merhaba sevimli hayalet güzel dileklerin için teşekkürler..Evet sonuçlarını bilemediğimiz bir yolculuğa çıktık..İlkler her zaman farklı ve anlamlıdır..ve inşallah ki hayırlısıyla son olur...sen de tedavinde inşallah hayırlı sonuçlar alırsın..
kaç yumurtan toplandı ve kaç kaliteli embriyon oluşturuldu.... bir de yumurta toplanması rahatsız edici bir olay mı?sevgiyle kal....
sevgili özlem ilgin için teşekkürler..
Lucrin de 10. günüm.7.günüm de kanamam geldi. 30 günde bir adet olurum.Doğum kontrol hapından mıdır ya da lucrin den midir bilmem bu sefer 27. günde adet oldum. Oldum mu olmadım mı anlamadım.Leke leke ...Endişendirdi bu beni..kanamam yeterli miktarda olur ama bu sefer koyu ve çok azdı.
Beni endişelendiren adetimin 3.günü kan tahlili ve ulturason muayenesinde bu olumsuz sonuç yaratır mı..Yumurta uyarıcı iğnelere başlayacağım merionale..Ancak bu adetimde içimden bişey atamadım ki..Umarım bu durum tedavimde sorun teşkil etmez.Bugün dr. randevum var...
DEVAM EDECEK...
selam. benim bugün 19. gün. 21. gün lucrin'e başlıyorum. normalde aynı gün d.k hapı bitiyor ama doktorum 4 gün daha devam et dedi. Lucrini adetten önce 7-8 gün kullanmamı istiyor. Adetlerim pko yüzünden düzensiz. son 2 ay 34 gündü. hap kullandığımda 25 günü şaşmaz. bu sefer 29 gün olacak. Seybay endişelenme bence hap yüzünden daha az kanaman olmuştur. Normal bir siklus yaşamadığın için kanama da farklı olabiliyor.
Canım inşallah iyi haberler alırsın ve biran önce başlarsın diğer ilaçlara.... Haplardan dolayı hem miktarda hem sürede kısalma oluyor zaten.... Benim lucrin de 11. günüm ancak benim adet günüm 5 gün geçti.. hafif hafif karın ağrıları az önce başladı... muhtemelen yarın yada çarşamba günü kanamam başlar... açıkçası hem korkuyorum hemde biran önce diğer ilaçlara başlamak için sabırsızlanıyorum... Nedir bu duygu karmaşası yaaaaa....:sm_confused:
bende aranıza katıldım.aklımın ucundan geçmezdi birgin bebeğim olması için tedavi olmam gerektiği...ama herşey insanlar için tüp bebek için başvurduk haftaya ssk dan heyet raporu alıcaz ve başlıcaz.bizi neler bekliyo az çok biliyoruz ama bunu yaşamak bambaşka bişeymiş.Allah dermansız dert vermesin
hepimizin gönlüne göre versin...:teselli:
sevgili günışığı demek ki aynı aşamalardayız şu an..Lucrin de 10. günüm.Merionale başlayacağım nasipse..Eşimin sperm sayısındaki azlıktan dolayı micro yaptırıyoruz ya sen?
Lucrin de 10. günüm.7.günüm de kanamam geldi. 30 günde bir adet olurum.Doğum kontrol hapından mıdır ya da lucrin den midir bilmem bu sefer 27. günde adet oldum. Oldum mu olmadım mı anlamadım.Leke leke ...Endişendirdi bu beni..kanamam yeterli miktarda olur ama bu sefer koyu ve çok azdı.
Beni endişelendiren adetimin 3.günü kan tahlili ve ulturason muayenesinde bu olumsuz sonuç yaratır mı..Yumurta uyarıcı iğnelere başlayacağım merionale..Ancak bu adetimde içimden bişey atamadım ki..Umarım bu durum tedavimde sorun teşkil etmez.Bugün dr. randevum var...
DEVAM EDECEK...
tatlım benim de bu ay doğum kontrol hapı ginera yüzünden aynı durum yaşandı dr doğum kontrol hapından dolayı böyle yaşıyorsun neredeyse 1 peti bile tam doldurmadım.Ama kıst falan yok.adetin ilk damlasından ,lekesinden itibaren ilk gün kabul ediliyor.çünkü horman dengesi ilk atım dan başlıyor.Hayırlısı olsun canım
Evet sevgili seybay yaklaşık aynı aşamalardayız.. ama sen biraz daha önde gidiyorsun galiba... be de daha adet başlamadı.... merakla güzel haberlerini bekliyorum... ben durumumumdan daha önce bahsetmiştim... Ben evlenmeden önce kistlerden dolayı ameliyat olmuştum.. Yaklaşık 2 yıllık evliyim...Evlendikten sonra herşey yolunda gidiyordu ama yılbaşında bir iki kez adet düzensizliği yaşadım...bunun üzerine dr aşılama yapalım dedi... şuan benimle ilgili herşey gayet iyiii...1 aşılamada eşimle ilgili süpriz durumlar ortaya çıktı... sayı ve hareketlilikte ciddi bir düşüş varmış bu nedenle 2 aşılama denenmeden hemen tüp bebek tedavisi başlatıldı... inşallah güzel sonuçlar alırız...