PELLY kaçıncı günün senin?
nurcum sen yapma sakın senin daha çok erken çıkmaz.
canım benim transfer ptesi yapıldı. ilk gün sayılmıyormuş. o zaman bugün 5. gün bitiyor.. benim test için çok erken. idrarda bakarsam en erken çarşamba olur. kan testi de en erken perşembe...
canım benim transfer ptesi yapıldı. ilk gün sayılmıyormuş. o zaman bugün 5. gün bitiyor.. benim test için çok erken. idrarda bakarsam en erken çarşamba olur. kan testi de en erken perşembe...
test falan bahane kızlar bilgisayarı açıp yazdıklarınızı okuduğumdan beri yüzümde bir gülümseme ile oturuyorum. akşam akşam çok iyi geldi. iyi ki varsınız :)))
valla yapmayın ya...pellycim senin de erken..bak negatif filan çıkar..bu idrar testlerine güven olmaz...valla üzülürüm sonra...en sağlamı kan testi..o da en erken 10. gün...
neden ilk gün sayılmıyor anlamadım ben. mesela sabah transfer oldu benim. yani 24 saat boşamı gidiyo. içerde ama onlar
vallahi sizinle beraber aynı heyecanları tekrar tekrar yaşadım. bu günleri hiç unutmayacaksınız. ben yaptığım testleri hala saklıyorum ve arada çıkarıp bakıyorum.inşallah çifter çifter bebiş sahibi olursunuz hepiniz.
vallahi sizinle beraber aynı heyecanları tekrar tekrar yaşadım. bu günleri hiç unutmayacaksınız. ben yaptığım testleri hala saklıyorum ve arada çıkarıp bakıyorum.inşallah çifter çifter bebiş sahibi olursunuz hepiniz.
kızlar sizlere birşeyler oldu ben korkmaya başladım transfer olunca azdınız ben şu tüp bebek işini yenidenmi düşünsem acaba şakaaaaa.sevindim keyifli oluşunuza benim transferim olmadı diye beni kimse arayıp sormuyor unutuldummu neeeeee
kızlar ben çıkıyorum. maçın 2. yarısını seyredeceğim. nestle ben sabahları 7'de ayaktayım. seni bekliyor olacağım... iyi geceler tüm anne adaylarına ve bebişlerine...
inşallah hayatım yaa....oyalanıyoruz işte test gününe kadar....beklemek kadar zor şey yok...bari kafamızı dağıtalım....
narincim körler sağırlar birbirimizi ağırlıyoruz işte....kafa dağıtmak maksat....senin transfer ne zamana kaldı???