Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

arkadaşlar ben reyyan yeni üyeyim 9 aylık evliyim ya cok kötüyüm bugün tahlil sonuçlarında bende prolaktin yüksek çıktı dr ilaç verdi eşimin de sperm sayısı 2 milyonmuş.. ya çok mu kötü bu değer aşılama olması için bile belli bi değer olması lazımmış galiba tüp bebek kesin çzüm oluyomu ya bide ikimizdede var sorun şok olduk ya çocuksuz bir hayat düşünemiyorum

aramıza hoşgeldin canım a.s.bence yaşındaha çok genç üzülmene gerekyok prolaktinin kaç çıktı?tedavi ile düşüyo zaten üzülme eşin içinde devlet destekliyo zaten size tüp bebek denicekler bence eşinle birbirinize destekolun erkekler daha hassas bu konularda rahat ol stres yapma bence herşeyin hayırlısı

ben Dr. Pakize Tarzi Tüp Bebek Merkezindeyim.Bakalım hayırlısı senin transfer yapıldı galiba elagülce.Kaç günün kaldı teste?Bana 2 emrio transfer edilecek.Niye 3-4 dedinki?Sana o kadarmı transfer edildi?biraz fazla değilmi?Normalde 2 diye biliyorum ben.Bu arada o spekülüme 5 dk bile dayanamamıştım ben kanamam olmuştu.15 dk nasıl dayanırım bilmiyorum.of pazartesiyide atlatsaydım hayırlısıyla.

şimdi diğer bölümde okudum senin test günün pazartesiymiş umarım pozitif sonucunu alırsın.inşallah değerin çok çok yükselmiştir.Allah hepimize bu güzel sonuçları yaşatsın.Pazartesi ben transfere sen teste desene.

şimdi diğer bölümde okudum senin test günün pazartesiymiş umarım pozitif sonucunu alırsın.inşallah değerin çok çok yükselmiştir.Allah hepimize bu güzel sonuçları yaşatsın.Pazartesi ben transfere sen teste desene.

evet canım Allah hepimize yardım etsin benim 4 yumurta döllendi gördüm ama 2 tranferedildi

Dün yumurtalarım toplanmıştı.Bugün ilk günüm ve haber geldi.18 yumurta toplanmıştı 14 ü kaliteliydi.Bugün öğlen embriyolog aradı.9 tanesi döllenmiş..Dilerim kaliteli bir şekilde bölünmeye ve döllenmeye devam ederler.. Heyecanlıyım..Yarın ne olacak..Sanırım önümüzdeki hafta içinde allahın izniyle transferim gerçekleşir..Annesi embriyoları için şimdiden çok heyecanlı..Allahım hepimizin kalbine göre verirsin inşallah....DEVAM EDECEK...

günışığı senin transferin oldumu?

merhaba elagülce,a.s. inşallah pazartesi müjdeli haberler verirsin bize... sonuç için bizi fazla bekletme olurmu... merakla bekliyoruz...
canım ben daha iğne aşamasındayım.. pazartesi kontrolüm var... herşey yolunda gider ise sanırım çarşamba yada perşembe yumurta toplama işlemi yapılabilirmiş...

canım hayırı olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsın belirti olmaması da normal sanırım takma kafana benimde transfer sonrası 15. günüm bugün hala bi belirtim yok ama b hcg sonuçlarında gebelik var çıktı inşallah olumlu haberlerini söylersin biz burdan

sevgili chadii, tebrikler... a.s. :nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

elagülce bilgilerin için sağol canım.bugün haberi aldım 6sıda döllenmiş ama kalitesini bilmiyorum.Yarın tekrar arıycam merkezi büyük ihtimal pazartesi transfer olacak.Ondan sonra sabırla beklemek kalacak geriye.Bakalım inşallah hayırlısı olur.Yalnız o spekülüm varya o benim canımı çok acıtıyo.Neden diyeceksin 2,5 ay önce kist ameliyatı oldum ben ondan sonra bir kere takıldı o spekülüm ve acısını anlatamam ölüyorum sandım.ve kananmam oldu sonrada.doktor henüz ameliyat izleriin geçmemiş dedi.Ameliyattan önce bikaç kez takmışlardı hiç acımıyodu ozaman.Şimdi çok acıyo.Transferdende o yüzden çok korkuyorum.Yine o aleti takacaklar çünkü.

biozard canım... bol şans diliyorum...a.s. lütfen sakin olmaya çalış.... dr lar sana yardımcı olacaktır... geçirdiğimiz aşamaların hepsi birbirinden zor ve zahmetli... maddi manevi yıpratıyor insanı... sen şuan transfer aşamasındasın... diğer aşamaları başarıyla tamamlamışsın ve şu an 6 bebiş seni bekliyor... ALLAH ın izniyle bunuda atlatırsın canım... inşallah bebişler de sana sıkı sıkı tutunurlar....Allah yardımcın olsun tatlım.... İnşallah sende müjdeler vereceksin bizlere...

seybay tedavini dikkatle izliyorum henuz tedaviye baslamadik amamcok heyecanliyim
sizdeki sorun sadece spermlerlemi ilgili yada
sende herhangi bisey varmiydi hormonel veya baska bi sorun
canim simdiden gozun aydin insallah

merhaba arkadaşlar, dün 3. kontrole gittim. yumurtalar güzel gelişiyor. rahim de 7 mm olmuş. salı akşam tekrar kontrole gideceğim. herşey yolunda giderse çarşamba pregnyl olurum, yumurtalar da cuma toplanır. 1-2 hafta arayla herkesin güzel haberlerini alırız inşallah.

seybay tedavini dikkatle izliyorum henuz tedaviye baslamadik amamcok heyecanliyim
sizdeki sorun sadece spermlerlemi ilgili yada
sende herhangi bisey varmiydi hormonel veya baska bi sorun
canim simdiden gozun aydin insallah

merhaba fato..bizdeki sorun sadece sperm sayısı şekil bozukluğu ve haraketsizlik...ben de allaha şükür bir problem yok.Tedavimi takip etmene sevindim...Elimden geldiğince yaşadıklarımı anlatarak tedavi sürecindeki ve yeni başlayacak arkadaşlara ön bir hazırlık olsun diye paylaşıyorum.Biz kadınlar paylaşmayı severiz konuştukça rahatlarız..Burada dertleşiyoruz bilgileniyoruz soramadıklarımızı ya da konuşamadıklarımızı aktarıyoruz..Bir nevi moral oluyor terapi oluyor herbirimize.Ben de bu sitede bir çok arkadaştan bir çok şey öğrendim yeri geldi kendime pay çıkardım yeri geldi umut oldu bana...Bu yüzden mutluyum..Dilerim herkes hayatı boyunca hep mutluluk yaşar...

Senin de tedavin şimdiden hayırlı olsun...

günışığı iyi dileklerin için sağol umarım Allah hepimizin yüzünü güldürür.Bugün doktoru aradım yine 6 sıda döllenmişti ya hepsinin kalitesi aynıymış.1-2 gün daha bekleyeceklermiş.En kalitelilerini koymak için.3 Tane transfer edilecekmiş.Salı yada Çarşamba.

Günışığı canım ben bugün dayanamadım eşiminde gazıyla b hcg tekrar baktırdım 107.68 :teytey::teytey::teytey:hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :dance::dance::dance:11.günüm senin içinde dua edicem sakın stres yapma herşey yolunda gidicek inşallah olumlu düşün

merhaba arkadaşlar, dün 3. kontrole gittim. yumurtalar güzel gelişiyor. rahim de 7 mm olmuş. salı akşam tekrar kontrole gideceğim. herşey yolunda giderse çarşamba pregnyl olurum, yumurtalar da cuma toplanır. 1-2 hafta arayla herkesin güzel haberlerini alırız inşallah.

CANLARIM...

Biriniz pazartesi biriniz salı kontrollere gidiyormuşsunuz.Sanırım bu hafta içinde de sizlerin yumurtaları toplanır...

Allah hakkınızda hayırlısını etsin..bol şans diliyorum her ikinize de..Toplama işinden korkmayın..Umarım dilediğiniz güzel sonuçları alırsınız..:hooray:

PELLY ... GÜNIŞIĞI......ALLAHA EMANET OLUN...

Beni de mutlaka haberdar edin öpüyorum geleceğin güzel anne adayları...:1hug:

Son düzenleme:
elagülce mrh cnm kendini rahat tut sakın olumsuz düşünme inşallah güzel haberlerini duyucaz burdan bize ben hamileyim diyeceksin dualarım seninle ama lütfen olumsuz düşünmemeye çalış bende bir kez aşılama bir kezde tüp yaptırdık sonuç negatif 2 ci tüp başladık iğnelere başladık 6 cı günde iptal oldu yumurta fazla olmadı 3 yumurtayla devam etmedi dr.şimdi hazirandaki ilk adetle fsh değerime bakılacak ona göre haziran ve temmuz tekrar inşallah bu kez olur bende 4 yıllık evliyim tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz allaha emanet ol...kendine çok dikkat et...öpüyorum...26/05/08 senin bize burdan hamileyim dediğin güzel birgün olur...İNŞALLAH

elagülce mrh cnm kendini rahat tut sakın olumsuz düşünme inşallah güzel haberlerini duyucaz burdan bize ben hamileyim diyeceksin dualarım seninle ama lütfen olumsuz düşünmemeye çalış bende bir kez aşılama bir kezde tüp yaptırdık sonuç negatif 2 ci tüp başladık iğnelere başladık 6 cı günde iptal oldu yumurta fazla olmadı 3 yumurtayla devam etmedi dr.şimdi hazirandaki ilk adetle fsh değerime bakılacak ona göre haziran ve temmuz tekrar inşallah bu kez olur bende 4 yıllık evliyim tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz allaha emanet ol...kendine çok dikkat et...öpüyorum...26/05/08 senin bize burdan hamileyim dediğin güzel birgün olur...İNŞALLAH

nehircim ben bugün baktırdım kanda b hcg 107.68 yarını bekleyemedim inşallal katlanarak devam eder dış gebelik olmasında çok araştırıncada insanın kafasında hep acabalar oluyo bu değer 11.gün için iyimi?acabaCADIARZUinşallah seninde hamile haberini alırız canım herkez için dua ediyorum inşallah bebişlerimizi kucağımızda görmekte nasipolur:nazar::nazar:

hayırlı olsun cnm çok güzel bir haber allah temamına erdirsin kendine dikkat et...öpüyorum

inşallah cnm bu değer maşallah çok güzel cnm allah meleğini kucağına almayıda nasip etsin cnm belkide ikizdir inşallah kendine dikkat et tmm görüşürüz

biozard mrh cnm hayırlı olur inşallah hayırlısıyla transferinde güzel geçer kendine dikkat et öpüyorum...

Günışığı canım ben bugün dayanamadım eşiminde gazıyla b hcg tekrar baktırdım 107.68 :teytey::teytey::teytey:hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :dance::dance::dance:11.günüm senin içinde dua edicem sakın stres yapma herşey yolunda gidicek inşallah olumlu düşün

:sm_cool: Çokkkk sevindim hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :teytey::nazar:

inşallah cnm bu değer maşallah çok güzel cnm allah meleğini kucağına almayıda nasip etsin cnm belkide ikizdir inşallah kendine dikkat et tmm görüşürüz

Çok sağol canım.Allah sana ve herkese mutlu haberler almayı nasip etsin.
Umtla ve inatla mücadelesini devam ettiren herkes sonunda mutluluğa ulaşacaktır.
Bence iyi bir merkez , konusunda uzman doktorları bulmak ve inanmak tedavinin % 50 si.

Her şey gönlünce olur.Allah dualarını kabul eder.

pelly1 tedavin hayırlı olsun cnm inşallah en kıza zamanda güzel haberler alırız hepinizden kendine dikkat et cnm allah emanet ol...

X