500 çıktı. doktor muhtemelen ikiz demişti.21 gün sonra ultrasona girdim gerçektende ikiz. şimdi 2.5 aylık hamileyim allah herkesin gönlüne göre versin.

Valla bu güzel haberleri duyunca bizlerin de içine bir ümit ve heyecan doğuyor.Nasıl yaşanılası bir duygudur o kimbilir?

Menekşe Allah sağlıklı sıhhatli bebeklerinle anneliği yaşatmayı nasip etsin inşallah sana...Tabi bizlere de...:emir_bebek:

merhaba, ben de adetimin 21. günü lucrine başladım..cuma adetimin 3 günü doktora gideceğim, ultrason ve kan testi için..bi de ilaçların nasıl kullanılacağını anlatacaklarmış, bana verilen ilaçlar lucrin, gonal f, bir jel ve ovitrelle mi ne adı öle birşeyler..başlarken iğneden çok korkuyodum ama neyseki sıfır acı hissiymiş...çok rahatladım şimdi yeni korkum toplama işlemi...o da bitti mi gerisi kolay..beklemeyi saymazsak tabi :)

X