kuzi merhaba camin hamileligin hayirlisi olsun
sorun neydi paylasabilirmisin
Sağol canım, ya bir kere kanamam oldu arada da kahverengi lekelenmelerim ve hafif ağrılarım oluyo özellikle çok ayakta kalınca oluyo, yarın keseyi görmeye gidicem ilk defa, hayırlısı bakalım, bu arada yumurta toplanacağı gün değil, transfer yapılacağı gün idrara sıkışık olman gerekiyo, yumurta toplarken anestezi yapıyolar zaten
Sağol canım, ya bir kere kanamam oldu arada da kahverengi lekelenmelerim ve hafif ağrılarım oluyo özellikle çok ayakta kalınca oluyo, yarın keseyi görmeye gidicem ilk defa, hayırlısı bakalım, bu arada yumurta toplanacağı gün değil, transfer yapılacağı gün idrara sıkışık olman gerekiyo, yumurta toplarken anestezi yapıyolar zaten
tup bebek tedavisini denemeye karar verdiginde sorun sende varmiydi yoksa esindemiydi
bende baslicamda ouyzden soruyorum.birde niye idrara sikisik anlamadin valla
canım kuzi dikkat et ayakta fazla kalmamaya çalış diyeceğim ama çalışıyorsun.yarın kese göreceksin 2 taneydi seninki (.ben öyle umuyorun)
tam olarak yarın anlayacaksın yaramazlar ne yapıyor.beni de ikinci test sıkıntısı bastı şimdiki de farklı bir zor yolculuk umarım hayırlısı ile alırız bebekleri kucağımıza.
ben bu ayin 11 inde ikinci konusmaya gidecem ve muhtemelen ayin sonuna adet gorecem ikinci gorusmede tam tedavi baslamis olacak
sorun bende bisey yok hersey normal esimde sperm sorunu var .
icimde cok garip bi heyecan mutluluk var sanki hemen hamile olcakmisim gibi
tabi aksinede kendimi hazirlamaya calisiyorum burdan takip ediyorum arkadaslari
mesajlari hemen kendime cevirip yorumluyorum : D. hamileyim diyen herkes bana dahada umut oluyor
nolur dualarinizi eksik etmeyin
merhaba arkadaşlar yolumuz açık şansınız bol olsun 2 haziranda ultrasyon sonucu kist görünmüştü progana başlayamamıştım 5 hzr tekrar ult. girdim iki kistim birisi yok olmuş diğeride küçülmüş pzt. tekrar bakılacak yok olduysa purogana başlanacak lütfen dua edin bu ayı atlamayalım biran önce olsun artık çok yorgun hissediyorum kendimi haa kuzi senin bugün belli olacaktı değilmi hadi inşallah güzel haberler alırız.
Aktüelcimm okadar sevindimki senin adına anlatamam, akşam internette sorun oldu yazamadım, bende 2 tane diye umuyodum hep ama bugün ultrasona girdim ve gördümki bir taneymiş herşey normal gidiyo dedi doktor, ama üç ay herzaman tehlikelidir dikkatli ol dedi, gördümde içim rahatladı biraz ya, darısı başına canım benim inşallah sende göreceksin bebişini en kısa zamanda, sağlıkla kucakladığımızıda görürüz inşallah
kuzcimsenin adına çok sevindim:dance::dance: 2 tane niye düşünmüştün b hcg yüksekmiydi?bende yarın dr.gidiyorum ultrasona giricem
sağol canım hadi darısı başına inşallah, bekliyorum güzel haberlerini, çok acayip bişeymiş bu ya Allah herkese yaşatsın inşallah, benim 12.gün değerim 1331'di o yüzden herkes ikiz hatta üçüz diye yorum yapmıştı ama tekmiş
kuzi senin baya yüksekmiş tek olmasına şaşırdım inşallah sorunsuz bişekilde hamileliğini geçirirsinkanaman yok artık dimi?ay çook heyecanlıyım inanamıyorum zaten ultrasonda ilk resmini almak istiyorum
Evet o değere göre 2'ye endekslenmiştim baya ama belkide kanamam olduğunda gitti biri bilmiyorum, bu arada hani kalp atışını görürmüyüz diyodukya, onuda gördük maşallah :dance: minicik bi nokta yanıp yanıp sönüyo, Allah çok büyük ya inşallah sağlıkla devam eder, ayy hadi yarın çabuk olsun bende çok merak ediyorum seni