- 27 Mayıs 2008
- 359
- 11
- 42
hayır canım öyle şeylere pek inanmıyorum ben.bana göre hastane çok önemli. hatta ilk denememde hep yatmıştım ben. ama bunda hiç yatmadım sadece iş yapmadım kendimi yormadım inan hep dışarlardaydım gezdim. kafamı dağıttım.yiyecek olarakda sebze ve meyveye ağırlık verdim abur cubur hiç yemedim ve bol su içtim...[/QUOTE
Ben yatıyorum 3 gündür.Belim sırtım ağrıdı.İnsan bu aşamada dahi daha ne yapabilirim diye düşünüyor.Ben Amerikan Hastanesinde Dr.Bülent Urmanın hastasıyım.En yüksek başarı şansı olan hastahane deniliyor.Bakalım artık ben hamile kalabilecek miyim?Nasip artık.Çok düşünmemek lazım galiba.
CADIARZU
bende memorial hastanesinde yaptırdım çok mmemnun kaldım .sen yinede yat tabiki canım herkesin farklı sonuçta. düşün ben 1 hafta önce tatile bile gittim.ama çok kafana takma. ALLAH yazdıysa alnına ne olursa olsun bebişlerin seni bırakmaz.bişey sorcam peki senin transferin kaçıncı gün oldu bi de mikro mu yaptılar sana?
Nestleciğim sen yarın sabahı da bekleyemezsin be kuzuuuummm...
Bak aldığın testin ismi neydi? ERKEN GEBELİK TESTİ..Niye yarın sabahı bekliyorsun ki..Bak ne diyo...ER-KEN GE-BE-LİK TES-Tİ....jeyyar
ayyyy nestle öldürürsün sen adamı!!!!! :roflol::roflol::roflol:
Bende laptopu eskiden yattığım yerden karnıma koyardım şimdi -eşim itina gösteriyor-karnımın üstüne yastık koyup öyle bakıyorum...ben tedaviye başladım eşim spora..senin de dediğin gibi burada bir çelişki var ama hadi hayırlısı.fisfisfis bence İNŞALLAH gebe kalırsak bir yğın şişkoluk muhabbetinde galip olmaya hazırlanıyorlar galiba..Hani erkekler derler ya sen eskiden çıtıpıydın..azcık zayıfla vs..vs...Tabi bu durumda biz de onlara diyemeyeceğiz sen kendi haline bak..Çünki biz doğum yapasıya onlar fit ve atletik olacaklar...VAYYY UYANIKLAR...klava:
zaten eşim bakıyor sabah kk...akşam kk...gece kk...VALLA biz tahlilleri beklerken iyice manyak olucaz!!!laelaelaelaelae
nestle bugün senin kaçıncı günün?
1 hazirandı transferim..yarın fortel le bir bakacağım işte menekşe...bakarsın bişi çıkar..yat yat-bekle bekle valla fenalık geldi hayatım...ama sakın ola siz yapmayın..bu benim ilk denemem daha öle bazı şeylerin farkında değilim..aman benim yaptığım şeyleri yapıp da psikolojinizi durduk yere bozmayın...allah gönlümüze göre verir inşallah...
benim koca şu anda köfte kızartıyo..makarna yapmış...tabaklara domates filan dilimlemiş...annem bugün kendi evine gitti sanırım kaynana gidişini kutluyo:)) bilmiyo ki mehter marşıyla giden kaynanası izmir marşıyla yarın geri gelecek:))))
Benim transferim 4.gün yapıldı.Pazartesi toplama perşembe transfer oldu.Benim normal tüp bebek oldu mikro değil.Eşimde herhangi bir problem yoktu.
Seninki hem spor yapıyor...hem köfte hem makarna..Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!!!fisfisfis
Bizimki istikrarlı..Spordan geldi tam 6 tane salata dilimlemiş tuzlayıp yedi...Daha erken... ilerleyen saatlerde ne yer allah kerim!!!
ohhh keyifler o biçim sende...ekmek elden su gölden..anne gitti varsın koca hizmetlensin...valla afiyetin olsun..Hazır bulmuşun lop lop indir mideye....Bi de güzel olmamış de olsun gitsin....eee.nazlanıcaz ya!:dilcikar:
pardon ya 8 gün sonra yapmıştım testii
pardon ya 8 gün sonra yapmıştım testii
fortel diye bi erken gebelik testi var...diğerlerine nazaran daha hassas 20 den itibaren hcg yi hissediyormuş öle diyo prospektüsünde....ondan aldırdım eşime..yarın sabah bi yapıcam işte...kısmet...yoksa doktora kalsa önümüzdeki cuma kan testi...ama kan testini de 10. günde çarşamba günü yaptıracağım ben...inşallah ummuduğumuz gibi olur herşey....
Merhaba müstakbel anne adayları.Ben de sizler gibi tüp bebek tedavisine başladım.Günlerimi sizleri okuyarak geçiriyorum.Pazartesi Amerikan hastanesinde yumurta toplamam yapıldı.PCO olmam nedeniyle 17 adet folukül toplandı.Bunlardan 11 tanesi nitelikliymiş.8 tanesi döllendi.5 tanesi yüksek kalitede imiş.Bunlardan 3 tanesi donduruldu.2 tanesi ise (yaşım 28 olduğu için en fazla 2 tane transfer edilmesi uygunmuş)Perşembe günü transfer edildi.Bu arada benim rahatsızlığımın niteliği gereği yumurtaların su üreterek sıkıntı yaratma (hipertimilosyon) ihtimalimde vardı.O yüzden çok az sıvı alıyorum ve herşeyi tuzsuz yiyorum.Testim ise ayın 17 sinde yapılacak.3 gündür yatmaktanda belim çok ağrıyor.Ama işin en zor yanı sanırım ayın 17 sini beklemek olucak.
biz bittikkkkkk...valla bittik....işin kötüsü karpuz gibi yata yata iyice tembelleştik..az önce bizde eşimle bayrampaşa ben çok kalmayacağım filmini izledik..ağla ağla helak oldum vallahi...artık ne bulsam ağlıyom zaten.. sonra eşim senin ki gibi dambılların başına geçti..senin bi şansın varsa laptop ın var..benimki pc anacım...2 yat kanape 1 kalk pc..yedi beni bu kadınlar kulubü...bi de bişi sorucam..bizim en çirkinleşeceğimiz şişipte damacanaya benzeyeceğimiz şu dönemlerde sence bizim kocalar ne demeye form tutuyor?????kız çocuk çocuk derken kesin kocaları zayi edeceğiz...dul ve çocuklu kadınlar kulubü varsa artık oraya üye olur ordan yazışırız:))))))
Menekşe aklımı çeldin şimdi..Benim yarin 10.günüm transferden sonra..Sen testini sabah ilk idrarınla mı yaptın? çift çizgi net mi çıktı silik mi merak ettim..sağolasın şimdiden.