Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

sorun eşimde bünyem kaldırmazmış bi sürü zorluk boşver diyo ben ilk defa girdim bu bölüme hiç bilmiyorum onları

henüzz eşim tedavi görüyor bu ay tekrar gitcek dr a kesin tüp bebek diycek sanmıyorum sonucun değiştiniii

canım sen daha şimdiden bu kadar dert etme bakalım belkide tüp bebek değildir şayet tüp bebeksede okadar çok sabır lazomki allah hepimizin yardımsısı olsun inş

selam canım bende t bebek tedavisine başlıcam ama biraz heyecanlıyım destegini
bekliyorum

Merhaba Arkadaslar Cok merak ettiğim bir konu var. bizde kısmetse uzun protokol ile tup bebek tedavisine başlıyoruz..Yani periyodun 20-21 günü. Biz aynı zamanda korunmadıkta.. ya bu dönemde gebelik oluştuysa kullanılacak ilaçlar zarar vermiyor mu? Yoksa öncesinde kan testi falan belli olabiliryor mu? (20-21 gün çok erken bir zaman ?) siz buna dikkat ettiniz mi yada doktorunuz test falan istedi mi??

uzun protokol ile tup bebek yaptıranlar iğnelere başlamadan hamile olma ihtimaline karsı gebelik testi yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…