Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

Nestleciğim sen yarın sabahı da bekleyemezsin be kuzuuuummm...

Bak aldığın testin ismi neydi? ERKEN GEBELİK TESTİ..Niye yarın sabahı bekliyorsun ki..Bak ne diyo...ER-KEN GE-BE-LİK TES-Tİ....jeyyar

ver gazı sen ver....ama sabahı bekleyeceğim maalesef..çünkü tutulmuş sabah idrarı diyo..yani en az 4 saatlik idrar olacakmış..yoksa bekler miyidim:)))))

benim koca şu anda köfte kızartıyo..makarna yapmış...tabaklara domates filan dilimlemiş...annem bugün kendi evine gitti sanırım kaynana gidişini kutluyo:)) bilmiyo ki mehter marşıyla giden kaynanası izmir marşıyla yarın geri gelecek:))))

nestle bugün senin kaçıncı günün?

1 hazirandı transferim..yarın fortel le bir bakacağım işte menekşe...bakarsın bişi çıkar..yat yat-bekle bekle valla fenalık geldi hayatım...ama sakın ola siz yapmayın..bu benim ilk denemem daha öle bazı şeylerin farkında değilim..aman benim yaptığım şeyleri yapıp da psikolojinizi durduk yere bozmayın...allah gönlümüze göre verir inşallah...

Benim transferim 4.gün yapıldı.Pazartesi toplama perşembe transfer oldu.Benim normal tüp bebek oldu mikro değil.Eşimde herhangi bir problem yoktu.

anladım canım erken gebelik testini bilmiyorum nasıl bişi. ben normal gebelik testini transferden 9 gün sonra yapmıştım.inşallah çıkar senin de yaaaa.yarın testi yapar yapmaz haber ver olur mu merak ediyorum çok.

Seninki hem spor yapıyor...hem köfte hem makarna..Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!!!fisfisfis

Bizimki istikrarlı..Spordan geldi tam 6 tane salata dilimlemiş tuzlayıp yedi...Daha erken... ilerleyen saatlerde ne yer allah kerim!!!

ohhh keyifler o biçim sende...ekmek elden su gölden..anne gitti varsın koca hizmetlensin...valla afiyetin olsun..Hazır bulmuşun lop lop indir mideye....Bi de güzel olmamış de olsun gitsin....eee.nazlanıcaz ya!:dilcikar:

Benim transferim 4.gün yapıldı.Pazartesi toplama perşembe transfer oldu.Benim normal tüp bebek oldu mikro değil.Eşimde herhangi bir problem yoktu.

benimde normal oldu. transferimde 5. gün yapılmıştı. yapıldığı günde çok önemli işte tutmasında.

nazın biri bin para...bulaşık yıkıyo..az sonra puding yapacak...allahım çarşamba günü negatif çıkarsa sona erecek bu saltanat..yanarım yanarım ona yanarım ben:))))ondan sonra cam-kapı-yemek-ütü kaldığı yerden devam...

pardon ya 8 gün sonra yapmıştım testii

fortel diye bi erken gebelik testi var...diğerlerine nazaran daha hassas 20 den itibaren hcg yi hissediyormuş öle diyo prospektüsünde....ondan aldırdım eşime..yarın sabah bi yapıcam işte...kısmet...yoksa doktora kalsa önümüzdeki cuma kan testi...ama kan testini de 10. günde çarşamba günü yaptıracağım ben...inşallah ummuduğumuz gibi olur herşey....

pardon ya 8 gün sonra yapmıştım testii

Menekşe aklımı çeldin şimdi..Benim yarin 10.günüm transferden sonra..Sen testini sabah ilk idrarınla mı yaptın? çift çizgi net mi çıktı silik mi merak ettim..sağolasın şimdiden.

allah gönlüne göre versin canım. bak bi de acon diye bir test var normal testlerden yani. ondada gebeliğin ilk adımından itibaren yazıyor. gerçektende öyle 20 den 25 den değil 0dan itibaren ölçüyo hem o da 3.5 ytl aklında bulunsun o da. benim hep doğru çıkardı 10 luk bir değeri bile çıkarıyor ama çizgi silik çıkıyor tabi biraz:)

Hayırlı olsun toprak, ben de amerikanda yaptırdım. transfer ptesi yapıldı. ayrıca ben de pko hastasıyım. doktorum hiperstimüle olmamam için düşük doz kullandırdı ve 10 yumurta toplandı. 8'i döllendi. 6'sı kaliteliydi. 3 tane transfer edildi, 3 tane donduruldu. Sonuç günüm 14 haziran.
Doktorun kim?

sizi okurken ben burada gülmekten kırıldım valla sırnaşık şey. bende aynen çoraplar ayağımda, üstte kapri bir o koltuk bir diğer koltuk yuvarlanıyorum. 2-3 saatte bir tıkınmak da cabası. kocam kapılardan sığamayacaksın dedi ama benim kilom artacağına 500 gr düştü. Geçen gün de yazmıştım ben de ne izlesem ağlıyorum. Zaten kolay ağlardım ama şimdi abarttım gibi. İlk günlerde tutacağına inancım çoktu, günler geçtikçe "ya tutmazsa" demeye başladım. Az önce 6 aylık yeğenim bizdeydi. onu sevdim, öptüm, kokladım. Moralim yerine geldi. Ptesi işe geri dönüyorum. Canım hiç gitmek istemiyor, bu tembellik benim çok hoşuma gitti.
Belirtilere gelince, hiçbir şey yok. Kanama olmadığına seviniyorum ama birazcık sancı falan olsa bari diyorum... Ay ne bilim kafamçokkarıştı

Menekşe aklımı çeldin şimdi..Benim yarin 10.günüm transferden sonra..Sen testini sabah ilk idrarınla mı yaptın? çift çizgi net mi çıktı silik mi merak ettim..sağolasın şimdiden.

yaaaa canım aklını çelmek tabiki istemem ama çıkıyor yani.evet ilk idrarla yaptım sabaha kadar uyuyamamıştım. sabah 7 de yaptım. net bir çizgi çıktı.ama diğeri kadar pembe değildi tabi.2 gün sonra bir daha yaptım çizgi epey koyulaştı.ben transfere gireken bir arkadaş daha vardı daha önce düşük yapmış. banada o söylemişti ben 8. gün bakıcam çıkıyor demişti. bende ondan cesaret almıştım öyle yaptım.

benim de kanıma girdiniz. ben de çarşamba sabah test yapsam mı acaba... 9. gün olacak. of yaaaa negatif çıkarsa bu bekleme günlerini bile ararım gibi geliyor (

şışttttt noluyo ordaaaaaa???ben ne dedim size ben yapıcam siz yapmıycanız....aaaaaa.....özenmeyin öle herşeye.....bak vara yoğa ağlıyoz zaten..pazar sabahını adamlara zindan etmeyelim...ben sizin için kendimi önden feda ediyorum...yarın sabah kalkınca yapıcam..baktım bişi yok..sakın denemeyin siz...baktım silik milik bişi var.. o zaman hadi izin veririm..anacım menekşeninki 3.5 ytl lik testle çıkmış ben gittim 20 ytl lik aldırdım...benim koca kesin beni topa koyacak...sabah ola hayrola..sakın kocalarınıza nöbetçi eczene aratmaya kalkmayın...

Nestleee..senden önce davrandım.eşim az önce 5 milyonluk test aldı.Yaptık 5 dak bekledik.İkinci çizgi silik çıktı ..Şu an baktğımda iki çizgiyi de görüyorum.Ama ilk çizgi gibi değil..pembemsi bir çizgi..Ya bu idrar testlerine çok da güven olmaz..Pozitif şüpheli gebelik görünüyor...

Ya gerçekten gebe olabilirim.
Ya kullanılan ilaçların etkisiyle bu sonuç çıkabilir.
Ya gebelik yeni olduğundan çizgi net değildir.
Ya da idrar testi şüpheli yanıt veriyor olabilir.

Benim bildiğim bu idrar testleri adet gecikmesinden sonra yanıt veriyor..

CAN SIKINTISI İŞTE! bunu da denemedik demeyeyim...Nestle deli kız hep sen kanıma girdin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…