Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nestlecim bende ssenin gibi dayanamayıp erkenden yapmıştım idrar tahlili kan testimi cuma yapıcaktım ben pazartesi idrarda baktım ve çıktı.benim ikiz olduğu için değerimde yüksekti. seninde çıkabilir belki.haber verirsin merak ediyorum bende.inşallah gönlüne göre olur....
VALLA SAN BİR ŞEY SÖYLEYELİM Mİ BENİM AYAĞIMDA YÜNLÜ ÇORAP POPOMDA ŞORT EŞİM BAKIP BAKIP GÜLÜYO ÜŞÜYOR AYAKLARIM.:roflol:
Merhaba müstakbel anne adayları.Ben de sizler gibi tüp bebek tedavisine başladım.Günlerimi sizleri okuyarak geçiriyorum.Pazartesi Amerikan hastanesinde yumurta toplamam yapıldı.PCO olmam nedeniyle 17 adet folukül toplandı.Bunlardan 11 tanesi nitelikliymiş.8 tanesi döllendi.5 tanesi yüksek kalitede imiş.Bunlardan 3 tanesi donduruldu.2 tanesi ise (yaşım 28 olduğu için en fazla 2 tane transfer edilmesi uygunmuş)Perşembe günü transfer edildi.Bu arada benim rahatsızlığımın niteliği gereği yumurtaların su üreterek sıkıntı yaratma (hipertimilosyon) ihtimalimde vardı.O yüzden çok az sıvı alıyorum ve herşeyi tuzsuz yiyorum.Testim ise ayın 17 sinde yapılacak.3 gündür yatmaktanda belim çok ağrıyor.Ama işin en zor yanı sanırım ayın 17 sini beklemek olucak.
Merhaba müstakbel anne adayları.Ben de sizler gibi tüp bebek tedavisine başladım.Günlerimi sizleri okuyarak geçiriyorum.Pazartesi Amerikan hastanesinde yumurta toplamam yapıldı.PCO olmam nedeniyle 17 adet folukül toplandı.Bunlardan 11 tanesi nitelikliymiş.8 tanesi döllendi.5 tanesi yüksek kalitede imiş.Bunlardan 3 tanesi donduruldu.2 tanesi ise (yaşım 28 olduğu için en fazla 2 tane transfer edilmesi uygunmuş)Perşembe günü transfer edildi.Bu arada benim rahatsızlığımın niteliği gereği yumurtaların su üreterek sıkıntı yaratma (hipertimilosyon) ihtimalimde vardı.O yüzden çok az sıvı alıyorum ve herşeyi tuzsuz yiyorum.Testim ise ayın 17 sinde yapılacak.3 gündür yatmaktanda belim çok ağrıyor.Ama işin en zor yanı sanırım ayın 17 sini beklemek olucak.
menekşe sen de erken gebelik testi mi aldın yoksa normal gebelik testi mi?
Merhaba Menekşe44.Benim büyük bir ihtimalle hip. olmayacak ama doktorlar tedbiren vücut su toplamasın diyerek suyu kısıtladılar.Sizin transfer yapıldı mı?
evet benim transferim yapıldı ben ikizlere hamileyim 3 aylık...
Teşekkürler seybay.Senin tahlil yaptırman için az süre kaldı değil mi?var mı belirti?
nestlecim bende ssenin gibi dayanamayıp erkenden yapmıştım idrar tahlili kan testimi cuma yapıcaktım ben pazartesi idrarda baktım ve çıktı.benim ikiz olduğu için değerimde yüksekti. seninde çıkabilir belki.haber verirsin merak ediyorum bende.inşallah gönlüne göre olur....
NESTLECİM..Eşim şu an sporda ..yağları ve kocaman göbeği erisin diye ter akıtıyorken..Ben aynen şu pozisyondayım..Kanepeye uzanmış camın öte yanında yağmur yağıyor...ben uzanıyorum tv.de geyik programlar.... önümde laptop.... sehpanın üzerinde sağlıklı ve sağlıksız besinler bir yandan kiraz yiyorum bir yandan da pizza kraker..sehpanın üzerinde sevgili fitilllerim;her 6 saatte bir aldığım...altımda şort ayaklarımda patik...ne alakaysa!!!!! kalçalarımdaki bantlar son günlerini yaşıyorlar..onlar da haşır huşur ..ev desen.... ailem olmadığı için burada... heryer heryerde..Normalda dağınık ve pasaklı değilim.Eşim yardımcı olayım diyor..AMAAAN boşver diyorum..ee böyle günleri geçirmeye çalışıyorum..EHH yani ben de daralmışıza benziyorum hani senin gibi...Öyle değilmi?laelaelaelaelae
Bu arada Menekşe44 ne gibi belirtiler oldu sende.Belirti için erken mi yoksa?
biz bittikkkkkk...valla bittik....işin kötüsü karpuz gibi yata yata iyice tembelleştik..az önce bizde eşimle bayrampaşa ben çok kalmayacağım filmini izledik..ağla ağla helak oldum vallahi...artık ne bulsam ağlıyom zaten.. sonra eşim senin ki gibi dambılların başına geçti..senin bi şansın varsa laptop ın var..benimki pc anacım...2 yat kanape 1 kalk pc..yedi beni bu kadınlar kulubü...bi de bişi sorucam..bizim en çirkinleşeceğimiz şişipte damacanaya benzeyeceğimiz şu dönemlerde sence bizim kocalar ne demeye form tutuyor?????kız çocuk çocuk derken kesin kocaları zayi edeceğiz...dul ve çocuklu kadınlar kulubü varsa artık oraya üye olur ordan yazışırız:))))))
Menekşe peki hamile kalmak için özel bir şeyler yiyip içtin mi?Ananas , kayısı hamileliği kolaylaştırıyor diyorlar ama bilemiyorum ne kadar doğru.
hayır canım öyle şeylere pek inanmıyorum ben.bana göre hastane çok önemli. hatta ilk denememde hep yatmıştım ben. ama bunda hiç yatmadım sadece iş yapmadım kendimi yormadım inan hep dışarlardaydım gezdim. kafamı dağıttım.yiyecek olarakda sebze ve meyveye ağırlık verdim abur cubur hiç yemedim ve bol su içtim...[/QUOTE
Ben yatıyorum 3 gündür.Belim sırtım ağrıdı.İnsan bu aşamada dahi daha ne yapabilirim diye düşünüyor.Ben Amerikan Hastanesinde Dr.Bülent Urmanın hastasıyım.En yüksek başarı şansı olan hastahane deniliyor.Bakalım artık ben hamile kalabilecek miyim?Nasip artık.Çok düşünmemek lazım galiba.
CADIARZU
erken gebelik testi aldım kızlar...büyük ihtimalle bişi çıkmayacak ama yarın sabah yine de yapacağım..içinde döllenmeden sonraki 5. gün itibariyle diyo...döllenmenin 10. günü olacak yarın...transferimin de 7. günü ...merak işte..elimiz dursa ayağımız oynuyor...bari bunla oyalanayım...