ay nasıl sevindim hadi gözün aydın canıma.s.senin benden önce transferin benimki 14 mayıstı benim kalp atışları bilmiyorum daha erken sanırım dimi hesplamayı anlamadımki yarın artık bakalım:1hug:
kuzıcim olması gereken değer nedir hangi değer negatiftir.seni kutluyorum eminim çok cici bir hamiş olacaksın sizin evde bayram var allah mutluluğunu tamamına erdirsin
Aktüelcimm okadar sevindimki senin adına anlatamam, akşam internette sorun oldu yazamadım, bende 2 tane diye umuyodum hep ama bugün ultrasona girdim ve gördümki bir taneymiş herşey normal gidiyo dedi doktor, ama üç ay herzaman tehlikelidir dikkatli ol dedi, gördümde içim rahatladı biraz ya, darısı başına canım benim inşallah sende göreceksin bebişini en kısa zamanda, sağlıkla kucakladığımızıda görürüz inşallah
kuzicim gözünaydın canımmm a.s. Heyşeyin iyi olmasına çok sevindim... :dance: İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canımmm....
erken gebelik testi aldım kızlar...büyük ihtimalle bişi çıkmayacak ama yarın sabah yine de yapacağım..içinde döllenmeden sonraki 5. gün itibariyle diyo...döllenmenin 10. günü olacak yarın...transferimin de 7. günü ...merak işte..elimiz dursa ayağımız oynuyor...bari bunla oyalanayım...
cancağızım..Millete teselli veriyon umut aşılıyon erken test yapanlara kızıyon ama senin de elin ayağın durmuyor hani...
Bak...test yapıp bi değer çıkmazsa boşuna canını sıkma olur mu?
VALLA NE TEZCANLISIN BE NESTLE.....
ay ne bilim kudurdum mu ne???yok bişi çıkmayacağını biliyorum aslında da bakarsın hcg değerim tavan yapmıştır fırt diye çıkıyomu burda da...valla bunlar sıkıntıdan...zaten kocamda söylendi az önce...20 ytl buna verdik...çarşamba kan testi yaptırıcan..cuma bi daha yaptırıcan..1 hafta da hergün gebelik mi bakılırmış dediii...biliyosun aslında benim cuma kan testi günüm ama çarşamba yapıcam ben...ay ne bilim be kızlar daraldım artık..valla her sonuca razıyım...elimde bi sonuç olsunda..bu arada hoca verir talkını kendi yutar salkımı...sakın ola benim yaptığımı yapmayın:)))
kuzicim benim bebişimin ilk resmi elimde :teytey::teytey:ay nasıl sevindim anlatamam dr.henüz çok ufak 3 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı için erken dedi :1hug:Allah her isteyene versin herkez için dua ediyorum arkadaşlar:hooray:
NESTLECİM..Eşim şu an sporda ..yağları ve kocaman göbeği erisin diye ter akıtıyorken..Ben aynen şu pozisyondayım..Kanepeye uzanmış camın öte yanında yağmur yağıyor...ben uzanıyorum tv.de geyik programlar.... önümde laptop.... sehpanın üzerinde sağlıklı ve sağlıksız besinler bir yandan kiraz yiyorum bir yandan da pizza kraker..sehpanın üzerinde sevgili fitilllerim;her 6 saatte bir aldığım...altımda şort ayaklarımda patik...ne alakaysa!!!!! kalçalarımdaki bantlar son günlerini yaşıyorlar..onlar da haşır huşur ..ev desen.... ailem olmadığı için burada... heryer heryerde..Normalda dağınık ve pasaklı değilim.Eşim yardımcı olayım diyor..AMAAAN boşver diyorum..ee böyle günleri geçirmeye çalışıyorum..EHH yani ben de daralmışıza benziyorum hani senin gibi...Öyle değilmi?laelaelaelaelae
erken gebelik testi aldım kızlar...büyük ihtimalle bişi çıkmayacak ama yarın sabah yine de yapacağım..içinde döllenmeden sonraki 5. gün itibariyle diyo...döllenmenin 10. günü olacak yarın...transferimin de 7. günü ...merak işte..elimiz dursa ayağımız oynuyor...bari bunla oyalanayım...
Merhaba müstakbel anne adayları.Ben de sizler gibi tüp bebek tedavisine başladım.Günlerimi sizleri okuyarak geçiriyorum.Pazartesi Amerikan hastanesinde yumurta toplamam yapıldı.PCO olmam nedeniyle 17 adet folukül toplandı.Bunlardan 11 tanesi nitelikliymiş.8 tanesi döllendi.5 tanesi yüksek kalitede imiş.Bunlardan 3 tanesi donduruldu.2 tanesi ise (yaşım 28 olduğu için en fazla 2 tane transfer edilmesi uygunmuş)Perşembe günü transfer edildi.Bu arada benim rahatsızlığımın niteliği gereği yumurtaların su üreterek sıkıntı yaratma (hipertimilosyon) ihtimalimde vardı.O yüzden çok az sıvı alıyorum ve herşeyi tuzsuz yiyorum.Testim ise ayın 17 sinde yapılacak.3 gündür yatmaktanda belim çok ağrıyor.Ama işin en zor yanı sanırım ayın 17 sini beklemek olucak.