- 27 Mayıs 2008
- 359
- 11
- 42
benim de kanıma girdiniz. ben de çarşamba sabah test yapsam mı acaba... 9. gün olacak. of yaaaa negatif çıkarsa bu bekleme günlerini bile ararım gibi geliyor(
Nestleee..senden önce davrandım.eşim az önce 5 milyonluk test aldı.Yaptık 5 dak bekledik.İkinci çizgi silik çıktı ..Şu an baktğımda iki çizgiyi de görüyorum.Ama ilk çizgi gibi değil..pembemsi bir çizgi..Ya bu idrar testlerine çok da güven olmaz..Pozitif şüpheli gebelik görünüyor...
Ya gerçekten gebe olabilirim.
Ya kullanılan ilaçların etkisiyle bu sonuç çıkabilir.
Ya gebelik yeni olduğundan çizgi net değildir.
Ya da idrar testi şüpheli yanıt veriyor olabilir.
Benim bildiğim bu idrar testleri adet gecikmesinden sonra yanıt veriyor..
CAN SIKINTISI İŞTE! bunu da denemedik demeyeyim...Nestle deli kız hep sen kanıma girdin...
Nestleee..senden önce davrandım.eşim az önce 5 milyonluk test aldı.Yaptık 5 dak bekledik.İkinci çizgi silik çıktı ..Şu an baktğımda iki çizgiyi de görüyorum.Ama ilk çizgi gibi değil..pembemsi bir çizgi..Ya bu idrar testlerine çok da güven olmaz..Pozitif şüpheli gebelik görünüyor...
CAN SIKINTISI İŞTE! bunu da denemedik demeyeyim...Nestle deli kız hep sen kanıma girdin...
seybay şaka mı gerçek mi? yaptın mı ya? nası yoldan çıkardılar seni
nur valla benim bi suçum yok:))))) ben erken gebelik testi aldım..yarın sabah yapacaktım...ana bu seybay benden hevesli çıktı..maç saati göndermiş kocasını aldırmış testi..valla bi günahım yok benim.....
pelly cim ben testi yaparken eğer negatifse şimdiden öğrenirim bi de 4 gün daha heyecanla sabırsızlıkla beklemekten kurtulurum demiştim.ha 3 gün önce ha 3 gün sonra fark etmez.ama diyorum ya herkesin bünyesi bir değil bazısında hcg geç çıkıyormuş belli olmaz yinede bekle istersen.
pelly bari sen yapma...valla durun durduğunuz yerde...hem bak normal testler daha sonucu vermeyebilir..benimki fortel...sabahı bi bekleyin ben size bildiricem sonucu...ayyy dağıttım ortalığıııııı...kızlar yapmayınnnnnnnnnnnn
şimdi 3 günlük transferimle ben bile yapıcam ama
pelly bari sen yapma...valla durun durduğunuz yerde...hem bak normal testler daha sonucu vermeyebilir..benimki fortel...sabahı bi bekleyin ben size bildiricem sonucu...ayyy dağıttım ortalığıııııı...kızlar yapmayınnnnnnnnnnnn
Aktüelciğim alt taraf bebekler için üst taraf kendimiz için!!!!! o kadar olsun hani....Eşlere gelince ohhhh onlar ne rahat be!!! Ben de karşımda öyle biri olsa gülerim...Onlara giren çıkan yok ki afedersin!!!!!!
alcaksanız bari bulabilirseniz acon marka test alın bari garanti olsuna.s