Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

SEYBAY canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindimm... sırnaşık şey.. merionallara ne zaman ve hangi dozla başlıyorsunn??? Bende de bugün lekelenme başladı...

Son düzenleme:
SEYBAY canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindimm... sırnaşık şey.. merionallara ne zaman ve hangi dozla başlıyorsunn??? Bende de bugün lekelenme başladı...

Günışığı merhaba canım...Dün doktora gitmiştim...Adetin 3.günü kan tahlilinde hormon değerlerim normal çıktığı için merional 300 ünite günde 1 kere...Lucrin de 5 üniteye indi..Cuma tekrar gidicem.Bugün merionalde 2.günüm olacak...Lekelenmen başlamış.. hadi hayırlısı...Ben de senin güzel haberlerini bekliyorum.. öptüm canım...

mrb kızlar bende 2.mikromu Seyhan başkente yaptırıyorum ama bugün biraz kafam karıştı.İlk micromu özel adana ankara tüp bebekte yaptırmıştım.başlarken eşime ve bana 2 şer adet antibiyotik vermişlerdi.bi de her gün folik asit vermişlerdi.ordan aklımda kaldı.17 mayısta lucrine başlayacağım bu gün hastaneyi aradım.bana folbiol+azro tablet+neopenetran yazdırdı.çok kızgınım.daha önceden tecrübem olmasa demekki bunu atlayacaklardı.bide lucrine ilk denememde 10 ile başladım bunlar 20 ile başla dediler.20 ile başlayan varmı ??????????

Bugün cuma muayenem vardı. Merional de 5.günüm.Sabahtan ulturasona girdim ve kan verdim.2 yumurtam daha fazla olgunlaşırken ve onları takiben daha yeni 5-6 yumurtam daha oluşmuş...Muayene ve hormonlarım çok şükür normal..İlaçlarımın dozajlarında herhangi bir değişiklik olmadı.. yola devam yani..Lucrin 5 ünite...Merional 300 ünite. Günde 1 kez..Adetimin 8. günü bugün yani, rahim kalınlığım 7,3 mm...Büyümeyle orantılı olarak kasıklarımda ağrı hissediyorum. Ayrıca yoğun kıvamlı beyaz kokusuz bir akıntım var..Bu beni bir an endişelendirdi..Ancak yumurtalar büyürken bu durum normalmiş..Hayırlısı bakalım..
Salı tekrar randevum var...DEVAM EDECEK..

Herkesin tedavisinin pozitif sonuçlanması diliyorum..:sm_cool:

Son düzenleme:
amamalesef benimki olmadı.45 yumurta topladılar 25 tanesi iyi çıktı 3 tane transfer yaptılar.ilk sonucum pozitif çıktı 3 üncüde değerim düştü ve adet oldum.senağlama

Bugün çarşamba yine muayenedeydim..tedavim boyunca ilaçlarımın dozu hiç değişmedi.Dr. bana ideal olan 10 ile 20 yumurta oluşturmak demişti benim 12 yumurtam oluşmuş..Yarın yani perşembe 21:00 da çatlatma iğnesini vurduracağım.Cumartesi sabahı 09:00 da da yumurta toplama gerçekleşecek.. Dilerim kaliteli yumurtalar oluşturmuşumdur.Şimdi şimdi heyecanlanmaya başladım ..hakkımızda hayırlısı..DEVAM EDECEK..

Son düzenleme:

CANIM MERHABA NASILSIN ??? Transfer yaklaştıkça heyecan artıyor değil mi??
İnşallah herşey yolunda gider.. İnşallah kaliteli embiriyolar oluşur ve sana sıkı sıkı tutunur... sonra da bize müjdeler :sm_cool: , halaya davet edersin...:teytey:
CANIMMMMM Allah yardımcın olsun, emeklerini boşa çıkarmasın... a.s.

Benimde salı günü kontrolüm vardı... ilaç dozu aynen devam ediyor... ultrasonda 5 tane yumurta gördüler sanırım arkadan gelenler de varmış... Cuma günü tekrar kontrole gideceğim... Senin iğnelerinin bitmesine sevindim doğrusu... Ben sabah akşam iğne yaptırdığımdan iki gündür oturamaz oldum, yerleri çok acıyor...kafamçokkarıştı
Allah sonumuzu iyi etsin...

Hayatım ben de seni merak ettim.sağolasın iyi dileklerin için.evet bugün son LUCRİN iğnemi vuracağım.3 saat sonra da çatlatma iğnesini..Düşündükçe heyecan basıyor.Bir an önce cumartesi olsun da uyuyup uyanmak istiyorum..İnsanın kafasında binbir türlü soru.Nasıl geçecek.Kaç yumurta toplanacak..Kaliteli mi...Döllenecek mi...vs ..vs.. Hayatta endişeler hiç bitmiyor..DEVAM EDECEK..

Allah hakkımızda hayırlı etsin..Sen de gelişmelerinden haberdar et beni..Ben yumurta toplama olayından sonra tekrar yazarım ..haberleşelim...bol şans...

Son düzenleme:
selam kızlar. benimde bugün adetin 7. günü. 2. günden beri 150 ünite gonal-f (pko olduğumdan dikkatli gidiyoruz) + 10 mg lucrin kullanıyorum. Az önce kontrolden geldim. 10+ yumurtam var. en büyüğü 13 mm ama endometriyum ince. benim kanamam 5. ve 6. gün çok fazlaydı. bugün kesildi. doktor vajinadan östrojen tablet verdi, ilacı da 100 üniteye düşürdü, ctesi tekrar bakacak. inşallah endometriyum arayı kapar da transferim tehlikeye girmez. pko'nun gözü kör olsun.. bende kan pıhtılaşması problemi de var, yumurta toplama sonrası heparin kullanmaya başlayacağım.
Hepimize iyi şanslar....

Son düzenleme:
Bugün perşembe saat 21:00 de çatlatma iğnesini vuruldum...Bu son iğnemdi..Yarın hiç bir iğne yok artık.Cumartesi de yumurtalarım hayata merhaba diyecek.. hayırlısı...

Son düzenleme:

Canım yumurta sayısı gayet güzel.. umarım diğer sıkıntılarını da atlatırsın.... Allah yardımcın olsun tatlımmm... Sonuç güzel olacak...:hooray: müjdeli haberlerini kutlayacağız hep birlikte....a.s.

saat 21:00 de çatlatma iğnesini vuruldum...Bu son iğnemdi..Yarın hiç bir iğne yok artık.Cumartesi de yumurtalarım hayata merhaba diyecek.. hayırlısı...

Seybaycım bol şans diliyorum tatlımm...a.s. dualarım seninle... inşallah ilk güzel haberi senden alacağız...:hooray: arkandan da pelly ve ben geliriz artık....sırnaşık şey

merhaba arkadaşlar siteyi takip ediyodum ama ancak üyeoldumben 1 tüp bebek denemem ve tranferim 14 mayısta oldu 26 mayısta gebelik testi yaptırıcam negetif çıkıcak diye çooooook korkuyorum senağlama hiç bir belirti yokkafamçokkarıştı

Canım aramıza hoşgeldin...a.s. moralini hiç bozma... içini ferah tut ve sabret... çok zor beklemek biliyorum.... Allahın izniyle güzel haberler alırsın inşallahhh...:hooray:
Benim de ilk denemem.. İnşallah bize güzel haberlerini müjdelersin....

Günışığı teşekkürederim inşallah beklemek çok zormuş hiç belirti olmaması kötüÇok üzgünüm çoook yapılan ilaçlardan anlaşılmıyokifisfisfis

canım hayırı olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsın belirti olmaması da normal sanırım takma kafana benimde transfer sonrası 15. günüm bugün hala bi belirtim yok ama b hcg sonuçlarında gebelik var çıktı inşallah olumlu haberlerini söylersin biz burdan

chadii sağol canım elimde değil yarın 10 gün test yaptırsam diye düşünüyorum transfer sonrası ilk 6 gün çok iyiydim ama ondan sonra strese girdim asıl sıkıntı yeni başlıyomuş bu olduğum iğneler ruhsal dengemi bozdu çok duygusallaştım olmıcak şeylere ağlıyorumCADIARZU

chadii bu arada çoook sevindim:teytey::teytey:hamile olmana ne kadar güzel

eğer çok merak ediyorsan dayanamıyacak gibiysen yaptır ama bekleyebilecek durumda isen bekle bence 12. gün yaptır testini ama ben dayanamayıp 8. günü gidip test yaptırmıştım ve sonucum 26,51 çıkmıştı ama dr için bu sonuç kötü bi sonuçtu tabii onlar 100 lerde değer bekliyorlar çünkü ama 12. gün için tabi bu 100 lü değer neyse sonra 11. günü tekrar gidip yaptırmıştım bu sefer 171 lerde çıkmıştı ve en sonda 13. günü yaptırdım 552 küsürlerd7e çıkmıştı allaha bin şükür allah herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…