- 20 Mart 2008
- 1.640
- 1
arkadaşlar ben reyyan yeni üyeyim 9 aylık evliyim ya cok kötüyüm bugün tahlil sonuçlarında bende prolaktin yüksek çıktı dr ilaç verdi eşimin de sperm sayısı 2 milyonmuş.. ya çok mu kötü bu değer aşılama olması için bile belli bi değer olması lazımmış galiba tüp bebek kesin çzüm oluyomu ya bide ikimizdede var sorun şok olduk ya çocuksuz bir hayat düşünemiyorum
şimdi diğer bölümde okudum senin test günün pazartesiymiş umarım pozitif sonucunu alırsın.inşallah değerin çok çok yükselmiştir.Allah hepimize bu güzel sonuçları yaşatsın.Pazartesi ben transfere sen teste desene.
günışığı senin transferin oldumu?
canım hayırı olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsın belirti olmaması da normal sanırım takma kafana benimde transfer sonrası 15. günüm bugün hala bi belirtim yok ama b hcg sonuçlarında gebelik var çıktı inşallah olumlu haberlerini söylersin biz burdan
elagülce bilgilerin için sağol canım.bugün haberi aldım 6sıda döllenmiş ama kalitesini bilmiyorum.Yarın tekrar arıycam merkezi büyük ihtimal pazartesi transfer olacak.Ondan sonra sabırla beklemek kalacak geriye.Bakalım inşallah hayırlısı olur.Yalnız o spekülüm varya o benim canımı çok acıtıyo.Neden diyeceksin 2,5 ay önce kist ameliyatı oldum ben ondan sonra bir kere takıldı o spekülüm ve acısını anlatamam ölüyorum sandım.ve kananmam oldu sonrada.doktor henüz ameliyat izleriin geçmemiş dedi.Ameliyattan önce bikaç kez takmışlardı hiç acımıyodu ozaman.Şimdi çok acıyo.Transferdende o yüzden çok korkuyorum.Yine o aleti takacaklar çünkü.
seybay tedavini dikkatle izliyorum henuz tedaviye baslamadik amamcok heyecanliyim
sizdeki sorun sadece spermlerlemi ilgili yada
sende herhangi bisey varmiydi hormonel veya baska bi sorun
canim simdiden gozun aydin insallah
merhaba arkadaşlar, dün 3. kontrole gittim. yumurtalar güzel gelişiyor. rahim de 7 mm olmuş. salı akşam tekrar kontrole gideceğim. herşey yolunda giderse çarşamba pregnyl olurum, yumurtalar da cuma toplanır. 1-2 hafta arayla herkesin güzel haberlerini alırız inşallah.
elagülce mrh cnm kendini rahat tut sakın olumsuz düşünme inşallah güzel haberlerini duyucaz burdan bize ben hamileyim diyeceksin dualarım seninle ama lütfen olumsuz düşünmemeye çalış bende bir kez aşılama bir kezde tüp yaptırdık sonuç negatif 2 ci tüp başladık iğnelere başladık 6 cı günde iptal oldu yumurta fazla olmadı 3 yumurtayla devam etmedi dr.şimdi hazirandaki ilk adetle fsh değerime bakılacak ona göre haziran ve temmuz tekrar inşallah bu kez olur bende 4 yıllık evliyim tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz allaha emanet ol...kendine çok dikkat et...öpüyorum...26/05/08 senin bize burdan hamileyim dediğin güzel birgün olur...İNŞALLAH
Günışığı canım ben bugün dayanamadım eşiminde gazıyla b hcg tekrar baktırdım 107.68 :teytey::teytey::teytey:hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :dance::dance::dance:11.günüm senin içinde dua edicem sakın stres yapma herşey yolunda gidicek inşallah olumlu düşün
inşallah cnm bu değer maşallah çok güzel cnm allah meleğini kucağına almayıda nasip etsin cnm belkide ikizdir inşallah kendine dikkat et tmm görüşürüz