arkadaşlar hem yeni üyeyim-hem ilk tüp denemem...hamile olanları şimdiden kutluyorum..deneme aşamasında olan bizlere de allah nasip etsin diyorum...ben daha önce normal yolla 2 kez hamile kaldım ancak kürtaj oldum...2 yıldır da korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum..nedensiz inferlite anlayacağınız...ya da allahı küstürdüm..2 kez verdim almadın dedi sanırım...kısa protokol uygulandı bana..dün son puregon u oldum...bugünkü kontrolde 5-6 adet 18 mm-23 mm arası yumurta tespit edildi...akşam 22.00 de çatlatma iğnemi olacağım ve perşembe günü toplama yapılacak..burada okuduklarımdan sonra lokalden vazgeçtim..genel anesteziyle toplatacağım..bu arada geçirdiğim myom ameliyatı sebebiyle endometrium da problemim vardı..kalınlaşmıyordu..bugünkü ölçümlerde en kalın yeri 9.7 mm çıktı..umarım iyi bir değerdir..yumurtalarım az sayıda biliyorum..biraz moralim bozuk bu yüzden..ama desenize bize lazım olan 1 yumurta ve 1 adet sperm... bu 5-6 yumurta erken gelişti bende..6 günde bu boyuta ulaştılar...diğerleri yetişemedi...demekki çok aceleci bir bebişim olacak...bende kendi yolculuğumu burdan sizlerle paylaşacağım...kadıköy acıbadem hastanesinde yapılıyor işlemlerim..doktorum doç.cem demirel..aranızda acıbadem de tedavisi süren var mı?umarım herşey yolunda gider..32 yaşındayım ve geç kalmaktan çok korkuyorum...bir de sigara kullanıyorum...ve hala da bırakamadım..aranızda tedavi görürken sigara kullanan oldu mu?allah yardımcımız olsun...