Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

Merhaba Menekşe44.Benim büyük bir ihtimalle hip. olmayacak ama doktorlar tedbiren vücut su toplamasın diyerek suyu kısıtladılar.Sizin transfer yapıldı mı?

menekşe sen de erken gebelik testi mi aldın yoksa normal gebelik testi mi?

VALLA SAN BİR ŞEY SÖYLEYELİM Mİ BENİM AYAĞIMDA YÜNLÜ ÇORAP POPOMDA ŞORT EŞİM BAKIP BAKIP GÜLÜYO ÜŞÜYOR AYAKLARIM.:roflol:

Aktüelciğim alt taraf bebekler için üst taraf kendimiz için!!!!! o kadar olsun hani....Eşlere gelince ohhhh onlar ne rahat be!!! Ben de karşımda öyle biri olsa gülerim...Onlara giren çıkan yok ki afedersin!!!!!!

sevgili toprak aramıza katıldın hoşgeldin.Biz de bizleri okuyarak bilgileniyoruz ..paylaşıyoruz...zaman geçiriyoruz ...dertleşiyoruz...ümitleniyoruz...

Senin de transferin hayırlı olsun ..evet bu bekleme süreci çoook sıkıcı ve zoor.Biz de bazen beklerken saçmalıyoruz hani...

Neyse tedavin dilerim başarıyla sonuçlanır....

Birde yaşım 28 demişsin benim de 30 ama bana 3 embriyo koydular..Yaş meselesini anlamadım açıkçası?

Son düzenleme:

merhaba toprakcım bende pkoluyum fazla yumurta oluştuğu için bendede hipersitimülasyon olmuştu. ama bana doktorum bol su içmem gerektiğini söyledi.su içince vücüttaki fazla suyuda onunla beraber atıyorsun. dediğini yaptım ve gerçekten 3-4 gün içinde düzeldim .günde 2-2.5 litre su içtim sanada tavsiye ederim.umarım herşey gönlünce olur...

Teşekkürler seybay.Senin tahlil yaptırman için az süre kaldı değil mi?var mı belirti?

Bu arada Menekşe44 ne gibi belirtiler oldu sende.Belirti için erken mi yoksa?

Teşekkürler seybay.Senin tahlil yaptırman için az süre kaldı değil mi?var mı belirti?

Evet canım..3 gün kaldı bi de bana sor ..Ömrümde en yavaş geçen günlerdi bunlar..

Belirti dersen ne bileyim zaman zaman adet belirtileri gibi...zaman zaman da micro yaptırdığımı unutturacak kadar sanki hiçbişeyim yok...Göğüslerim bende en çok belirti veren..Gerçi bu belirtiler,adet belirtileri midir?Hamilelik belirtileri midir? bilemem...

Benimde göğüslerim ateş gibi yanıyor ve dokununca acıyorlar.Birazda karnım şiş.

NESTLECİĞİM DUY DUY!!! Menekşe imdadına yetişti...Hadi bakarsın yarınki testinde senin de dediğin gibi fırlayıverir değerlerin...Madem bu kadar tezcanlısın yarın güzel sonuçlar alırsın inşallah...

biz bittikkkkkk...valla bittik....işin kötüsü karpuz gibi yata yata iyice tembelleştik..az önce bizde eşimle bayrampaşa ben çok kalmayacağım filmini izledik..ağla ağla helak oldum vallahi...artık ne bulsam ağlıyom zaten.. sonra eşim senin ki gibi dambılların başına geçti..senin bi şansın varsa laptop ın var..benimki pc anacım...2 yat kanape 1 kalk pc..yedi beni bu kadınlar kulubü...bi de bişi sorucam..bizim en çirkinleşeceğimiz şişipte damacanaya benzeyeceğimiz şu dönemlerde sence bizim kocalar ne demeye form tutuyor?????kız çocuk çocuk derken kesin kocaları zayi edeceğiz...dul ve çocuklu kadınlar kulubü varsa artık oraya üye olur ordan yazışırız:))))))

Bu arada Menekşe44 ne gibi belirtiler oldu sende.Belirti için erken mi yoksa?

toprakcım bende pek belirti olmadı benim ikinci denememdi göğüslerde şişkinlik oluyo diycem ama benim ilkindede olmuştu. o kullandığımız ilaçlardan oluyormuş.kasık ağrısı hafif kanama falan bunların hiçbiri yoktu bende.bende bulantı bile yoktu hala da yok yani.hala hamile olduğuma inanamıyorum anlayacağın:)

Menekşe peki hamile kalmak için özel bir şeyler yiyip içtin mi?Ananas , kayısı hamileliği kolaylaştırıyor diyorlar ama bilemiyorum ne kadar doğru.

ayyyy nestle öldürürsün sen adamı!!!!! :roflol::roflol::roflol:

Bende laptopu eskiden yattığım yerden karnıma koyardım şimdi -eşim itina gösteriyor-karnımın üstüne yastık koyup öyle bakıyorum...ben tedaviye başladım eşim spora..senin de dediğin gibi burada bir çelişki var ama hadi hayırlısı.fisfisfis bence İNŞALLAH gebe kalırsak bir yğın şişkoluk muhabbetinde galip olmaya hazırlanıyorlar galiba..Hani erkekler derler ya sen eskiden çıtıpıydın..azcık zayıfla vs..vs...Tabi bu durumda biz de onlara diyemeyeceğiz sen kendi haline bak..Çünki biz doğum yapasıya onlar fit ve atletik olacaklar...VAYYY UYANIKLAR...klava:

zaten eşim bakıyor sabah kk...akşam kk...gece kk...VALLA biz tahlilleri beklerken iyice manyak olucaz!!!laelaelaelaelae

Menekşe peki hamile kalmak için özel bir şeyler yiyip içtin mi?Ananas , kayısı hamileliği kolaylaştırıyor diyorlar ama bilemiyorum ne kadar doğru.

hayır canım öyle şeylere pek inanmıyorum ben.bana göre hastane çok önemli. hatta ilk denememde hep yatmıştım ben. ama bunda hiç yatmadım sadece iş yapmadım kendimi yormadım inan hep dışarlardaydım gezdim. kafamı dağıttım.yiyecek olarakda sebze ve meyveye ağırlık verdim abur cubur hiç yemedim ve bol su içtim...

Nestleciğim sen yarın sabahı da bekleyemezsin be kuzuuuummm...

Bak aldığın testin ismi neydi? ERKEN GEBELİK TESTİ..Niye yarın sabahı bekliyorsun ki..Bak ne diyo...ER-KEN GE-BE-LİK TES-Tİ....jeyyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…