Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

smyrnada tüp bebek yaptıran arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz başarı oranı ve transfer sonrası sonuçları merak ediyorum doğru yerdemiyim acaba

arkadaslar bu idrar olayini anlamadim
yumurta toplatacagin gun tuvalete gitmiyormusun

kuzi merhaba camin hamileligin hayirlisi olsun
sorun neydi paylasabilirmisin

kuzi merhaba camin hamileligin hayirlisi olsun
sorun neydi paylasabilirmisin

Sağol canım, ya bir kere kanamam oldu arada da kahverengi lekelenmelerim ve hafif ağrılarım oluyo özellikle çok ayakta kalınca oluyo, yarın keseyi görmeye gidicem ilk defa, hayırlısı bakalım, bu arada yumurta toplanacağı gün değil, transfer yapılacağı gün idrara sıkışık olman gerekiyo, yumurta toplarken anestezi yapıyolar zaten

tup bebek tedavisini denemeye karar verdiginde sorun sende varmiydi yoksa esindemiydi
bende baslicamda ouyzden soruyorum.birde niye idrara sikisik anlamadin valla

canım kuzi dikkat et ayakta fazla kalmamaya çalış diyeceğim ama çalışıyorsun.yarın kese göreceksin 2 taneydi seninki (.ben öyle umuyorun)
tam olarak yarın anlayacaksın yaramazlar ne yapıyor.beni de ikinci test sıkıntısı bastı şimdiki de farklı bir zor yolculuk umarım hayırlısı ile alırız bebekleri kucağımıza.

tup bebek tedavisini denemeye karar verdiginde sorun sende varmiydi yoksa esindemiydi
bende baslicamda ouyzden soruyorum.birde niye idrara sikisik anlamadin valla

Ha onumu sordun :)) yanlış anladım pardon, bizim ikimizde de sorun yok canım, sebepsiz infertilite, 4 sene kadar çocuk sahibi olamadık, iki aşılama tutmadı, ilk tüp bebek denememiz tutmadı ve ikincide dondurulmuş embriyolarımızı kullandık tuttu bir aksilik çıkmazsa,

şimdi dışarda döllenen embriyoları rahimin içine transfer ederken aynı zamanda ultrasonla karından takip ediyolar embriyoların içeri gidişini, bunu görebilmek içinde mesanenin dolu olması yani idrara sıkışık olman gerekiyo, yoksa ultrason karnının içini net göstermez o yüzden yani,

sizde ne problem var ve nezaman başlıycaksın, öğrenmek istediğin bir şey olursa sor canım bildiğim birşey olursa yardımcı oluruma.s.

ben bu ayin 11 inde ikinci konusmaya gidecem ve muhtemelen ayin sonuna adet gorecem ikinci gorusmede tam tedavi baslamis olacak
sorun bende bisey yok hersey normal esimde sperm sorunu var .
icimde cok garip bi heyecan mutluluk var sanki hemen hamile olcakmisim gibi
tabi aksinede kendimi hazirlamaya calisiyorum burdan takip ediyorum arkadaslari
mesajlari hemen kendime cevirip yorumluyorum : D. hamileyim diyen herkes bana dahada umut oluyor
nolur dualarinizi eksik etmeyin

Bu konu başlığını açmıştım ve ilk microenjeksiyon tedavimi başından sonuna anlatmıştım arkadaşlar.Ben şu an da transferden sonraki 8.günümdeyim.4 gün sonra yani tam doğum günümde tahlil sonucumu öğreneceğim hayırlısıyla.10 haziran da.Hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah olumlu haberi alırım.Tedavi sürecindeki,transferi gerçekleşmiş,sonuç bekleyen ve de hamileliğini öğrenmiş tüm arkadaşların tedavisi sağlıkla anneliği tatmalarına vesile olur inşallah.Hepiniz ALLAHA emanet olun.

merhaba arkadaşlar yolumuz açık şansınız bol olsun 2 haziranda ultrasyon sonucu kist görünmüştü progana başlayamamıştım 5 hzr tekrar ult. girdim iki kistim birisi yok olmuş diğeride küçülmüş pzt. tekrar bakılacak yok olduysa purogana başlanacak lütfen dua edin bu ayı atlamayalım biran önce olsun artık çok yorgun hissediyorum kendimi haa kuzi senin bugün belli olacaktı değilmi hadi inşallah güzel haberler alırız.

Aktüelcimm okadar sevindimki senin adına anlatamam, akşam internette sorun oldu yazamadım, bende 2 tane diye umuyodum hep ama bugün ultrasona girdim ve gördümki bir taneymiş herşey normal gidiyo dedi doktor, ama üç ay herzaman tehlikelidir dikkatli ol dedi, gördümde içim rahatladı biraz ya, darısı başına canım benim inşallah sende göreceksin bebişini en kısa zamanda, sağlıkla kucakladığımızıda görürüz inşallah

Fatocum akşam internette sorun oldu giremedim tekrar, inşallah gönlüne göre verir Allah canım, inşallah ilk denemede tutar hayırlısıyla Allah kolaylıklar versin, dualarım bütün isteyenlerle

Canım gönlüne göre versin Allah, sorunsuz başlar bitirirsin inşallah tedavini, ben gördüm nihayet çok şükür içim biraz rahat etti ama tabi henüz herşey bitmiş değil, hepimiz için hayırlısı inşallah

kuzcimsenin adına çok sevindim:dance::dance: 2 tane niye düşünmüştün b hcg yüksekmiydi?bende yarın dr.gidiyorum ultrasona giricem

kuzcimsenin adına çok sevindim:dance::dance: 2 tane niye düşünmüştün b hcg yüksekmiydi?bende yarın dr.gidiyorum ultrasona giricem

sağol canım hadi darısı başına inşallah, bekliyorum güzel haberlerini, çok acayip bişeymiş bu ya Allah herkese yaşatsın inşallah, benim 12.gün değerim 1331'di o yüzden herkes ikiz hatta üçüz diye yorum yapmıştı ama tekmiş

kuzi senin baya yüksekmiş tek olmasına şaşırdım inşallah sorunsuz bişekilde hamileliğini geçirirsinkanaman yok artık dimi?ay çook heyecanlıyım inanamıyorum zaten ultrasonda ilk resmini almak istiyorum

kuzi senin baya yüksekmiş tek olmasına şaşırdım inşallah sorunsuz bişekilde hamileliğini geçirirsinkanaman yok artık dimi?ay çook heyecanlıyım inanamıyorum zaten ultrasonda ilk resmini almak istiyorum

Evet o değere göre 2'ye endekslenmiştim baya ama belkide kanamam olduğunda gitti biri bilmiyorum, bu arada hani kalp atışını görürmüyüz diyodukya, onuda gördük maşallah :dance: minicik bi nokta yanıp yanıp sönüyo, Allah çok büyük ya inşallah sağlıkla devam eder, ayy hadi yarın çabuk olsun bende çok merak ediyorum seni

ay nasıl sevindim hadi gözün aydın canıma.s.senin benden önce transferin benimki 14 mayıstı benim kalp atışları bilmiyorum daha erken sanırım dimi hesplamayı anlamadımki yarın artık bakalım:1hug:

inşallaah hepimiz 2008 sonuna kadar hamile kalmış oluruz
İlk sayfalarda okudum toplama işlemi rahatsızlık veriyormu diye
benden 24 yumurta toplandı ben çok korkuyordum ağlamayı begenmedim yani ama nası bayıldım nası ayıldım bilemiyorum hatırlamıyorum sonrasındada ağrı sızı olmadı yada anestezi etkisiylemi anlamadım bilniyorum ben biraz talihsizdim çünkü sabah 11:00 girdim akşam 17:00 çıktım çünkü işlem sırasında yarım kalan kızlık zarım yırtılmış dşikiş aatmışlar dikişten kanlar fışkırdı berbattı ikinci anesteziyi aldım tampon falan yapıldı anca 17:00 cıktım eve gelmemiş 18:00 buldu hemen uyudum sonraki sabah uyandım ve hiç bişi anlamadım benim transferde anestezili oldu.
korkulcak bişi yok uyuyorsunuz :) sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…