Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

benim de kanıma girdiniz. ben de çarşamba sabah test yapsam mı acaba... 9. gün olacak. of yaaaa negatif çıkarsa bu bekleme günlerini bile ararım gibi geliyor (

pelly cim ben testi yaparken eğer negatifse şimdiden öğrenirim bi de 4 gün daha heyecanla sabırsızlıkla beklemekten kurtulurum demiştim.ha 3 gün önce ha 3 gün sonra fark etmez.ama diyorum ya herkesin bünyesi bir değil bazısında hcg geç çıkıyormuş belli olmaz yinede bekle istersen.

seybay şaka mı gerçek mi? yaptın mı ya? nası yoldan çıkardılar seni

la havle....tam maç saati adamı sokaklara mı gönderdin.....kız vardır gebelik kesin....sevineyim mi ben şimdi sana...sevindim beeee....hamilesin sennn...kesin..kız bak ben senin sonucunu öğrendim..sende sabah erken kalk benim sonucu oku...sana ceza..pazar sabahı 9 da kalkılıp nestlenin sonucu öğrenilecek....

testin markası ne. kullandığın ilaçlarla alakası yoktur eğer olsa 12.gündede aynı ilaçları kullanıyoruz doktor onun önlemini alırdı.ve testi akşam yaptın en net sabah idrarında çıkar. benimde ikinci çizgim silik çıkmıştı. eğer iyi bir şekilde görüyorsan ikinci çizgiyi o zaman vardır. bence yarın sabah bir daha yap.

seybay şaka mı gerçek mi? yaptın mı ya? nası yoldan çıkardılar seni

nur valla benim bi suçum yok:))))) ben erken gebelik testi aldım..yarın sabah yapacaktım...ana bu seybay benden hevesli çıktı..maç saati göndermiş kocasını aldırmış testi..valla bi günahım yok benim.....

ya varya kızlar nasıl insanı işliyosunuz. benim bile kafam başka türlü çalışmaya başladı. helal olsun valla. nestle yaz hemen ben sabah dayanamam bakarım.

şimdi 3 günlük transferimle ben bile yapıcam ama

pelly bari sen yapma...valla durun durduğunuz yerde...hem bak normal testler daha sonucu vermeyebilir..benimki fortel...sabahı bi bekleyin ben size bildiricem sonucu...ayyy dağıttım ortalığıııııı...kızlar yapmayınnnnnnnnnnnn

şekerim bu iş çığrından çıktı. hayırlı olsun. kimse yerinde duramaz artık

heyttttttttttt durun be yawwwww.....bende gidip yapayım bari....ayyy heyecan geldi....ne yapsam şimdi ben....sabahı beklesem mi????anam ben nerden söyledim size...paşa paşa sabah girip sonucu yazacaktım olup bitecekti..seybay içine sinmedi 2. testi almaya gönderdin di mi adamı..ben dedim size..çocuklu ve duluz artık....

benim aldığım bi gebelik testinde rahime yerleştikten 7 gün sonra doğru sonucu verir diyordu.yani transferin 8,9 günleri sonuç çıkıyo olabilir arkadaşlar.

anaaaaa valla bende fişekledim sizi yaaaa gaza getirdim.kızlarrrr ne diyim kusura bakmayın:):1rolleyes:

kızım sen girdin kanımıza. hem suçlu hem güçlü. kendin yapacaksın bi de bize durun diyorsun. seybay iyi ki de yaptı bence hamile :)))

Aktüelciğim alt taraf bebekler için üst taraf kendimiz için!!!!! o kadar olsun hani....Eşlere gelince ohhhh onlar ne rahat be!!! Ben de karşımda öyle biri olsa gülerim...Onlara giren çıkan yok ki afedersin!!!!!!

doğru söze ne denir olan bize oluyor sitrese onlar giriyor

kocam yaptırmıyo...milleti de şaşırttın..herkes evinde barkında huzur içinde oturuyodu diyo...sabah yapacakmışım...kızlar yapar yapmaz yazacam buraya sonucu...seybay vallahi 2. testi almaya gönderdi adamı..kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…