- 7 Nisan 2008
- 257
- 0
aktüel çok sağol. ben de yeni doktordan geldim.. hani o gelemeyen adetim vardı ya... 3.günü diye doktora gittik. kan tahlili ve ulturason vs. evet şu adet ve lekelenme olayı aynı senin dediğin gibiymiş..yani problem yok.rahim kalınlığımda şu an için 4mm miş. Doktorum çok iyi dedi.Allaha şükür..
sevgili aktüel senin hikayen nedir? paylaşabilir misin?
SEYBAY canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindimm... sırnaşık şey.. merionallara ne zaman ve hangi dozla başlıyorsunn??? Bende de bugün lekelenme başladı...
Bugün yine muayenedeydim..tedavim boyunca ilaçlarımın dozu hiç değişmedi.Dr. bana ideal olan 10 ile 20 yumurta oluşturmak demişti benim 12 yumurtam oluşmuş..Yarın yani perşembe 21:00 da çatlatma iğnesini vurduracağım.Cumartesi sabahı 09:00 da da yumurta toplama gerçekleşecek.. Dilerim kaliteli yumurtalar oluşturmuşumdur.Şimdi şimdi heyecanlanmaya başladım ..hakkımızda hayırlısı..DEVAM EDECEK..
CANIM MERHABA NASILSIN ??? Transfer yaklaştıkça heyecan artıyor değil mi??
İnşallah herşey yolunda gider.. İnşallah kaliteli embiriyolar oluşur ve sana sıkı sıkı tutunur... sonra da bize müjdeler :sm_cool: , halaya davet edersin...:teytey:
CANIMMMMM Allah yardımcın olsun, emeklerini boşa çıkarmasın... a.s.
Benimde salı günü kontrolüm vardı... ilaç dozu aynen devam ediyor... ultrasonda 5 tane yumurta gördüler sanırım arkadan gelenler de varmış... Cuma günü tekrar kontrole gideceğim... Senin iğnelerinin bitmesine sevindim doğrusu... Ben sabah akşam iğne yaptırdığımdan iki gündür oturamaz oldum, yerleri çok acıyor...kafamçokkarıştı
Allah sonumuzu iyi etsin...
selam kızlar. benimde bugün adetin 7. günü. 2. günden beri 150 ünite gonal-f (pko olduğumdan dikkatli gidiyoruz) + 10 mg lucrin kullanıyorum. Az önce kontrolden geldim. 10+ yumurtam var. en büyüğü 13 mm ama endometriyum ince. benim kanamam 5. ve 6. gün çok fazlaydı. bugün kesildi. doktor vajinadan östrojen tablet verdi, ilacı da 100 üniteye düşürdü, ctesi tekrar bakacak. inşallah endometriyum arayı kapar da transferim tehlikeye girmez. pko'nun gözü kör olsun.. bende kan pıhtılaşması problemi de var, yumurta toplama sonrası heparin kullanmaya başlayacağım.
Hepimize iyi şanslar....
saat 21:00 de çatlatma iğnesini vuruldum...Bu son iğnemdi..Yarın hiç bir iğne yok artık.Cumartesi de yumurtalarım hayata merhaba diyecek.. hayırlısı...
merhaba arkadaşlar siteyi takip ediyodum ama ancak üyeoldumben 1 tüp bebek denemem ve tranferim 14 mayısta oldu 26 mayısta gebelik testi yaptırıcam negetif çıkıcak diye çooooook korkuyorum senağlama hiç bir belirti yokkafamçokkarıştı
merhaba arkadaşlar siteyi takip ediyodum ama ancak üyeoldumben 1 tüp bebek denemem ve tranferim 14 mayısta oldu 26 mayısta gebelik testi yaptırıcam negetif çıkıcak diye çooooook korkuyorum senağlama hiç bir belirti yokkafamçokkarıştı
canım hayırı olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsın belirti olmaması da normal sanırım takma kafana benimde transfer sonrası 15. günüm bugün hala bi belirtim yok ama b hcg sonuçlarında gebelik var çıktı inşallah olumlu haberlerini söylersin biz burdan
canım hayırı olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsın belirti olmaması da normal sanırım takma kafana benimde transfer sonrası 15. günüm bugün hala bi belirtim yok ama b hcg sonuçlarında gebelik var çıktı inşallah olumlu haberlerini söylersin biz burdan
chadii sağol canım elimde değil yarın 10 gün test yaptırsam diye düşünüyorum transfer sonrası ilk 6 gün çok iyiydim ama ondan sonra strese girdim asıl sıkıntı yeni başlıyomuş bu olduğum iğneler ruhsal dengemi bozdu çok duygusallaştım olmıcak şeylere ağlıyorumCADIARZU